balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
τζιμερο στηριζεις διακιολογημενα αυτο καταλαβες...Κομμουνιστής ειναι το πουλάκι μου;;;;
τζιμερο στηριζεις διακιολογημενα αυτο καταλαβες...Κομμουνιστής ειναι το πουλάκι μου;;;;
Ξερεις τιποτα απο open office word calc;
Περιμένω μεχρι να διαβάσει τις θέσεις της ΔΗΞΑ και να μου πει τις αντιρρήσεις του.
Κομμουνιστής ειναι το πουλάκι μου;;;;
ενας μη μαλακας νομιζω....χωρις παρωπιδες κ τσιχλες στο κεφαλι!!!!ταπειναΣιγά μην ήξερε και ο ίδιος τι είναι....
πάγκο στη λαική τι ώρα βγάζει για να πουλήσει βιβλία?
γιατί το μεσημέρι σαββάτου που πάω λαική για να βρώ χαμηλότερες τιμές στα φρούτα και τα λαχανικά δεν τον βλέπω
αυτο ειναι επειγον τυπε... :o :o :oΠεριμένω μεχρι να διαβάσει τις θέσεις της ΔΗΞΑ και να μου πει τις αντιρρήσεις του.
Τι λες βρε μαλακα, ΠΑΡΑΣΙΤΟ, ειρωνευεσαι το γεγονος οτι ειναι πωλητής βιβλίων ρε βλάκα;;;; Τι ειναι, ειναι ντροπη ζώον όρθιο;;;;
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΝΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΕΣΝΑ ΒΡΕ ΠΑΡΑΣΙΤΟ;;;;;
Ρε τι καταντια ειναι αυτος ο λαος, το ΠΑΡΑΣΙΤΟ να ειρωνεύεται αυτον που δουευει......
Ειλικρινη απορια. Οποιος ξερει απο το προγραμμα να τον ρωτησω κατι γρηγορο.είναι αυτό με το οποίο ο Αμυράς μέτρησε τις λέξεις του νομοσχεδίου ???
εναςμημαλακας νομιζω....χωρις παρωπιδες κ τσιχλες στο κεφαλι!!!!ταπεινα
αν αποσυρεις το παρασιτο στα αλλα εχεις δικιοΤι λες βρε μαλακα, ΠΑΡΑΣΙΤΟ, ειρωνευεσαι το γεγονος οτι ειναι πωλητής βιβλίων ρε βλάκα;;;; Τι ειναι, ειναι ντροπη ζώον όρθιο;;;;
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΝΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΕΣΝΑ ΒΡΕ ΠΑΡΑΣΙΤΟ;;;;;
Ρε τι καταντια ειναι αυτος ο λαος, το ΠΑΡΑΣΙΤΟ να ειρωνεύεται αυτον που δουευει......
τζιμερο στηριζεις διακιολογημενα αυτο καταλαβες...
αν αποσυρεις το παρασιτο στα αλλα εχεις δικιο
νικ χοντρη μαλ..α ειπες
ο αδωνης ειναι για κλωτσιες ,αλλα οχι επειδη πουλαει βιβλια
σε αυτο ειναι αξιεπαινος...
ενας μη μαλακας [size=20pt]νομιζω[/size]....χωρις παρωπιδες κ τσιχλες στο κεφαλι!!!!ταπεινα
η λέξη παράσιτο να αντικατασταθεί με την λέξη τεμπελόσκυλο...
οπα... να τα μας... 152 τα ναι... Κατριβάνου δεν ψήφισε το ταμείο αποκρατικοποιήσεων....
Η ρωγμή που προκάλεσε στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία των 153 το "όχι" της Βασιλικής Κατριβάνου στα άρθρα που αφορούν στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων και το μηχανισμό αυτόματης δημοσιονομικής διόρθωσης, τον περίφημο κόφτη, προβληματίζει το ΣΥΡΙΖΑ που σύμφωνα με πληροφορίες έχει διαμηνύσει στη βουλευτή Β' Αθηνών ότι αναμένει την παραίτηση της και την παράδοση της έδρας της.
AdTech Ad
Εάν η κ.Κατριβάνου δεν παραιτηθεί θα κληθεί στα αρμόδια όργανα του κυβερνώντος κόμματος για να δώσει εξηγήσεις. Δεν τίθεται πάντως θέμα διαγραφής.
Παρά το μασάζ που προηγήθηκε τις τελευταίες ώρες από το προεδρείο της Βουλής, η βουλευτής Β΄Αθηνών ήταν ανένδοτη στην καταψήφιση των δύο άρθρων, αν και ψήφισε ναι επί της αρχής.
Για να είμαστε σωστοί στις εκφράσεις μας και ακριβείς πρέπει η λεξη ΠΑΡΑΣΙΤΟ να συμπληρωθεί με τη λεξη ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΟ.
ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΟ/ΠΑΡΑΣΙΤΟ.
Αλλους 2 θελουμε;
ένα τεμπελόσκυλο είναι εξ ορισμού παράσιτο... ;)
3 για 149 ;)