tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
μου το κοψανε....
ταφαγες απο βραδύς με τις τανες ρε ρεμπεσκέ και δεν είχες να βάλεις κάρτα ???
μου το κοψανε....
ταφαγες απο βραδύς με τις τανες ρε ρεμπεσκέ και δεν είχες να βάλεις κάρτα ???
χρωστας και 30 και 30 ,60 φραγκα για το πηγαινε ελα!!!
υγ.πως πηγε η δουλεια?
για μια μπύρα πήγα και αρχίσατε τις μαλακίες
Λοιπόν πάρε το χαμπάρι ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ. Απεργία και άμα τους αρέσει αν δεν τους αρέσει τον πούλο ας πάνε Τουρκία που όλοι οι τουρίστες φοβούνται να πάνε λόγο τρομοκρατίας και ο τουρισμός εκεί έχει μειωθεί κατά 50%
Aυτη με τον κοτσο και το τακουνι ειναι η αντεισαγγελεας?
τι προβλεπει ο νομος για φυγοδικο?Σε καμια ντουλαπα κρυφτηκε ο θωμαΐδης?
τι προβλεπει ο νομος για φυγοδικο?
γιατί έχει ασκηθεί καμμία διωξη εναντίον του και δεν το ξέραμε ?
μυνηση απο τον μαρινακη, διοτι χρησιμοποιει στις εκπομπες του στοιχεια απο την δικογραφια κατα του μαρινακη
και ?? είναι αυτόφωρο αυτό ??
τον εχει εκθεσει πολλες φορες με τις δικογραφιες ολη την χρονια στην εκπομπη του
αυριο πρεπει να παραδωθει
Κοιτα, αν υπαρχει καποια μηνυση που δεν ξερω το περιεχομενο της, δεν μπορω να αποκλεισω να ενεργοποιηθηκε η αυτοφωρη διαδικασια. Δεν ξερω τιποτα εν προκειμενω.αφού είναι δικογραφία δεν μπορεί να μιλήσει ο χοντρός .. δεν λέει ανακρίβειες ούτε συκοφαντεί.. παραθέτει στοιχεία δικογραφίας τα οποία είναι δημόσια έγγραφα (αλεξ διόρθωσε με αν κάνω λάθος)
Σικελία, Κορσική, Μάλτα, Ισπανία ... σου φτάνουν αυτά ή θέλεις και άλλα ?
φυσικά γιατί το φαι και το ποτό δεν δούλεψες για να τα βγάλεις αλλά σου τα δίνουν οι άλλοι που δουλεύουν...
Οι κρατικες δομες και οι συμπολίτες σου εργαζόμενοι από το υστέρημα τους μεσω της εισφορας αλληλεγγύης,των ασφαλιστικων εισφορων για να εχεις προσβαση σε υπηρεσίες υγειας κ.α..Μη τα παραβλεπεις και υποτιμας αυτά,αν και παντα υπαρχει το καλυτερο.Παλια το πολύ πολύ να δινανε καμια κονσερβα 10κιλη με φρουτα και χυμους που εμειναν αδιαθετα από αγροτες.ποιοι ακριβώς μου τα δίνουν? όπου φυσικά κανείς δεν μου έχει δώσει τίποτα
Οι κρατικες δομες και οι συμπολίτες σου εργαζόμενοι από το υστέρημα τους μεσω της εισφορας αλληλεγγύης,των ασφαλιστικων εισφορων για να εχεις προσβαση σε υπηρεσίες υγειας κ.α..Μη τα παραβλεπεις και υποτιμας αυτά,αν και παντα υπαρχει το καλυτερο.Παλια το πολύ πολύ να δινανε καμια κονσερβα 10κιλη με φρουτα και χυμους που εμειναν αδιαθετα από αγροτες.
η εισφορά αλληλεγγύης πάει στους διεθνείς τοκογλύφους ένα μεγάλο μέρος και όχι στο κοινωνικό κράτος
επίσης εισφορά αλληλεγγύης πληρώνουν όσοι έχουν εισοδήματα άνω του κατώτερου επίπεδου διαβίωσης άρα λογικό είναι να χρηματοδοτούν όσους έχουν εισοδήματα κάτω του βασικού επίπεδου διαβίωσης. Το ίδιο ισχύει και για τις ασφαλιστικές εισφορές. Με μια κονσέρβα 10 κιλή να σιτιστείς εσύ για ένα μήνα να δούμε αν μπορείς