apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Δεν θυμαμαι να σε ρωτησα κατι....!Τι λες βρε απόκι? εχουμε μνημονιακή κυβέρνηση, μια χαρα πάμε....
Δεν θυμαμαι να σε ρωτησα κατι....!Τι λες βρε απόκι? εχουμε μνημονιακή κυβέρνηση, μια χαρα πάμε....
Στην αυτή κατηγορία και ο εξαφανισμένος personna non grata...
Δεν θυμαμαι να σε ρωτησα κατι....!
ΓΙα απαντα λοιπον...με τι ασχολειται ο κλωνακος Kωλο barock?Δεν πειραζει, σου απανταω εγώ....
ΚΛΑΨΤΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Σχολιάζοντας τη συμφωνία του Eurogroup «Η Ευρώπη υποχώρησε στις αριστερές ανοησίες του Τσίπρα», ενώ «αποκάλυψε» πως ο πρωθυπουργός κατάφερε να μαγέψει την Κριστίν Λαγκάρντ. «Την έχει μαγέψει ο Τσίπρας και υποχωρεί σε όλες τις απαιτήσεις του», είπε χαρακτηριστικά.
O Τσίπρας απαίτησε την αύξηση της φορολογίας, τον κοφτη σε μισθούς και το νέο ασφαλιστικο
Να τον χαίρεστε
Σχολιάζοντας τη συμφωνία του Eurogroup «Η Ευρώπη υποχώρησε στις αριστερές ανοησίες του Τσίπρα», ενώ «αποκάλυψε» πως ο πρωθυπουργός κατάφερε να μαγέψει την Κριστίν Λαγκάρντ. «Την έχει μαγέψει ο Τσίπρας και υποχωρεί σε όλες τις απαιτήσεις του», είπε χαρακτηριστικά.
Είναι η ώρα να δώσουμε οξυγόνο και ελπίδα στην Ελλάδα και τους Έλληνες, σημειώνει χαρακτηριστικά, ενώ ειδικότερα για τον πρωθυπουργό Α. Τσίπρα, σημειώνει ότι, κατάφερε να περάσει πολύ δύσκολα μέτρα πείθοντας τους Ευρωπαίους να σεβαστούν τις δεσμεύσεις τους.
Διαγραψε το χρέος και εσκισε το μνημόνιο αποκι, λίγο το έχεις......
Eτσι να σας βλεπω να σκουζεταιO Τσίπρας απαίτησε την αύξηση της φορολογίας, τον κοφτη σε μισθούς και το νέο ασφαλιστικο
Να τον χαίρεστε
Eτσι να σας βλεπω να σκουζεται
Διαγραψε το χρέος και εσκισε το μνημόνιο αποκι, λίγο το έχεις......
πηδηξε ολες τις κοκκινες γραμμες
Με ποιανει η ψυχη μου απο την στεναχωρια σας που κοβονται μισθοι κ συνταξεις απο τον Τσιπρα....!Οταν το εκανε ο Σαμαρας οι Ελ.Επαγγ-Δημ Υπαλληλοι-Συνταξιουχοι ηταν κλεφτες...τωρα ειναι θυματα! ΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ???ΚΛΑΨΤΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑO Τσίπρας απαίτησε την αύξηση της φορολογίας, τον κοφτη σε μισθούς και το νέο ασφαλιστικο
Να τον χαίρεστε
και ποια η διαφορα με πριν?εκτος του Βενιζελου που ηταν μουνοπανο ο Γιωργακης κι ο Σαμαριας δεν διεκδικουν δαφνες οξυνοιας....αυτοι διαχειριζονται την χωρα σημερα αποκαμμενε
ενας ηλιθιος και ενας πανηλιθιος
Με ποιανει η ψυχη μου απο την στεναχωρια σας που κοβονται μισθοι κ συνταξεις απο τον Τσιπρα....!Οταν το εκανε ο Σαμαρας οι Ελ.Επαγγ-Δημ Υπαλληλοι-Συνταξιουχοι ηταν κλεφτες...τωρα ειναι θυματα! ΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ???ΚΛΑΨΤΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Με ποιανει η ψυχη μου απο την στεναχωρια σας που κοβονται μισθοι κ συνταξεις απο τον Τσιπρα....!Οταν το εκανε ο Σαμαρας οι Ελ.Επαγγ-Δημ Υπαλληλοι-Συνταξιουχοι ηταν κλεφτες...τωρα ειναι θυματα! ΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ???ΚΛΑΨΤΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Ξεκόλλα με το Σαμαρά, τωρα εχεις Τσιπρα τον αντιμνημονιακό....