tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
εχει τουλαχιστον καλο μπουτακι η απλυτη ;
αν έχει πάρει από τον μπαμπά της μάλλον σαβουρογάμης ήταν ο πρέσβης...
εχει τουλαχιστον καλο μπουτακι η απλυτη ;
αν έχει πάρει από τον μπαμπά της μάλλον σαβουρογάμης ήταν ο πρέσβης...
«Αν καθιερώσουμε την απλή αναλογική η χώρα δεν θα κυβερνηθεί ποτέ», δήλωσε σήμερα στον Σκάι ο Υπουργός Εσωτερικών.
Για να ξερουμε και τι λεμε. Το 2013 ο Τσιπρας ηταν αντιπολιτευση. Δεν ειχε εξουσια. Εξουσια ειχε η Ν.Δ.o τσιπρουλης καλυπτει σεξουαλικες παρενοχλησεις απο τον συντροφο της βενεζουελας
επειδη ειναι αριστερος και εχουν ηθικο πλεονεκτημα
Ναι, το 2017 ειπε. Εγω τα μπερδεψα.Αλ. Τσίπρας: «Αν πετύχουμε στο χρέος, βγαίνουμε στις αγορές το 2017»
http://www.zougla.gr/politiki/article/al-tsipras-an-petixoume-sto-xreos-vgenoume-stis-agores-to-2017
αιγοπροβατο παλι ψεμματα λεει ο γιδοβοσκος σας;
και το ΠΑΣΟΚ καποτε ελεγε για απλη αναλογική τζονυ....![]()
O μοναδικος μαλακας συριζαιος που δεν τον διορισανε
ειναι κατι σαν το ανεκδοτο με την ποντια ιεροδουλη
Δεν εχουνα αφησει ουτε εναν αδερφο-μπατζανακη-κουμπαρο κλπ που να μην εχουν διορισει
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4yMDEuMTAuMjMwL3Byd2ViZGF0YS9maWxlcy8xLzIwMTYvMDUvMTYvcmViZXRpcy1zaWEtZGlsb3NpLmpwZw%3d%3d&t=0&w=820&h=457&a=Center[/img[/URL]]
:vomit:
Μπραβο μαλακα που ψηφισες πουστρυριζα για να μην πληρωνεις ενφια και τελικα βρεθηκες με ενφια και αλλους 500 φορους επιπλεον τραχανα ε τραχανα
πληρωνε τωρα φορους για να παιρνουν το συγγενολοι των συριζαιων 2.000 καθε μηνα
[/quote]
Πάρε και την απάντηση της Αναγνωστοπούλου ηλίθιε γκεμπελίσκε:
[i]Μετά το τελευταίο χυδαίο δημοσίευμα της εφημερίδας το «Πρώτο Θέμα», το οποίο για να θίξει εμένα, σπιλώνει, κατασυκοφαντεί και βλάπτει πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντός μου, δηλώνω ότι πλέον θα χρησιμοποιήσω κάθε νόμιμο μέσο για την προστασία τη δική μου και των οικείων μου από αυτή την αθλιότητα.
[b]Να αναφέρω για την ιστορία ότι ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος, πρώτον δεν υπήρξε ποτέ και ούτε φυσικά είναι σήμερα διευθυντής του πολιτικού μου γραφείου.
Δεύτερον δεν εργάστηκε ποτέ σε κανένα πολιτικό γραφείο και δεν αμείφθηκε ποτέ από κανένα πολιτικό γραφείο κυβερνητικού στελέχους.[/b]
Τρίτον, ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος είναι καθηγητής Μουσικής με πολύ σοβαρές δουλείες και για πρώτη φορά, μετά από 14 χρόνια, δεν προσλήφθηκε ως αναπληρωτής εκπαιδευτικός.
Η χυδαιότητα όμως των Μέσων της διαπλοκής δεν έχει κανένα όριο. Αφού εκχυδαΐζει την έννοια του ρεμπέτη, για τους οποίους αισθάνομαι απεριόριστο σεβασμό, προσπαθεί το άθλιο δημοσίευμα να δημιουργήσει και πάλι κλίμα.
Κατ’ επανάληψη θίγονται πρόσωπα της οικογένειάς μου. Ανάμεσα σε αυτά και ο Παναγιώτης Γιαννακόπουλος ο οποίος εργάζεται από το 1992 στο Υπουργείο Δικαιοσύνης ως Ειδικός Επιστήμονας και τον οποίο πλείστοι όσοι Υπουργοί στο παρελθόν – όχι του ΣΥ.ΡΙΖ.Α¬ είχαν κατ’ επανάληψη αξιοποιήσει.
Άμεσα ζητώ το ΦΕΚ διορισμού του Γιάννη Αναγνωστόπουλου ως διευθυντή του πολιτικού μου γραφείου ή οποιουδήποτε άλλου πολιτικού γραφείου. Άμεσα ζητώ απόδειξη για αμειβόμενη εργασία του Γιάννη Αναγνωστόπουλου ως μετακλητού στο γραφείο μου ή σε οποιοδήποτε άλλο γραφείο.
Αν αυτές οι αποδείξεις δε δημοσιευτούν άμεσα, θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη κατά του συντάκτη του συκοφαντικού δημοσιεύματος, της εφημερίδας που το δημοσίευσε και όσων αναπαράγουν το δημοσίευμα χωρίς τις αποδείξεις που ζητώ.[/i]
[URL unfurl="true"]http://www.thepressproject.gr/article/94667/Epithesi-Anagnostopoulou-se-Proto-Thema-gia-xudaio-dimosieuma[/URL]
Ελα γιδι που ακομα πιστευεις τους αρχιψευτες του πουστρυριζα
δες εδω λαχανοτολμα το επισημο φεκ τι λεει
" Ειδικών συμβούλων και Ειδικών συνεργα−
τών» (Β΄ 1623), διορίζεται ο Ιωάννης Αναγνωστόπουλος
του Πέτρου, με Α.Δ.Τ. Φ 441354, σε θέση μετακλητού
διοικητικού υπαλλήλου, κατηγορίας ΔΕ, με βαθμό ΣΤ΄και
Μ.Κ. 0, στο Πολιτικό Γραφείο του Υφυπουργού Εσωτε−
ρικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, από 24.9.2015,
ημερομηνία από την οποία προσφέρει υπηρεσία.
(Αριθμ. βεβ. εγγραφής στο Μητρώο Ανθρώπινου "
παρε και το λινκ με το επισημο φεκ και πανε στην κουμουνδουρου να σου πουνε κανα παραμυθακι βλητο
Πάρε και την απάντηση της Αναγνωστοπούλου
Ειχε την ευθυνη το υπουργειο εξωτερικων που τοτε ηταν επι Ν.Δ.Να βγαλουν και σποτ στον συριζα
"Εισαι θυμα σεξουαλικης παρενοχλησης?"
Δειξε πολιτικη ωριμοτητα και μην το καταγγειλεις
Tο ιδιο ακριβως επιχειρημα ειχε και ο Χιτλερ, ψηφιστε με για να τιμωρησουμε τα παλια κομματα της Δημοκρατιας της Βαιμαρης.
Και το αποτελεσμα για την Γερμανια το ξερουμε. Εγινε ΟΙΚΟΠΕΔΟ και χωριστηκε στα δυο.
μια χαρά δουλειές υπάρχουνε... άνθρωποι να δουλέψουνε δεν υπάρχουνε...
Για οικοσιτη οικιακη βοηθο, με στεγη, λογαριασμους, φαγητο καλυμμενα, ειναι λιγα τα 550?
δεν ειναι ακριβως ετσι,αλλα εισαι κοντα στην ουσια!!!Ποιοί την έκαναν οικόπεδο ρε σούργελο ;
Οι αστικές δημοκρατίες μαζί με τον κομμουνισμό
(ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ , ΩΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ).
Μέχρι αν την μπλέξουν στον πόλεμο ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΡΑΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
Γιατί μην ξεχνάμε ... ΑΓΓΛΙΑ & ΓΑΛΛΙΑ ΚΥΡΗΞΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
Αλλά στους ηλίθιους λένε ότι το έκαναν για να ... προστατέψουν την Πολωνία!
Και οι ηλίθιοι , που είναι πιο ηλίθιοι από ηλίθιοι ... ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ...
Και η Πολωνία βέβαια ... ήταν ελεύθερη μετά απ'όλο το μακελειό.
Ακριβως. Η αγορα εχει αποφασισει 400 ευρω κι αυτα με εργοσημο (δηλαδη μικτα).