zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
παραμύθια...
Τη γνώμη σου, στον κώλο σου , καριόλι του ΠΑΣΟΚ.
παραμύθια...
Καλα, μην εισαι και πολυ σιγουρος να πεις "παραμυθια".
Υπηρξε περιοδος που αν δεν ειχες χαρτι απο κλαδικη του ΠΑΣΟΚ δεν επαιρνες ουτε αδεια για να πουλας κουλουρια, οχι να κανεις και μεταπτυχιακο.
εγώ καρίολη δεν είμαι κανενός, από το 90 έχω ένσημα στον ιδιωτικό τομέα, ξέρω πολύ καλά τι γινόταν επί πασοκ, έχω τις ιδέες μου και την ιδεολογία μου, και γαμώ τους φασίστες!!Τη γνώμη σου, στον κώλο σου , καριόλι του ΠΑΣΟΚ.
Τι γινοταν επι ΠΑΣΟΚ τύπε? Με ενδιαφερει η αποψη σου.εγώ καρίολη δεν είμαι κανενός, από το 90 έχω ένσημα στον ιδιωτικό τομέα, ξέρω πολύ καλά τι γινόταν επί πασοκ, έχω τις ιδέες μου και την ιδεολογία μου, και γαμώ τους φασίστες!!
Τι γινοταν επι ΠΑΣΟΚ τύπε? Με ενδιαφερει η αποψη σου.
πόσο ήταν αυτή η περίοδος; μέχρι το 87; 88; πότε έδωσε για μετατετοιο ο λάκης; να μας πειΚαλα, μην εισαι και πολυ σιγουρος να πεις "παραμυθια".
Υπηρξε περιοδος που αν δεν ειχες χαρτι απο κλαδικη του ΠΑΣΟΚ δεν επαιρνες ουτε αδεια για να πουλας κουλουρια, οχι να κανεις και μεταπτυχιακο.
Τι γινοταν επι ΠΑΣΟΚ τύπε? Με ενδιαφερει η αποψη σου.
Το πως έμπαιναν στο μεταπτυχιακό που ήθελα
και ποιός έκανε την επιλογή ... το έβαλα εδώ.
Και υπήρχε και άρθρο σχετικό με το θέμα στις ΗΠΑ.
οι διορισμοί και οι μίζες δεν ξεκίνησαν από πασοκ, ήταν μαι κακή συνήθεια που την συνέχισαν,αυτό ήταν από τα λάθη, αλλά με τον καιρό και το ασεπ αυτό σταμάτησε, πχ εγώ ξέρω επί πασοκ παλους δεξιοθς να εχουν διοριστεί, οι μίζες τηςολυμπιάδας δεν αφορούν τον σιδερένιο...Ο κλέψας του κλέψαντος!
Και διορισμοί κατά χιλιάδες.
Και μίζες
πόσο ήταν αυτή η περίοδος; μέχρι το 87; 88; πότε έδωσε για μετατετοιο ο λάκης; να μας πει
το 1997!!! δεν φτεις τ΄αρχίδια σου.... μίλα σε κανα παιδάκι που δεν ξέρει...Θέλεις να μας αποδείξεις ότι είσαι τελείως βλάκας;
Για μεταπτυχιακό θα έδινα , αν υπήρχαν ελπίδες το 1997.
Δεν έδωσα, γιατί δεν είχε νόημα.
Πέρναγαν μόνο μουνάρες στο συγκεκριμένο.
Με τον ιδρώτα τους.
ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ;;;;
Ξέρεις κάποιον που να μπήκε με την αξία του ;
Μπήκαν μόνο γαμιόλες και κομματόσκυλα.
γιατί η ακροδεξιά στην Ελλάδα είχε (σχεδόν) πεθάνει,
θαπω για τον εαυτόν μου, δεν ξέρω ακόμα, εκτός αν γίνει ή νεα δημοκρατική παράταξη, και δω και τα πρόσωπα που θα την απαρτίζουν, αλλά αν γίνουν αυριο εκλογές μάλλον για σύριζα με βλέπω...
η δημοκρατικη παραταξη υπαρχει ]
εσυ πας ομως με τα χιλια στην ακροδεξια
και μην μουμεις οτι αυτο το πραμα ειναι αριστερα
το 1997!!! δεν φτεις τ΄αρχίδια σου.... μίλα σε κανα παιδάκι που δεν ξέρει...
Σε λιγο δεν θα υπαρχετε.Το εχεις αντιληφθει νομιζωη δημοκρατικη παραταξη υπαρχει
εσυ πας ομως με τα χιλια στην ακροδεξια
και μην μου μεις οτι αυτο το εκτρωμα ειναι αριστερα
Σε λιγο δεν θα υπαρχετε.Το εχεις αντιληφθει νομιζω
Οι συνθηκες πλεον ειναι ευνοικεςαπο το 74 το ιδιο ακουγεται
Και ο Ζιγδης μεχρι το τελος ελπιζε οτι η ΕΚ θα αναγεννηθει.απο το 74 το ιδιο ακουγεται