1) η Λίπτον είναι μια μικρομεσαία εταιρεία που ήδη έχει πουληθεί εδώ και πολλά Πολλά χρόνια στην Unilever.. .
2)και αυτοί που έχουν και θέλουν έχουν πολύ ωραία σπίτια μαλάκα... και ο καταναλωτισμός του Εγγλέζου δεν έχει ανταγωνισμό... είναι ικανοί να ψωνίζουν ολημερίς και οληνυχτίς...
3)και φυσικά δεν είναι μαλάκες να ρίχνουν λεφτά σε ντουβάρια ... τα κάνουν επιχειρήσεις, μετοχές, επενδύσεις και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς εκτός από ντουβάρια που έχει γεμίσει η Ελλάδα και τώρα χάσκουνε άδεια γιατί δεν βρίσκεται κανένας να τα αγοράσει και να τα νοικιάσει μαλάκα ...
4)και είμαι σίγουρος ότι το γραφείο που το λες γαμιστρώνα αν σου κουνήσει κάποιος δυο κατοστάρικα τον μήνα θα του κάνεις και πίπα για να το νοικιάσει..
5)και ναι οι Εβραίοι έχουν λεφτά και θα συνεχίσουν να έχουν λεφτά.. γιατί είναι άνθρωποι έξυπνοι, εργατικοί και αλληλουποστηρίζονται σε αντίθεση με τους έλληνες που είναι βλάκες, τεμπέληδες και αλληλοσκοτώνονται...
1)Μικρομεσαία είναι τώρα , 100 χρόνια μετά από τότε που πέθανε ο Λίπτον.Πουλήθηκε , γιατί φυσικά πρόσωπα στην αγγλία ... δεν έχουν εταιρείες ... τον πούλο όλοι είπαμε ...
Αλλά ήταν ένα τυχαίο παράδειγμα, ξεκόλλα με το Λίπτον.
Αυτό που είπα , ισχύει 1000%.ΠΗΓΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΗΣΕ.
2)Αυτοαναιρείσαι. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ , ΝΑΙ , ΕΧΟΥΝ ΩΡΑΙΑ ΣΠΙΤΙΑ.ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ... 0,5%.
Το υπόλοιπο 99,5% μένει στα ρημάδια , ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ
"ΤΗΡΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ" και τις μαλακίες που μας είπες ... ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΗΓΟΥΡΙΑ !!!!
3)Τα ίδια με το (2).ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΙΣΑΙ. ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ.Η πλειοψηφία δεν έχει να βγάλει τα μάτια της ... και δεν αγοράζει σπίτια.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΝΕΑ , όχι σάπια ...
4)Το γραφείο μου δεν είναι δίπλα στο διαμέρισμα που αγόρασες για να νοικιάζεται 200€. Το δικό σου πιάνει τόσα. Αλλά ... έτσι κι αλλιώς ... ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΖΩ. Το έχω γαμιστρώνα. Γιατί μπορώ και έχω τέτοιες πολυτέλειες.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΛΙΓΟΣ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΙΝΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΚΙΑ .
5)ΖΩΩΝ ... ΟΙ εβραίοι έχουν λεφτά ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΥΠΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.
Και κάτι ηλίθιοι σαν εσένα ... γουστάρουν που έχουν ψίχουλα!
Κανένας από αυτούς δεν παρήγαγε ποτέ τίποτε.
ΑΕΡΑ ΜΟΝΟ. Έτσι πλούτιζαν ...
ΑΛΛΑ ΕΣΥ ... ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ !!!!!!!!
Είσαι σαν τον αράπη που είχαν οι Νότιοι μέσα στο μέγαρο με φράκο και παπγιόν ...
Ο ΑΡΑΠΗΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ .
ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ , ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ... ΙΔΙΑ
ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ !!!!!!!!!
Γι'αυτό έχουν όλο το χρήμα.
Γιατί εκατομμύρια ηλίθιοι , τους καμαρώνουν.
ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.
Ενώ οι άλλοι ... ξύνουν τα @@ τους.
Ξύπνα γέρο.
Διαβάζεις τόσες ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ.
Ψάξε διάβασε ποιοί δανείζουν όλες τις παραγωγικές χώρες του κόσμου που είναι ... ΧΡΕΩΜΕΝΕΣ !!!!!!!!
Κι αυτοί που τις δανείζουν ... είναι μέλη 50 οικογενειών !!!!!!
ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΘΟΣ 100 ΓΕΝΕΩΝ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!!!
ΔΗΛ. 50 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ , ΜΕ 2000 ΑΤΟΜΑ ΤΟ ΠΟΛΥ,
ΑΕΡΓΑ ΟΛΟΙ ... ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ 5 ΔΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ....
Κι αυτό το θεωρείς ... ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ !!!!!!!
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ !!!!!!!
(Εσύ είσαι ο έλληνας που θέλει να αλληλοσκοτωθεί μαζί μου.
Και διαφωνείς για να διαφωνείς. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.)