jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Γιατι τύπε, δεν δοκιμάστηκαν
Ετσι δεν λέγατε και εσεις για τον σύριζα
οι δοκιμες μας φαγανε
Γιατι τύπε, δεν δοκιμάστηκαν
Ετσι δεν λέγατε και εσεις για τον σύριζα
. Δεν γίνεται συναιτερος με Μητσοτακηδες και Σαμαραδες μην πω για τα δισεκατομμύρια των Παπατζηδων .
το κυριοτερο ειναι οτι εγινε (κατ ουσιαν) κεντροαριστεροςΧάνεις τον χρόνο σου σού λέω . Δεν έχει βάλει τίποτα στην τσέπη του ούτε πρόκειται να βάλει . Δεν γίνεται συναιτερος με Μητσοτακηδες και Σαμαραδες μην πω για τα δισεκατομμύρια των Παπατζηδων .
Γιαυτο βγήκαμε από την κρίση, οι δρόμοι και τα μαγαζιά γέμισαν κόσμο , ήρθαν 10δις από τον Ντραγκι και όλα τα άσχημα είναι πισω μας
το κυριοτερο ειναι οτι εγινε [size=20pt](κατ ουσιαν)[/size] κεντροαριστερος
και ολοι οι ακραιοι λαφαζανης και σια πηραν τον πουλο
ξενογιαννακοπουλου στη κυβερνηση συντομα τζωνηκατα συνουσιαν εγινε αδελφη φανερη
επεσε στα 4 και τον περασαν ολοι οι θεσμοι
ξενογιαννακοπουλου στη κυβερνηση συντομα τζωνη
κι αλλη στροφη αλεξη στο κεντρο
τους αριστερους ισως εμενα που ειμαι κεντρογενης οχιμην τα λες σε μενα
εσας δουλεψε
τους αριστερους ισως εμενα που ειμαι κεντρογενης οχι
φαινοταν οτι παει για το κεντρο ο αλεξ απο παλια ;)
Πάει και το Ελληνικό ... κλάμα ο νικολιός ... θα χάσει τους ταξικούς του συντρόφους...
μόλις τολμήσουν να αγγίξουν το ελληνικό θα μας βρούν μπροστά τους νέα κερατέα θα το κάνουμε οι μπουλντόζες ποτέ δεν θα πλησιάσουν το ελληνικό οι κάτοικοι ξεσηκωνόμαστε
Αν και περίμενα πάνω από 2 ώρες τελικά κατάφερα να πάρω δωρεάν εισιτήριο για τη λυρική σκηνή πιστεύω αξίζει τον κόπο
Η ΕΛΣ προσφέρει 1500 θέσεις για ανέργους στη Γενική Δοκιμή της Αΐντα
Στο πλαίσιο της κοινωνικής της πολιτικής, η Εθνική Λυρική Σκηνή θα προσφέρει 1500 δωρεάν θέσεις σε ανέργους, στη γενική δοκιμή της πρώτης καλοκαιρινής της παραγωγής στο Ηρώδειο, της Αΐντα του Τζουζέππε Βέρντι, την Πέμπτη 9 Ιουνίου στις 21.00.
πηγη
όπα και στην όπερα ο νικολιός και στο τζάμπα...
ΥΓ η ΕΛΣ το κάνει αυτό εδώ και δέκα περίπου χρόνια ... δίνει σε ανέργους θέσεις δωρεάν στην γενική πρόβα (που κανονικά γίνεται χωρίς θεατές ή με κριτικούς μόνον)...
τα τελευταία 4 από ότι θυμάμαι το σημαντικό είναι ότι πρόλαβα 6 δωρεάν εισιτήρια για να πάω με την παρέα μου την Πέμπτη
πως πήρες ρε λαμόγιο έξη εισητήρια ?? όλοι οι φίλοι σου τεμπέληδες σαν και σένα είναι ?