arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
το πασοκ αντιμνημονιακο ηταν
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
καλά εδώ γελάνε και τα τσιμέντα
πόσους μπάφους έχεις πιεί????
το πασοκ αντιμνημονιακο ηταν
Για ιδιωτικό τομέα ούτε καν ε;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλά εδώ γελάνε και τα τσιμέντα
πόσους μπάφους έχεις πιεί????
επί σαμαρά τροφοδοτούσε το ΕΣΠΑ ανέργους στον ιδιωτικό τομέα πλέον το ΕΣΠΑ και ο επανασχεδιασμός των προγραμμάτων της Ράνιας Αντωνοπούλου κατευθύνει τους ανέργους στο δημόσιο τομέα
περιμένω και τα καινούργια πεντάμηνα που μάλλον θα γίνουν 8μηνα στους δήμους
το ένα για μέχρι 29 στον τουρισμό όπου δεν μπορώ να πάρω μέρος το άλλο είναι για άνω των 50 που δεν μπορώ να πάρω μέρος το άλλο είναι για το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης όπου θέλει πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σχετικό με τη γεωργία και την κτηνοτροφία που δεν έχω (δεν είχε συμπεριλάβει την λογιστική η την οικονομία και διοίκηση) και το τελευταίο που περιμένω αποτελέσματα είναι για φύλακες στο μουσείο το οποίο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα
γελα χαζουλη
γιατι δεν καταλαβαινεις
το πασοκ ψηφισε το μνημονιο που ηταν προγραμματισμενο για 2-3 χρονια αν υπηρχαν οι προυποθεις συναινεση ψηφιση του μνημονιου κλπ
ηταν μια αναγκαστικη επιλογη για εκεινη την εποχη
φυσικα τοτε υπηρχαν οι αντιμνημονιακοι αληταραδες που εσπρωξαν την χωρα σε μνημονιο για αλλα 6 χρονια μεχρι το 18 και..
ουσιαστικα νδ και τσυριζα μας βαλανε στα μνημονια και το συνεχιζουν ακαθεκτοι για 5ο
Έχεις πάει σε μουσείο στο ... deutschland ;
φυσικά και έχω πάει... έχει κάτι φύλακες σαν τρίφυλλες ντουλάπες και ο καθένας τους ξέρει τουλάχιστον μια ξένη γλώσσα και γνωρίζει τα πάντα για το μουσείο και τα εκθέματα του
Παππούδια 75+ δεν είδες ;
Ώπα ρε φίλε, καλά οι φύλακες σε μουσεία να γνωρίζουν τουλάχιστον μια ξένη γλώσσα, καλά να είναι τρίφυλλες ντουλάπες...προφανή είναι όλα αυτά...Αλλά γιατί θα πρέπει να γνωρίζουν τα πάντα για τα μουσεία και τα εκθέματά τους; Οι ξεναγοί, δηλαδή, τι στο μπούτσο κάνουν στα μουσεία; Ρωτάω, γιατί ως ρηχός άνθρωπος, δεν έχω πάει ποτέ σε μουσείο και δεν καίγομαι να πάω και στο μέλλον...Αλλά για απάντησέ μου σ΄αυτό που ρώτησα αν έχεις την καλοσύνη..
γιατί αν ρωτήσεις έναν φύλακα στο Αρχαιολογικό Μουσείο που είναι πχ ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων θα πρέπει να ξέρει που είναι και να μπορεί να καθοδηγήσει τον επισκέπτει πως θα πάει στον χώρο που εκτίθεται...
Τύπε εγω δε θελω πολλα απο τους ελληνες δυ φυλακες μουσειων και χώρων,ενα μόνο,αν μπορουν δηλαδη,να μη παντελονιαζουν τα εισιτήριαΑλλά για απάντησέ μου σ΄αυτό που ρώτησα αν έχεις την καλοσύνη..
και πολύ καλά έκανε ο Σαμαράς αν τους έστελνε στον ιδιωτικό τομέα... ο δημόσιος τομέας έχει ανάγκη από απολύσεις και όχι από προσλήψεις...
επειδή δεν παρακολουθώ το θρεντ, το 4ο μνημονιο τσιπρα μηπως καταργει επιτελους το δωρο στον ιδιωτικο τομεα ?
επειδή δεν παρακολουθώ το θρεντ, το 4ο μνημονιο τσιπρα μηπως καταργει επιτελους το δωρο στον ιδιωτικο τομεα ?
αυτό να δώ και θα μπω με άρμα στο Μαξίμου και θα τους καθαρίσω όλους και μετά θα πάω στα σπίτια τους και να καθαρίσω γυναίκες και παιδιά, ανιόντες και κατιόντες συγγενείς μέχρι πέμπτο βαθμό...
να δώ εσένα φύλακα σε μουσείο... χωρίς γνώση τουλάχιστον μίας ξένης γλώσσας (κανονικά θα έπρεπε οι φύλακες στα μουσεία να ξέρουν μία σε επίπεδο Proficient και μία δεύτερη), χωρίς καμμία γνώση ιστορίας και επιπλέον χωρίς καμμία ικανότητα για προστασία των θησαυρών που υπάρχουν στα μουσεία λόγω του ότι ήσουν Ι4 ανίκανος δηλαδή στον στρατό...
γιατί αν ρωτήσεις έναν φύλακα στο Αρχαιολογικό Μουσείο που είναι πχ ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων θα πρέπει να ξέρει που είναι και να μπορεί να καθοδηγήσει τον επισκέπτει πως θα πάει στον χώρο που εκτίθεται...