alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Α, πες μου τωρα ότι είναι ελληνικο φαινομενο. και δεν ηρθε απ' εξω.H κρίση δηλαδή τι είναι? Κάποιο φυσικό ή καιρικό φαινόμενο που ξαφνικά προέκυψε?
Α, πες μου τωρα ότι είναι ελληνικο φαινομενο. και δεν ηρθε απ' εξω.H κρίση δηλαδή τι είναι? Κάποιο φυσικό ή καιρικό φαινόμενο που ξαφνικά προέκυψε?
Α, πες μου τωρα ότι είναι ελληνικο φαινομενο. και δεν ηρθε απ' εξω.
ελληνικό ειναι ,εμείς ειχαμε ψεύτικη αναπτυξηΑ, πες μου τωρα ότι είναι ελληνικο φαινομενο. και δεν ηρθε απ' εξω.
Φυσικα υπαρχουν, πλακα μου κάνεις? Η διαφορα είναι ότι για την δυστυχια ευθυνεται η ΚΡΙΣΗ και όχι η κυβερνηση, που την πολεμάει. Αυτό μπλέκετε. Την αιτια του κακού.
Φυσικα υπαρχουν, πλακα μου κάνεις? Η διαφορα είναι ότι για την δυστυχια ευθυνεται η ΚΡΙΣΗ και όχι η κυβερνηση, που την πολεμάει. Αυτό μπλέκετε. Την αιτια του κακού.
Η απειλη grexit αναβιωσε ΑΚΡΙΒΩΣ λογω του φοβου αποχώρησης της παρουσας κυβερνησης...Αντε να πουμε καλοπροαίρετα μερες που είναι ότι την πολεμάει.
πριν 2 χρονια τα spreads ηταν στο θεο ψηλα και μιλαγαν για GREXIT. Μειωσε συνταξεις, εκοψε παρανομες συνταξεις (καλως), μειωσε μισθους, δεν μειωσε δημοσιο, εκοψε νοσηλια, εβαλε φορους, εβαλε κι αλλους φορους, κι αλλα τεκμήρια...
και σημερα ειμαστε με τα spreads στον θεο ψηλα και με απειλη GREXIT.
Ποσο μυαλο χρειαζεται για να παραδεχτει καποιος ότι
ΑΠΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ?
Η απειλη grexit αναβιωσε ΑΚΡΙΒΩΣ λογω του φοβου αποχώρησης της παρουσας κυβερνησης...
Κι αυτό λεει πολλα.
Α, πες μου τωρα ότι είναι ελληνικο φαινομενο. και δεν ηρθε απ' εξω.
γιατί έδιωξαν κάναν δημοσιο υπαλληλο;απελευθέρωσαν επαγγέλματα;αξιοποίησαν ακίνητα του δημοσίου;κάναν τίποτα απο όσα είπε η τρόικα;τίποτα.....Αντε να πουμε καλοπροαίρετα μερες που είναι ότι την πολεμάει.
πριν 2 χρονια τα spreads ηταν στο θεο ψηλα και μιλαγαν για GREXIT. Μειωσε συνταξεις, εκοψε παρανομες συνταξεις (καλως), μειωσε μισθους, δεν μειωσε δημοσιο, εκοψε νοσηλια, εβαλε φορους, εβαλε κι αλλους φορους, κι αλλα τεκμήρια...
και σημερα ειμαστε με τα spreads στον θεο ψηλα και με απειλη GREXIT.
Ποσο μυαλο χρειαζεται για να παραδεχτει καποιος ότι
ΑΠΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ?
άδικα το παλευεις !
ο τιτλος του πιο χαζού στο σαιτ για το 2014 έχει κριθει καθαρα υπέρ του αλέκου...
γιατι όλοι αυτοι οι πολιτικοι του κώλου, αυτο το κράτος ληστευουν, αυτο το λαο λαδωνουν, διοριζουν, εξαγοραζουν με τα κλεμμενα του κοινου ταμειου και τα δανεικά, μεχρι που το μπουρδελο βαρεσε διαλυση λόγω ευρω.
ναι καλά κρασιά φιλέ κοιμησου εσύ όσο αυτοι σε πηδάνε.....πάρε και το χάπι του βιασμού να μην νιωθεις
Η απειλη grexit αναβιωσε ΑΚΡΙΒΩΣ λογω του φοβου αποχώρησης της παρουσας κυβερνησης...
Κι αυτό λεει πολλα.
Η πυροσβεστική φταίει που έσπασε την πόρτα και μπήκε μέσα να σβήσει τη φωτιά.
Θέλω καινούργια πόρτα! Επίσης τα τσοντοπεριοδικά μου βράχηκαν!
Αυτοί φταίνε που μου τα έβρεξαν και μου έσπασαν και την πόρτα!
Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ! ΣΠΑΕΙ ΠΟΡΤΕΕΕΕΕΕΕΕΣ! ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΆΣΥΛΟΟΟΟΟΟΟ!
τι ειναι το χαπι βιασμου?αυτο που προκαλει απωλεια μνημης?Πόσα ξέρεις ;)
Eσύ, και οι άλλοι όπως εσύ όμως, δεν υπερασπίζεστε την Πυροσβεστική, αλλά τους εμπρηστές.
Αυτούς που βάλαν την φωτιά και τώρα θέλουν και να μας σώσουν και από πάνω. Οι ίδιοι είναι, δεν άλλαξαν.
Οπότε άσε τις σοφιστείες και αναρωτήσου καλύτερα ποιος και γιατί σε δουλεύει μεσα στην μούρη σου και αντί να του σπάσεις τα δικά του τα μούτρα που σε περνάει για τόσο στόκο, τον υπερασπίζεσαι από πάνω κιόλας.
Βέβαια μπορεί και να μην πέφτει έξω... Είναι και αυτό ένα ενδεχόμενο πάντα.
τι ειναι το χαπι βιασμου?αυτο που προκαλει απωλεια μνημης?
ρε φιλε δεν υπαρχει λαος που να σπουδαζει μακροοικονομικα πριν ψηφισει,,,Μάλλον πλην Μητσοτάκη από Ανδρέα Παπανδρέου και μετά όλοι τα έκαναν ΠΟΥΤΑΝΑ με τις πλάτες μας.
Μετά βρέθηκε με την καυτή πατάτα στο χέρι ο γιός αυτού που ξεκίνησε το χάος και δεν μπορούσε παρά να προσπαθήσει να οικοκυρέψει το πράγμα.
Ωστόσο ΚΙ ΕΜΕΙΣ ως λαός τον παίζαμε όταν μας έλεγαν ότι το καράβι πάει για φούντο. Θυμάσαι επί ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ τι αντίσταση φέρναμε για το ασφαλιστικό πχ; Δίναμε συντάξεις μέχρι και πρότινος από την τομή που έκανε ο Σιούφας με νόμους το 1990 και το 1992. Θυμάσαι επί ΣΗΜΙΤΗ τι αντίσταση φέρναμε για το ασφαλιστικό πάλι; Ο νόμος Ρέππα του 2002 σου λέει κάτι;
Μάλλον πλην Μητσοτάκη από Ανδρέα Παπανδρέου και μετά όλοι τα έκαναν ΠΟΥΤΑΝΑ με τις πλάτες μας.
Μετά βρέθηκε με την καυτή πατάτα στο χέρι ο γιός αυτού που ξεκίνησε το χάος και δεν μπορούσε παρά να προσπαθήσει να οικοκυρέψει το πράγμα.
Ωστόσο ΚΙ ΕΜΕΙΣ ως λαός τον παίζαμε όταν μας έλεγαν ότι το καράβι πάει για φούντο. Θυμάσαι επί ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ τι αντίσταση φέρναμε για το ασφαλιστικό πχ; Δίναμε συντάξεις μέχρι και πρότινος από την τομή που έκανε ο Σιούφας με νόμους το 1990 και το 1992. Θυμάσαι επί ΣΗΜΙΤΗ τι αντίσταση φέρναμε για το ασφαλιστικό πάλι; Ο νόμος Ρέππα του 2002 σου λέει κάτι;