το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
τυπε εκανε αγρα πελατων με τις βυζομπουτες της :-Τύπε ειναι αληθές οτι την Ιακωβιδου την εκλεισαν για "αθεμιτο ανταγωνισμο"?
Πώς ζει σημερα το κοριτσι?
τυπε εκανε αγρα πελατων με τις βυζομπουτες της :-Τύπε ειναι αληθές οτι την Ιακωβιδου την εκλεισαν για "αθεμιτο ανταγωνισμο"?
Πώς ζει σημερα το κοριτσι?
Μιλαμε για οδοντιατρους που θεωρουν την αποδειξη σαν εργαλειο του σατανα.
Εγω το δεχομαι ομως αφου εισαι σιγουρος οτι οντως οτι δηλωσαν ηταν και το πραγματικο τους εισοδημα. Γιατι δεν βρισκουν αλλη δουλεια;
Τι εχει εκει? Κασελακι και λουστραρει παπουτσια?απεναντι απ τα εβερεστ στο κολωνακι ειναι
Μπας και εχει μασαζ;Τι εχει εκει? Κασελακι και λουστραρει παπουτσια?
Ροζ χάρλει μη χεσω απογευματιατικα?ειχε κι εναν που εσκαγε με ροζ χαρλει![]()
Αναφέρομαι σε οδοντιατρεία που ΒΓΑΖΟΥΝ 1200€ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.
Φαντάσου δαπάνες ΤΣΑΥ 4000€ , φόροι 3000€ , πάγια, υλικά , ζημιές, αναλώσιμα ,αμοιβές εργαστηρίων άλλα 4000€ , συνολικά 11000€ ΔΑΠΑΝΕΣ
και είσπραξη ... 12500€
ΚΑΘΑΡΑ ΔΗΛΑΔΗ 1500€ (μπορεί και 1200€ ή 1000€ ή 800€)
[size=30pt]ΤΟ ΧΡΟΝΟ[/size]
Ετσι σε βλέπει και κανει αγγαρεια λογω υποχρεωσης στο κόμμα,για αυτο όλα τα αριστερα νικ εξαφανιζονται και εμφανιζονται αλλά να αναλάβουν βάρδυα,δε τη παλευουν εις μακρον σε σαιτ με σωβινοφαλλοκρατικοφασιστικα μέληΑν π.χ.εσύ μας βλέπεις όλους εμάς σαν βιαστές,εγώ δε θα ήθελα να ξαναπαραθέσω άνθρωπο που η παρουσία του ή τα κίνητρά του να γράφει σε έναν τόσο μεγάλης επισκεψιμότητας site,είναι το λιγότερο
Επιστημονες τραλαλα λα λα που θα λεγε κι ο ΑργύρηςEπιστημονας......
Φαινεται πως ειστε ηλικιωμενοι, για να χρησιμοποιειται αυτην την λεξη ετσι.
Και την οδηγουσε κανενας καγκουρας με μουσι, τατουαζ και κοτσιδακι μπιφτεκι?ολη ροζ ομως ολη απ ακρη σ ακρη![]()
Πατσαβουρα ειναι οποιος πειναει και δεν προσαρμοζεται μαρθα βουρτση μου.
Και οι υπηρεσιες ειναι αγαθο σαν ολα τ'αλλα. Προσφορα/Ζητηση. Αμα συ αξιολογεις την υπηρεσια που προσφερεις σαν x κι οι πελατες σαν x/3 η προσαρμοζεσαι στην ζητηση η κλαψομουνιαζεις με παραμυθακια για λιγμενες κοκα κολες σε ενα επαγγελμα που οσο εχω ζησει Ελλαδα αποδειξη δεν εχω παρει απο "επαγγελματια".
κανενας αισθητικος η κομμωτης θα ηταν τυπε με τη ροζ χαρλευειχε κι εναν που εσκαγε με ροζ χαρλει![]()
Εδω αλλοι γαμανε με κωλοφτιαγμενο κιτρινο cosworth με μπουριά και αεροτομές, εκει κολλησες?με αυτήν την ρόζ μηχανή την γαμούσε όμως![]()
Tύπε παω στοιχημα οτι δεν ηξερε ούτε το πιτογυρο να παραγγειλει αυτος και το τιγκαριζε στην πατατακανενας αισθητικος η κομμωτης θα ηταν τυπε με τη ροζ χαρλευ
κανενας αρσενικος τετας καμπουρελης
με ροζ χαρλευ δε γαμας ουτε με αιτηση
1)Δηλαδή λες όιι υπάρχουν οδοντιατρία που κάνουν εισπράξεις κάτω από χιλιάρικο/μήνα..
2)Και το λες για Αθήνα,που δεν τρυπήθηκε όπως η Βόρεια Ελλάδα από τη Βουλγαρία.
3)Μήπως είναι γτπ ο γιατρός,μήπως δεν είναι κοινωνικός ή φταίει κάτι άλλο;
4)Εμένα η δική μου οδοντίατρος στην Ελλάδα,δεν ξέρει τι έχει και όποτε πήγαινα είχε κόσμο.
5)Εσύ τι πιστεύεις ότι φταίει για αυτούς που λες;
ποια πατατα ρε τυπε;Tύπε παω στοιχημα οτι δεν ηξερε ούτε το πιτογυρο να παραγγειλει αυτος και το τιγκαριζε στην πατατα![]()
![]()
![]()
![]()
φυσικα αποδειξη δεν εχω παρει ποτέ.
Πολυ καλα κανει το κρατος και βαζει φορο σε μηδενικα εισοδηματα, γιατι πολυ απλα ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ.
Kαι εμεις εκκεντρικοι ειμαστε, μουνια να κολλανε δεν βλεπω.οι εκκεντρικοί θεωρώ ότι γαμάνε πάντα εκλεκτή ποιότητα γιατί κολλάνε πάνω τους γκόμενες ψώνια
ποια πατατα ρε τυπε;
αφου βλεπεις ροζ χαρλευ θα ηταν κανενας τζοβενος που κανει πιλατες και αεριαλ γιογκα με ξυρισμενο στηθος και σφιγγοφανελα με V
μια στο τοσο θα παραγγελνει κανενα σουβλακι με πιτα αλαδωτη καλαμακι απο στηθος κοτοπουλου και μαρουλι χωρις σωσ
η ντροπη των αντρων
τυπε αμα ειναι να γινω ετσι για να γαμησω εκλεκτη ψωνογκομεναοι εκκεντρικοί θεωρώ ότι γαμάνε πάντα εκλεκτή ποιότητα γιατί κολλάνε πάνω τους γκόμενες ψώνια
Ωπα ρε εκκεντρικε.Kαι εμεις εκκεντρικοι ειμαστε, μουνια να κολλανε δεν βλεπω.
Πρεπει να πουστοφερνει η εκκεντρικοτητα σου.