Ωραια, δεν ψαχνω καν τα νουμερα τα αποδεχομαι οπως τα γραψεις. Σιγουρα υπαρχει διαφορα, αλλα οχι χαωδης. Βαλε λοιπον τα εξοπλιστικα τις χιλιαδες μιζες μικρες οι μεγαλες και αντιλαβανομαστε ποσο ξεφευφει το νουμερο.όλα μαζί τα χαμένα των ασφαλιστικών ταμείων στο χρηματιστήριο και στην ανακεφαλαιοποίηση δεν υπερβαίνουν τα 27 δις ... και το ασφαλιστικό σύστημα δέχθηκε κρατική ενίσχυση σε μια δωδεκαετία της τάξης των 210 δις...
την ζημιά την προκαλέσανε οι αθρόοι διορισμοί στις κρατικές ΔΕΚΟ και τις επιχειρήσεις του ευρύτερου δημόσιου τομέα (οι οποίες για κάποιους ήταν κερδοφόρες αλλά φυσικά μην έχοντας ανταγωνισμό και χρεώνοντας ότι γουστάρουν)
επίσης οι αθρόοι διορισμοί αχρήστων στο δημόσιο και όχι καταρτισμένου επιστημονικού προσωπικού (για παράδειγμα και σήμερα τα νοσοκομεία έχουν πληθώρα κηπουρών, βοηθητικού προσωπικού, διοικητικού προσωπικού κλπ) .. γιατί όσο και σκατά να ήταν το σύστημα, όσο και να υπήρχαν οι περίφημες πολιτικές παρεμβάσεις στις εφορίες αν οι ελεγκτές ήταν πραγματικοί οικονομολόγοι και όχι τεμπελόσκυλα και άχρηστοι τύπου λέφτη κάτι θα κάνανε στον τομέα της φοροδιαφυγής ...
αλλά δεν είδα κανέναν να φωνάζει "φτάνει πιά" .. .όλοι οι ελληναράδες από βουλευτή σε βουλευτή τρέχανε για να πιάσουν καμμιά θεσούλα...
Και εγω αναφερα τους κομματικους στρατους πριν απο σενα.
Ειτε δεξιος ειτε αριστερος δεν γινεται να δεχεσαι να υπαρχουν 40 κηπουροι σε ενα νοσοκομειο που οπως μου ελεγε και ενας γνωστος μου γιατρος, πραγματικα κοροιδευαν τον κοσμο.
Μιλαμε πηγαιναν 9 επιναν καφε μεχρι 12 και μετα επιαναν κανενα εργαλειο στα χερια και εβγαιναν στον κηπο μεχρι τις 1 οποτε και εφευγαν.
Κομματικοι στρατοι.