tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Μηνύματα
- 76.754
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
ειπε η λουλου του σελφιντ
σκάσε αλβανέ... θα ξεθάψω τον Χότζα από τον τάφο του ειδικά για σένα...
ειπε η λουλου του σελφιντ
[size=20pt]Bενεζουέλα: 2 εκατ. υπογραφές για να φύγει ο Μαδούρο από την εξουσία
H αντιπολίτευση στη Βενεζουέλα κατέθεσε σήμερα στις εκλογικές αρχές σχεδόν 2 εκατομμύρια υπογραφές υπέρ της διεξαγωγής ενός δημοψηφίσματος με στόχο την αποπομπή του Σοσιαλιστή προέδρου Νικολάς Μαδούρο [/size]
![]()
H αντιπολίτευση στη Βενεζουέλα κατέθεσε σήμερα στις εκλογικές αρχές σχεδόν 2 εκατομμύρια υπογραφές υπέρ της διεξαγωγής ενός δημοψηφίσματος με στόχο την αποπομπή του Σοσιαλιστή προέδρου Νικολάς Μαδούρο, καθώς η δυσφορία των πολιτών στο πρόσωπό του αυξάνεται μπροστά στην οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα.
Ο συνασπισμός της αντιπολίτευσης υπό την ονομασία «Τραπέζι της Δημοκρατικής Ενότητας» (MUD) κατέθεσε στο Εθνικό Εκλογικό Συμβούλιο (CNE) «1,85 εκατομμύρια υπογραφές!!!» έγραψε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter ο Χεσούς Τορεάλμπα, γενικός γραμματέας του συνασπισμού.
Χθες η αντιπολίτευση είχε κάνει λόγο για 2,5 εκατομμύρια υπογραφές.
Οι υπογραφές συγκεντρώθηκαν σε λιγότερο από δύο ημέρες την περασμένη εβδομάδα και η προσέλευση των πολιτών ήταν μαζική στα σημεία συλλογής που είχαν στηθεί σε ολόκληρη την χώρα.
Μια τόσο σύντομη επιτυχία «συνιστά πιθανόν ένα παγκόσμιο ρεκόρ» επισήμανε με ικανοποίηση ένας από τους επικεφαλής της αντιπολίτευση, ο Ενρίκε Καπρίλες, σε ένα μαγνητοσκοπημένο μήνυμα που αναρτήθηκε στο Twitter.
«Πρόκειται επιπλέον για μία επίδειξη ισχύος ότι εμείς, οι πολίτες της Βενεζουέλας, επιλέγουμε τη συνταγματική, δημοκρατική, ειρηνική οδό. Θέλουμε να αποφασίζουμε με την φωνή μας, την ψήφο μας, για το μέλλον αυτής της χώρας» πρόσθεσε ο πολιτικός.
Το CNE, που φημολογείται ότι πρόσκειται στην κυβέρνηση, θα επαληθεύσει εάν το κατώτατο όριο των ψήφων που απαιτούνται (195.721, 1% του εκλογικού σώματος) επετεύχθη και θα καλέσει τους υπογράφοντες να επιβεβαιώσουν προσωπικά την επιλογή τους, προτού προχωρήσει σε μια τελευταία επαλήθευση.
Όλη η διαδικασία θα μπορούσε να ολοκληρωθεί σε ένα μήνα ή και περισσότερο εάν το Εθνικό Εκλογικό Συμβούλιο προσπαθήσει να την καθυστερήσει, κατόπιν η αντιπολίτευση θα πρέπει να προχωρήσει σε ένα δεύτερο βήμα συγκεντρώνοντας 4 εκατομμύρια ψήφους σε διάστημα 3 ημερών προκειμένου να διεξαχθεί το δημοψήφισμα, που ελπίζει ότι θα διοργανώσει έως τα τέλη Νοεμβρίου.
Το ακυρωτικό δημοψήφισμα δεν έχει χρησιμοποιηθεί παρά μόνο μία φορά στην ιστορία της χώρας, κατά του πρώην προέδρου Ούγκο Τσάβες (1999- 2013) το 2004: τότε είχε καταλήξει σε αποτυχία.
Αυτήν την φορά θα μπορούσε να ευοδωθεί λόγω της ολοένα και μεγαλύτερης κοινωνικής δυσαρέσκειας, που αποτυπώνεται με ταραχές και λεηλασίες τις τελευταίες ημέρας στο Μαρακαϊμπο (βορειοδυτικά), τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας.
«Η χώρα θέλει την αποχώρηση αυτής της κυβέρνησης» υπογράμμισε ο Τροεάλμπα.
δεν θέλω να γίνω πλούσιος
![]()
![]()
![]()
Πολύ ωραία !
Σας λένε ότι δεν είναι καλά τα ελληνικά πανεπιστήμια,
και σεις λέτε , να ...μορφωθούν μόνοι τους οι φοιτητές !![]()
![]()
Έτσι , προσπαθώντας να είναι αυτοδίδακτοι, στη νομική σχολή ,
δεν έχουν καταλάβει τα παπαγαλάκια που σπουδάζουν
τις βασικές έννοιες !
Δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τι είναι " γνώμη" και τι "γεγονός " !
Και βλέπουμε τι συμβαίνει με τους απόφοιτους νομικών σχολών στην Ελλάδα...
Βλ. άτοπη Μήνυση της Θάνου κατά του Τσακυράκη.
Και βέβαια είναι πολλές οι καταδίκες της Ελλάδας από το ΕΔΑΔ
και το ΚΡΑΞΙΜΟ που τρώει η Ελλάδα .π.χ.
ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ κατά ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΠΙΣΗΜΗ
(Προσφυγή αριθ. 25145/05)
ΑΠΟΦΑΣΗ
ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ
17 Ιανουαρίου 2008
46. Προκειμένου περί της φύσεως εκφράσεων ικανών να βλάψουν την υπόληψη ενός ατόμου, το Δικαστήριο διακρίνει κατά παράδοση μεταξύ γεγονότων και αξιολογικών κρίσεων. Ενώ η υπόσταση των πρώτων μπορεί να αποδειχθεί, οι δεύτερες δεν προσφέρονται για επίδειξη της ακρίβειάς τους. Όταν μία δήλωση ερμηνεύεται ως αξιολογική κρίση, η αναλογικότητα της παρέμβασης μπορεί να είναι συνάρτηση της ύπαρξης μιας επαρκούς πραγματικής βάσης, διότι, ελλείψει τέτοιας βάσης, μία αξιολογική κρίση μπορεί και αυτή να αποδειχθεί υπερβολική (βλέπε, για παράδειγμα, Feldek κατά Σλοβακίας, αριθ. 29032/95, §§ 75-76, CEDH 2001-VIII).
52. Όμως, προκαλεί εντύπωση στο Δικαστήριο το γεγονός ότι τα εθνικά δικαστήρια ουδόλως διέκριναν μεταξύ «πραγματικών περιστατικών » και «αξιολογικών κρίσεων»
Υποθέσεις που αναφέρονται στο πιο κάτω λινκ :
( βλ. ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΙΟΝΑΡΑΚΗΣ κατά ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΤΡΑΜΗΣ κατά ΕΛΛΑΔΟΣ κτλ )
Τα ελληνικά πανεπιστήμια δεν είναι χειρότερα από τα ευρωπαικά.Αυτό που δε σου μαθαίνουν στο ελληνικό πανεπιστήμιο είναι ο σεβασμός,η κουλτούρα,το εργασιακό ήθος από θεωρητικές γνώσεις αποκτάς με το τσουβάλι αλλά γίνεσαι στυλ γαμάω και δέρνω κατσαπλιάς και αυτό δεν αρέσει στους δυτικούς.
Τάδε έφη "Βαλκάνιος Τσοπάνης-Πουτσαρας που γαμάει 3 Σλάβες για πρωινό".
Από ποιο ελληνικό ΑΕΙ αποφοίτησες λοιπόν;
Βρε καλως τονε.μπα και ο νόμος Π.Δ. 88/99 άρθρο 3 τι λέει???
επιτρέπει κάτι τέτοιο? να εργαστείς 2 μέρες 12ώρο και να πάρεις υπερωρία?
Eυθύνεται το πολιτικό σύστημα και οι πελατειακές σχέσεις με τους ψηφοφόρους του,
γιατί αφενός δημιουργώντας σε κάθε χωριό ένα ΑΤΕΙ(που όμως δεν είχε πραγματική διασύνδεση με την αγορά εργασίας) τόνωνε την οικονομία του χωριού και αφετέρου ικανοποιούσε το greek dream κάθε Ελληνα γονέα να πάρει πτυχίο ο κανακάρης του ακόμη και αν είχε γράψει 5 περνώντας στο ΑΤΕΙ Τοξοβολίας και Ανθοκομίας Τοπίου Πτολεμαϊδας...
Φταίχτης δεν είσαι που σπούδασες.
Φταίχτης είσαι που αδρανείς και έχεις παράλογες απαιτήσεις σε μια χώρα που σχεδόν όλοι οι νέοι μέχρι 35 ετών έχουν πλέον κάποιο πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Είσαι στη χώρα που στην τριτοβάθμια εκπαίδευση εισάγονταν ακόμη και μαθητές με όχι απλά κάτω από τη βάση του 10,αλλά κάτω από 5 και που ακόμη και όσοι δεν το κατόρθωναν,η Ρουμανία και η Βουλγαρία έλυνε το πρόβλημα..
Οπότε μη γελιέσαι,έχεις απλά ένα τριτοβάθμιο πτυχίο,μεταξύ άλλων εκατοντάδων χιλίάδων
σε μια εποχή που θέλει συνεχή μετεκπαίδευση,σεμινάρια και εξειδίκευση.
αυτοί που θέλουν να δουλέψουν έχουν δουλειά... αυτοί που δεν είναι αλμπάνηδες, αυτοί που σηκώνουν το τηλέφωνο όταν πελάτης με πρόβλημα πχ στο καζανάκι τηλεφωνεί ακι τον ψάχνει, αυτοί που δεν στήνουν τον πελάτη να περιμένει έχουν δουλειά... μια χαρά μεροκάματο βγάζουνε (όχι βέβαια όπως παλιά που βγάζανε τρελ΄΄α λεφτά)...
βλάκα η γενική ιατρική ειναι ειδικότητα και μάλιστα τετραετούς διάρκειας ...
και επιμόρφωση δεν είναι μόνον η πρακτική άσκηση (η οποία πληρώνεται με χαμηλότερες αποδοχές) αλλά και η επιμόρφωση μέσω διαβάσματος, συμμετοχής σε συνέδρια, σε ημερίδες σε σεμινάρια που δεν σου τα πληρώνει κανένας ηλίθιε και τα κάνεις και στον προσωπικό σου χρόνο
ααα ρε καημένε λέφτη... ένα ένα τα κάστρα του μαρξισμού γκρεμίζονται ... ξεκίνησε ο κάστρο και συνεχίζει ο μαντούρο... αντε με το καλό να τελειώνουμε...
Και μετά από λίγο έγραψε το επικό:
Άρα με το όλοι ίσοι στον πλούτο εννοούσε να γίνουμε όλοι φτωχοί!!![]()
δεν λές να καταλάβεις όταν τελειώσεις την ιατρική μπορείς να μην πάς για ειδικότητα και να εργαστείς σαν ιατρός ανευ ειδικότητας
και όταν θελήσεις να πάρεις ειδικότητα πληρώνεσαι κανονικότατα
επίσης σχεδόν σε όλες τις ειδικότητες των τει υπάρχει πρακτική άσκηση με μισθό εκπαιδευόμενου για να αποκτήσεις εμπειρία πάνω στην εργασία επίσηςη πρακτική άσκηση είναι προυπόθεση για να πάρεις πτυχίο
τώρα να δεν φτάνει και η πρακτική άσκηση και οι κεφαλαιοκρατες θέλουν αμισθί ειδικευμένη εργασία δυστυχώς δεν υπάρχουν κορόιδα ακόμα και σε ένα μεγάλο λογιστικό γραφείο όπου ήθελε απόφοιτους τει να εργαστούν δωρεάν για 2 χρόνια υποτίθεται για να αποκτήσουν γνώση ακόμα τους ψάχνει κανένας δεν έχει πάει και χάνει και δουλειές λόγο του ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις λόγο του ότι δεν έχει προσωπικό και ο συγκεκριμένος μεγαλολογιστής κράζει και λέει ότι η νέα γενιά δεν έχει όρεξη για δουλειά αμ όχι μαλάκα αμισθί δουλειά δεν έχει