tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Για αυτο
δεν έχω δει μεγαλύτερη μαλακία από αυτό...
Για αυτο
Για πες μας τι ισχυει???δεν έχω δει μεγαλύτερη μαλακία από αυτό...
δεν έχω δει μεγαλύτερη μαλακία από αυτό...
Για πες μας τι ισχυει???
Μπορεις να μας πεις τι ισχυει τελικα με ΝΟΥΜΕΡΑ ρε ΝΟΥΜΕΡΟ?????????ασε ρε μαστουρωμενο προβατο με την γλιτσα την ποντικομαμη που βγηκε να κανει και οικονομικη αναλυση
Μπορεις να μας πεις τι ισχυει τελικα με ΝΟΥΜΕΡΑ ρε ΝΟΥΜΕΡΟ?????????
Για το βιντεο μπορεις να μας πεις τι ισχυει τελικα αφου ο λαζοπουλος ειναι μαλακας και λεει ψεμματα? Ο τραμουντανοπουστας δεν μπορει. ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ
Για το βιντεο μπορεις να μας πεις τι ισχυει τελικα αφου ο λαζοπουλος ειναι μαλακας και λεει ψεμματα? Ο τραμουντανοπουστας δεν μπορει. ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ
Εσυ μας λες για προυπολογισμους ενω το βιντεο που αψηφας μιλαει (Με στοιχεια απο το γερμανικη πηγη) που πηγαν τα δανεια!!!!σκάσε ρε ηλίθιε ... το όλο νταβαντούρι μεταξύ των ετών 2010-2014 ήταν της τάξης των 35-38 δις ευρώ εκ των οποίων τα 20 ήταν από τα έξοδα και τα 15 από τα έσοδα...
πηγες μην ζητάς δεν πρόκειται να σου βάλω ... ανοιξε τους προυπολογισμούς του κράτους διάβασε τους και ξεστραβώσου μαλακισμένο...
Εσυ μας λες για προυπολογισμους ενω το βιντεο που αψηφας μιλαει (Με στοιχεια απο το γερμανικη πηγη) που πηγαν τα δανεια!!!!
Παλι μεθυσες με πακιστανικο σπερμα ρε παπαρα?
Mεθυσμενος εισαι????????????χαχααχχαχαχαχχατα δάνεια ρε παπάρα πήγαν για να πληρώσουμε παλιότερα δάνεια που λήγανε (σε όποιους τα χρωστούσαμε δηλαδή τράπεζες, ιδιώτες, κράτη κλπ), για να πληρώσουμε τόκους και για να καλύψουμε ελλείματα που είχαμε μέχρι και το 2013... ο καθαρός δανεισμός της χώρας (σε ευρώ) είναι ακριβώς ίσος με τα ελλείματα του προυπολογισμού τα έτη 2010, 2011, 2012 και 2013... και φυσικά τώρα με τον γαμώ το μουνί της πεταλούδας του Τζίφρα ξαναγυρίσαμε στα ελλείματα και ο καθαρός δανεισμός ανεβαίνει (χώρια τα μέτρα)...
να πας να γαμηθείς και σύ και ο τζίφρας σου μαλάκα...
Mεθυσμενος εισαι????????????χαχααχχαχαχαχχα