Mexikanos_
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2011
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
οταν ψηφιζεις απατεωνα για να τιμωρησει αλλον απατεωνα, σορρυ, αλλα θα σε λεω βλακα. Deal with it.
το χαζο κανεις? Ο Βαρδης χαιδευε Τσιπρα καιρο. Και αμεσα και εμμεσα (χατζηνικο/κουρη). Το πουσαρισμα προς Τσιπρα που κανε ο Χατζηνικος δε πρεπει να χει ξαναγινει, οχι τωρα, απο το 12-13. Τωρα συ θα μου πεις σαν αριστερος το χεις το μαραζι να νομιζεις οτι σε πολεμαγαν ολοι, σορρυ, καμια σχεση με την πραγματικοτητα.
Για μενα κουτσα στραβα κι οι Πασοκοι κι ο Σαμαρας ανελαβαν τις ευθυνες τους σε καποια φαση και το πηραν το πραγμα σοβαρα. Ηταν μια χρυση ευκαιρια να σοβαρευτει κι ο Ελληνας που κακομαθε απο τον Σοσιαλισμο των 80ς που ουσιαστικα κρατησε μεχρι το 2010 (γιατι κι ο μπουχεσας ο Καραμανλης λαικιστικες μαλακιες κοπυ πειστ απο Πασοκ εκανε). Και πανω που μπορουσε να σοβαρευτει λιγο ο Ελληνας μπας και σωθει οχι αυτη η γενια, τουλαχιστον η επομενη, βγηκε ενας παπαρας μαυρογυαλουρος, εταξε γεφυρια σκισμενα μνημονια και 13ες συνταξεις και το γαμησε το θεμα. Απο κει και περα αμα θα κατσει ο Τσιπρας 1-2-3 η 50 χρονια δε με νοιαζει, ετσι κι αλλιως καμμενοι ειναι οσοι ζουν Ελλαδα, τωρα αμα ειναι απλα φτωχοι καμμενοι η γινουν Βενεζουελα ελαχιστα με νοιαζει.
Κι εγώ βλάκα θα σε λέω αν συνεχίζεις να ψηφίζεις τους ίδιους απατεώνες ξανά και ξανά.
Ο Χατζηνίκος είναι παιδί από τα σπλάχνα της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ.
Μη κλαις που γύρισε και σε δάγκωσε ο δημοσιοκάφρος που τάιζες 20 χρόνια.
Ας έκανες την κριτική νωρίτερα, εαν ήθελες να είσαι εντάξει... αλλά τότε πούσαρε εσένα, δε συνέφερε ε;
Α μπα; Τί ευθύνες ανέλαβε ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς;
Πες μου ότι είπαν και "συγνώμη" να συγκινηθώ.
Τί πήραν στα σοβαρά; Το μαχαίρι στον κώλο που τους έβαλε το ΔΝΤ και η ΕΕ;