barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.088
- Πόντοι
- 5.506
Καθόλου μαχητικός ο Κούλης σήμερα![]()
Ότι γαμιέται ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ψηφοφόροι του το είπαμε ;
Ο Αδωνις πάντα σε φόρμα είναι.Αυτό με τον Αυτιά το πρωί δεν το είδα. :-καλός ήταν... πεσμένο βρήκα τον Τσίπρα... στα πολύ αγωνιστικά του ο Αδωνης χτές βράδυ πλακώθηκε με τον λεβεντόπουστα τον Πολάκη και τον έστειλε στο καναβάτσο παρέα με τον Λοβέρδο ο οποίος του έδωσε την χαριστική βολή... καρφί στον τάφο του Πολάκη σήμερα το πρωί ο Κουρουπλής στον Αυτιά...
Εργάτη πολέμα αλλά το συνολάκι στο αβατάρ σου είναι Tommy Hilfiger ,να τα λέμε κι αυτά.μονο τα μελη και ο ΓΓ του κουκουε μιλησαν για την ουσια του θεματος και οπως παντα ειπαν τα πιο σωστα πραγματα. Εσεις περιμενετε ακομα απο τον γυιο της Μαρικας και την κορη του Γεννηματα να σας πουνε με δικα τους λογια τα ιδια που λεει τωρα ο Τσιπρας προσπαθωντας να δικαιολογησουν το 105 μνημονιο που θα περνανε.
Εργατη πολεμα σου πινουνε το αιμα!
www.skai.gr/player/TV/?mmid=273619]Ο Αδωνις πάντα σε φόρμα είναι.Αυτό με τον Αυτιά το πρωί δεν το είδα. :-
ναι και το μοντελο που το φοραει εγω ειμαιΕργάτη πολέμα αλλά το συνολάκι στο αβατάρ σου είναι Tommy Hilfiger ,να τα λέμε κι αυτά.![]()
Εργάτη πολέμα αλλά το συνολάκι στο αβατάρ σου είναι Tommy Hilfiger ,να τα λέμε κι αυτά.![]()
ναι και το μοντελο που το φοραει εγω ειμαι![]()
Oτι σου ευχονται και εκεινη για τις δικες σας φιλε μου...το θεωρω απολυτα δικαιο.!Μην με ρωτησεις τι ευχες δινουν....αλλα βαλε την φαντασια σου να δουλεψει και θα το βρεις.Μέρα που ειναι τι να ευχηθούμε στους συριζαιους και τους ψηφοφόρους τους ( ΠΟΥΤΑΝΑΣ γιοι) για τις μανάδες τους;;![]()
Μέρα που ειναι τι να ευχηθούμε στους συριζαιους και τους ψηφοφόρους τους ( ΠΟΥΤΑΝΑΣ γιοι) για τις μανάδες τους;;![]()
η μπαλα στην εξεδρα, την φωτογραφια μου την ειχε βαλει ενας φιλος οταν μου εφιαξε τον λογαριασμο. Οριστε την αλλαξα λοιπον, επι της ουσιας εχεις να πεις κατι τωρα?Καλα, συνολακι Tommy και πόλεμος κατα των κεφαλαιοκρατών με τα ...... υπερκέρδη τους, δεν πολυκολλαει οσο να πεις.