gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Τρανό παράδειγμα το 12. Ψηφίσαμε Σαμαρά και πήραμε Μπέννυ δώρο και αναψυκτικό μαζί (Κουβέλη)σαν τις πιτσες
Τρανό παράδειγμα το 12. Ψηφίσαμε Σαμαρά και πήραμε Μπέννυ δώρο και αναψυκτικό μαζί (Κουβέλη)σαν τις πιτσες
Τρανό παράδειγμα το 12. Ψηφίσαμε Σαμαρά και πήραμε Μπέννυ δώρο και αναψυκτικό μαζί (Κουβέλη)
Και του χρόνου 16. Χαίρω πολύτωρα εχουμε 15
εσκισε η πασοκαρα στις εκλογες μα καλα πισω απο τον καμμενο τι εγινε παλι α και ο παπανδρεου εσκισε πηρε τον πουλο τον εμπεδωσε οτι δεν τον γουσταρουμεμπαρουφακης υπουργος οικονομικων
θα πεσουν πολλες μπαρουφες
εσκισε η πασοκαρα στις εκλογες μα καλα πισω απο τον καμμενο τι εγινε παλι α και ο παπανδρεου εσκισε πηρε τον πουλο τον εμπεδωσε οτι δεν τον γουσταρουμε
όχι ρε πούστη μου δε το πιστεύω. Να κάτι που έζησα και εγώ κάτι να έχω να λέω στους απογόνους μου. ΠΑΣΟΚάρας να λέει τα κανάλια ΛΑΜΟΓΙΑ.ελα παληκαριμ μην σε παρουν και σενα τα κλαματα
αρκετα εριξαν τα λαμογιοειδη των καναλιων χθες
Ο Άδωνης θα φύγει από την Ελλάδα; Ο Πάγκαλος θ αυτοκτονήσει; Η Αφροδίτη θα πάει στο Παρίσι και ο Ψαριανός στην Αλβανία; Τ έχουν υποσχεθεί. ΑΝ το κάνουν αυτόματα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα συν στο έργο του. Έχει αρχίσει να ξεβρωμίζει τον τόπο
Γιατί είναι γυρολόγος πολιτικός. Νομίζω πρέπει ν έχει μείνει για να πάει ΝΔ, ΑΝΕΛ και Χ.Α. Όλα τ άλλα τ έχει γυρίσειΟι άλλοι καλά, ο Ψαριανός για πες για ποιό λόγο σε ενόχλησε;
Γιατί λέει αλήθειες από τα μέσα;
ελα παληκαριμ μην σε παρουν και σενα τα κλαματα
αρκετα εριξαν τα λαμογιοειδη των καναλιων χθες
Γιατί είναι γυρολόγος πολιτικός.
γιατι να παρουν τα κλαμματα????
εσυ εμπεδωσες οτι το πασοκ εχει παρει τον πουλο??????
αντε και στις επομενες εκλογες εκτος βουλης
α και μιας και εισαι παπανδρεικος μην ξεχνας ο παπανδρεου πηρε τον πουλο
Είπα εγώ ότι δεν είναι γυρολόγοι. Αλλά δε θυμάμαι να έχουν κάνει δηλώσεις του στυλ "αν δε πάρει αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ θα φύγω από την Ελλάδα". Ο Ψαριανός έχει δηλώσει πως "αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτος θα φύγω για την Αλβανία".Η Τζάκρη, η Μακρή, οι άλλοι οι αληταράδες που κατηγορούσαν εκ των προτέρων όποιον ψήφιζε πρόεδρο σαν πουλημένο δεν είναι γυρολόγοι;
Βγάλε τα ροζ γυαλιά σου να δεις λίγο πιο καθαρά...
εσυ εχεις καταλαβει οτι οι χθεσινες εκλογες ηταν η αρχη του τελους για το τσιρκο;
Σωστά. Δύο γνωστοί μου ο Γιώργος με τη Μαρία έχουν 3 μικρά, 5, 3 κι ένα 4μηνο κοριτσάκι. Αμφότεροι εργάζονται και πάλι δε βγαίνουν. Γύρω στα 2000 παίρνουν, αλλά βάλε το δάνειο για το σπίτι, τους μένουν αρχίδια. Αν δεν είχαν και την υποστήριξη των γονέων κλάφτα Χαράλαμπε. Επειδή το θέμα της υπογεννητικότητας είναι ήδη γνωστό από χρόνια, δε θεωρώ ότι είναι άγνωστο. Απλά ΠΑΣΟΚ & ΝΔ δεν ενδιαφέρθηκαν. Βέβαια είναι θέμα για άλλη συζήτηση.Μα δεν καταλαβαίνεις πως δεν μας ενδιαφέρει (έτσι όπως έχει καταντήσει η Ελλάδα) μόνο να δουλεύουμε όλοι, αλλά να πληρώνονται οι νέοι για να κάνουν οικογένεια και παιδιά.
Η υπογεννητικότητα μας έχει τσακίσει και χιλιάδες έχουν φύγει μετανάστες. Πόσο νομίζεις ακόμα πως μπορούμε να αντέξουμε αυτή την κατάντια;
Κάποτε πρέπει να αλλάξουμε μυαλά, αν θέλουμε να πάμε μπροστά. Τώρα το τι έλεγε ο alex71, o kapsonis και ο καθένας, δεν έχει και τόσο σημασία, τη στιγμή που το εκλογικό σώμα θέλησε το ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει. Το έχω πει αρκετές φορές, ας το επαναλάβω, εύχομαι ολόψυχα να σταδιοδρομήσει ο Πρωθυπουργός μας. Πρόσεξε χρησιμοποιήσα τη λέξη μας, άσχετα αν δεν τον ψήφισα. Λογικές νικητές - ηττημένοι αρμόζουν στις αρένες και στα γήπεδα. Εδώ πρέπει να αντιληφθείτε όλοι ότι παίζεται το μέλλον μιας χώρας.οι δεξιοι του σαιτ εχουν βγει καθολου