Η διαφορα ειναι οτι ο ενας επαιρνε δανεικα να δωσει, και ο αλλος παιρνει δανεικα να επιβιωσει.πως τολμανε να συγκρινουν το ζαβοπουλο του 15μελους με τον ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Δεν το λεω για καλο. Σκεψου πρωτα.
Η διαφορα ειναι οτι ο ενας επαιρνε δανεικα να δωσει, και ο αλλος παιρνει δανεικα να επιβιωσει.πως τολμανε να συγκρινουν το ζαβοπουλο του 15μελους με τον ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Ψιτ, Νικολιό, ξέχασες οτι είστε "κυβέρνηση".
έγινε ο λαφαζάνης κυβέρνηση? μήπως η ζωή?
Πρωτα παλευεις για να βρεις δουλεια, και μετα μπορεις να γκρινιαζεις για τον μισθο.
Εσυ μπορει να μην θες να δουλεψεις, αλλοι δημοτες σου θελουν, και ξερουν τους μισθους, που δεν ειναι 300 ευρω, φυσικα. Αλλα καποιοι εχουν και ευθυνες.
Και φυσικα δεν ειναι τα μονο τα εργα. Δουλειες θα υπαρξουν και οταν χτιστει το συγκροτημα.
Αντι για μια στειρα αντιπαραθεση οπου θα χασατε οποιος και να ειναι κυβερνηση καλυτερα να το εκμεταλλευτειτε.
Και φυσικα υπαρχουν και κανονες δομησης, υπαρχουν και εργα που πρεπει υποχρεωτικα να γινουν, εργα λεω παρκα, πρασινο, κτλ, μεσα στην συμφωνια ειναι.
Να διαμαρτυρηθειτε αμα δεν πανε να υλοποιηθουν.
Τελικά θα αποφασίσεις ρε βλαμμένε Μπολσεβίκο ;;;
Λαφαζάνης, Ζωή ή Κουτσούμπας ;;;
Τρικυμία εν κρανίο ;;;
σε πρώτες αντιδράσεις μεγάλη μερίδα των κατοίκων ήδη εναντιώνεται με το έργο και συντάσσεται με τον κορτζίδη οπότε θα ξεκινήσουμε αγώνα ενάντια στο τσιμεντένιο έκτρωμα.Όποιος θέλει ας μας βρεί απέναντι μπροστά στις μπουλντόζες θα στήσουμε μπλόκα
όπως στις σκουριές έτσι και τώρα
και τις δουλειές των 300€ τους τις γυρνάμε πίσω
ΕΔΩ ΕΔΩ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΤΑΞΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΜΕ 400€
Δύσκολη απόφαση μεταξύ λαφαζάνη ζωής κκε και ανταρσυα αν και η ζωη θα κατέβει μαζί με λαφαζάνη στο τέλος
και γενικά όποιο κόμμα βλάψει το μνημονιακό όλεθρο προς όφελος της εργατικής ταξης και του λαού
Φιλος επειδη ειμαι και εγω κατοικος Ελληνικου και πρεπει να παρω θεση, μου εξηγεις σε παρακαλω απο που προκυπτει το "τσιμεντενιο εκτρωμα" που εχεις αναφερει 3-4 φορες;
Γιατι οι καπιταλιστες βγαζουν κατι τετοια σχεδια στην δημοσιοτητα
http://[URL unfurl="true"]www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2016/06/hellinikon8.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2016/06/elliniko5.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2016/06/hellinikon5.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
και εγώ κάτοικος Αργυρούπολη είμαι
και ναι το καζίνο και τα καταστήματα τσιμεντένια εκτρώματα είναι μέσα στο ελληνικό
καλύτερα να γίνει μόνο πάρκο
Aργυρουπολης η ελληνικου; Το να ζεις συνορα με ηλιουπολη πχ, δεν μου λεει κατι.και εγώ κάτοικος Αργυρούπολη είμαι
και ναι το καζίνο και τα καταστήματα τσιμεντένια εκτρώματα είναι μέσα στο ελληνικό
Aργυρουπολης η ελληνικου; Το να ζεις συνορα με ηλιουπολη πχ, δεν μου λεει κατι.
Και σιγα την οαση πρασινου στο Ελληνικο.Θα μας τρελανατε. Ενα απαισιο πραγμα ειναι το ελληνικο. Η μονη περιοχη που εχει μεινει ανεκμεταλλευτη. Στην γλυφαδα και στις αλλες περιοχες ειναι βλακες που χτισαν μαρινες, κτλ.
Μηπως πας και για πικνικ στο τσιμεντο του Ελληνικου;
και έξω κυκλοφορεί και δεν έχει καταδικασθεί και οργανώνει μέτωπο ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του ελληνικού και έχει αρκετούς ψηφοφόρους και υποστηρικτές στο έργο του είπαμε μόλις πλησιάσουν οι μπουλντόζες θα το κάνουμε νέα κερατέα και νέες σκουρίες
αγώνας μέχρι τη νίκη
δεν έχει καταδικαστεί ακόμη... γιατί από ότι ξέρω κάτι αγωγές από τους γονείς του παιδιού εναντίον του δήμου και του δημάρχου είναι σε εξέλιξη
σε πρώτες αντιδράσεις μεγάλη μερίδα των κατοίκων ήδη εναντιώνεται με το έργο και συντάσσεται με τον κορτζίδη οπότε θα ξεκινήσουμε αγώνα ενάντια στο τσιμεντένιο έκτρωμα.Όποιος θέλει ας μας βρεί απέναντι μπροστά στις μπουλντόζες θα στήσουμε μπλόκα
όπως στις σκουριές έτσι και τώρα
και τις δουλειές των 300€ τους τις γυρνάμε πίσω
ΕΔΩ ΕΔΩ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΤΑΞΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΜΕ 300€
και πόσα θέλετε για να ζήσετε για να έχουμε καλό ρώτημα ?
και εγώ κάτοικος Αργυρούπολη είμαι