apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Σκασε ρομπα τρυπια που ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΙΟΛΑΣ χαχαχαχαααα μάλιστα... κατάλαβα... αστο δεν το σώζεις μαλάκα όσα εμοτικονς και να βάλεις...
Σκασε ρομπα τρυπια που ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΙΟΛΑΣ χαχαχαχαααα μάλιστα... κατάλαβα... αστο δεν το σώζεις μαλάκα όσα εμοτικονς και να βάλεις...
ναι διατίμηση τιμών στα προιόντα λέγεται και μείωση του κέρδους των κεφαλαιοκρατών προς όφελος του λαού
και εδώ έτσι έπρεπε να είναι
κρέας βοδινό τόσο
αυγά τόσο
όσπρια τόσο
γάλα τόσο
πως αλλιώς θα επιβιώνει κάποιος με ένα βασικό μισθό 496€ το μήνα?
επαναλαμβάνω... τους συνδικαλιστές (τα μέλη δηλαδή της άλλοτε συμμορίας του) τους ρώτησε ??
αλήθεια αν θυμάμαι καλά στο κτίριο αυτό ήταν και το 2007 (?) να μεταφερθούν οι υπηρεσίες του ΥΠΟΙΚ όταν πρόεδρος των εφοριακών ήταν ο ... ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ... και έγινε χαμός...
Κλωνακο ρουφα το καυλι μου τωρα οπως ο τραμουντανομαλακας και μην λες πολλα....Που να καταλάβει ο πανηλίθιος οτι αυτοί που ξεσήκωναν τα κοπρόσκυλα του δημοσίου να μη μεταφερθούν είναι αυτοί που "κυβερνούν" σήμερα. Και περιμένει τώρα να γίνει η μετεγκατάσταση από αυτούς και μετά απο τη ζημιά που έχει ήδη γίνει.
Πιο βλάκας, στηρίζεις ακόμα το τσίρκο.
κρατικά παντοπωλεία και τρόφιμα με δελτίο
και πάταξη λαθρεμπορίου
Τι μπούφος Θεέ μου!! :S
Ρε αποβλακωμμενε, αφού έχεις τέτοιο έρωτα με τη Βενεζουέλα, γιατί δεν μαζεύεις τα μπογαλάκια σου, δεν είναι και πολλά, να τραβηχτείς προς τα εκεί;;;
Δουλεία δεν έχεις, γυναίκα-παιδιά-σκυλιά δεν έχεις, γιατί δεν πας στον......επίγειο παράδεισο;;;;;
Ρε αποβλακωμμενε, αφού έχεις τέτοιο έρωτα με τη Βενεζουέλα, γιατί δεν μαζεύεις τα μπογαλάκια σου, δεν είναι και πολλά, να τραβηχτείς προς τα εκεί;;;
Δουλεία δεν έχεις, γυναίκα-παιδιά-σκυλιά δεν έχεις, γιατί δεν πας στον......επίγειο παράδεισο;;;;;
Αυτός και οι άλλοι 5 ηλίθιοι που έχουν απομείνει να δηλώνουν ακόμα τσιπρόσκυλα έχουν δικαίωμα ψήφου. Και μάλιστα ισότιμης με τη δική μας.
σου είπε κανείς ότι ψηφίζω πλέον τσίπρα συριζα και μνημόνια?
σκοπός μου δεν είναι να πάω κάπου που είναι αριστερό αλλά σκοπός είναι να φέρουμετον σοσιαλισμό και το διαμοιρασμό του πλούτουτην φτώχεια και εδώ
ο κομμουνισμός θα υπάρξει μόνο αν επικρατήσει σε όλα τα μέρη της γης και καταργηθεί πλήρως και ο ιμπεριαλισμός αλλά και ο καπιταλισμός
Θα μείνεις με τα όνειρά σου άσχετε τεμπέλη.
Μόνο φτώχεια έφερε ο κομμουνισμός ιδεολόγε της πούτσας.
Γιατί δεν ψήφισες ΚΚΕ ρε ρεζίλι της αριστεράς?
Ντροπιάζεις και το όνομα τεμπελχανά, άκου Νίκος.
Ε βεβαια, τρελος εισαι να πας να ζησεις στον κομμουνισμο? Εντος καπιταλισμου λες τις μπουρδες σου. Εκει θα σε ειχανε στρωσει να μαζευεις ζαχαροκαλαμα και ιντερνετ θα εβλεπες στον υπνο σου.σκοπός μου δεν είναι να πάω κάπου που είναι αριστερό αλλά σκοπός είναι να φέρουμε τον σοσιαλισμό και το διαμοιρασμό του πλούτου και εδώ
ο κομμουνισμός θα υπάρξει μόνο αν επικρατήσει σε όλα τα μέρη της γης και καταργηθεί πλήρως και ο ιμπεριαλισμός αλλά και ο καπιταλισμός
Ε βεβαια, τρελος εισαι να πας να ζησεις στον κομμουνισμο? Εντος καπιταλισμου λες τις μπουρδες σου. Εκει θα σε ειχανε στρωσει να μαζευεις ζαχαροκαλαμα και ιντερνετ θα εβλεπες στον υπνο σου.
Βεβαια. Δεν θελεις να πας στην εξαθλιωση του κομμουνισμου, αλλά θελεις να την φερεις εδω.
Σου εχω νεα.
Δεν θα τα καταφερετε ΠΟΤΕ.
Δεν θα αφησουμε ΠΟΤΕ μια χουφτα φανατικους σαν του λογου σου, να διαλυσουν τον πολιτισμο μας και την κοινωνια μας.
Φύρα ειστε και φυρα θα μεινετε.
Νικολακη, σε λιγο θα παω στο μπακαλικο να παρω κωλοχαρτο.
Αν ημουν στον παραδεισο της Βενεζουελας, αυτην την μικρη, καθημερινη αυτονοητη κινηση θα μπορουσα να την κανω ή θα επρεπε να αρκεστω σε ο,τι μου εχει δωσει το δελτιο?
Ωραιο συστημα υποστηριζεις ρε φανατικέ.
Να μου προσδιοριζει ποσο χαρτι θα βαζω στον κωλο μου.
Εγω να μοιραστω το κωλοχαρτο μου μαζι σου. Εσυ εχεις να δωσεις τιποτα να μοιραστουμε?ναι θα μοιραζόμαστε τα πάντα ακόμα και το κωλόχαρτο
Στον καπιταλισμο, φανατικε μου, αυτη ειναι μια μικρη μειοψηφια. Στον κομμουνισμο ειναι ετσι η πλειοψηφια. Τις προπαγανδες σου, αλλού. Σε κανενα παιδακι.στο κομμουνισμό θα εργαζόμαστε μαζι στα ζαχαροκάλαμα και θα μοιραζόμαστε και το φαγητό και ότι παράγουμε
τα άλλα περί ιντερνετ τα θεωρώ στοχευμένη προπαγάνδα
προς το παρόν δες λίγο καπιταλισμό
Εγω να μοιραστω το κωλοχαρτο μου μαζι σου. Εσυ εχεις να δωσεις τιποτα να μοιραστουμε?
Γιατι οταν δινει μονο ο ενας και ο αλλος μονο παιρνει, δεν λεγεται μοιρασια.