tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Δεν ισχύει, λόγω εμπάργκο.
μια χαρά την έχουν βρεί την φάμπρικα.. εξαγωγές σε Λευκορωσία και μετά από κει στην Ρωσία.. ;)
Δεν ισχύει, λόγω εμπάργκο.
μεχρι να ψηφισουν Δεξια σε 45%.
Και τι μου το λες εμενα αυτο? Κατάντια ειναι. Οταν οι ανεργοι του ιδιωτικου τομεα ψηφιζουν νεοναζι και αριστερά για να τους βρουν δουλεια στον...ιδιωτικο τομεα, πρεπει να τους λυπηθω?ναι δεν προλάβαιναν να έρχονται οι επενδυτές επί σαμαρά και έδιναν και αυτές τις γαμάτες θέσεις εργασίας ημιαπασχόλησης των 300€ το μήνα και αν
ε γιαυτό τον μαύρισαν ούτε δωρεάν μετακίνηση στα ΜΜΜ δεν μπορούσε να βγάλει και σιγά το κονδύλι
δες τι ψήφισαν οι άνεργοι το Σεπτέμβριο και προβληματίσου
20:04 • 20/09/2015
Τι ψήφισαν οι άνεργοι στις σημερινές εκλογές
Ποιο κόμμα τους κέρδισε
Ένα ξεχωριστό exit poll αναφορικά με το τι ψήφισαν οι άνεργοι στις σημερινές βουλευτικές εκλογές.
Αναλυτικά το exit poll για τους ανέργους αναφέρει:
Χρυσή Αυγή 16,6%
Λαϊκή Ενότητα 15,8%
ΚΚΕ 14,5%
ΣΥΡΙΖΑ 12,9%
ΑΝΕΛ 12,2%
Ποτάμι 11,6%
Νέα Δημοκρατία 7,1%
Ενωση Κεντρώων 5,9%
ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ 5,1%
πηγη
Θα ψηφίσουν Δεξιά.
[size=20pt]ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ.[/size]
Οι Λαπάδες του Ψυχικού και της Εκάλης της ΝΔ
[size=20pt]ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΑ.[/size]
Είναι για τον πέουλα.
Είναι μόνο για να τρώνε στο Ekali Club
και να κοζάρουν σε Μϋκονο και Αράχωβα ...
Τσόλια.
Ο Αρκάν ειναι ρε τύπε.ρε συ αυτός που έχει στη φωτο στο αβατάρ σου στρατιωτικός παπάς είναι που φοράει και στρατιωτική στολή και έχει και σταυρό???
ρε συ αυτός που έχει στη φωτο στο αβατάρ σου στρατιωτικός παπάς είναι που φοράει και στρατιωτική στολή και έχει και σταυρό???
Και τι μου το λες εμενα αυτο? Κατάντια ειναι. Οταν οι ανεργοι του ιδιωτικου τομεα ψηφιζουν νεοναζι και αριστερά για να τους βρουν δουλεια στον...ιδιωτικο τομεα, πρεπει να τους λυπηθω?
Δεξια επρεπε να ψηφιζουν σε ποσοστο 80%. Οι ιδεολογικες συγχυσεις του ελληνα ψηφοφορου ειναι κατανοητες αλλά καθολου σεβαστες. Τι θελουνε τωρα? Δουλειες? Απο ποιον? Απο τον Σκουρλετη?
Ετσι αγορι μου. Αποκαλυψου. Πριν 30 χρονια το ελεγαν καλυτερα παπακι παρα τον Μητσοτακη. Και θελετε σωτηρια?εγω παντως οσο σκουζουν τα καναλια τα σαητ και οι εφημεριδες κατα του συριζα θα τον ψηφιζω και ας μου παει το μισθο 500€
δεν δικαιουνται ολο αυτο το συστημα να ομιλει,απελαση για 20χρονια στην αλασκα θελουν
ρε συ αυτός που έχει στη φωτο στο αβατάρ σου στρατιωτικός παπάς είναι που φοράει και στρατιωτική στολή και έχει και σταυρό???
Να αποφευγει τα ΔΙΚΑ του ανοητα σχολια. Η κυβερνηση ΤΟΥ, παει και φερνει το αγιο φως και το υποδεχεται κιολας. Τωρα που κυβερναει το κομμα του, και αποδιδει ΤΙΜΕΣ στο φως, δικαιουμαι να τον ΞΕΣΚΙΣΩ για τις ειρωνιες του πριν 4 χρονια. Ληξις.
Κι εγω δικαιουμαι να τον πω υποκριτη.Α, μπα; Άποψη δε δικαιούται να έχει;
Πού τον είδες τον σταυρό; :-
Α, μπα; Άποψη δε δικαιούται να έχει;
Πάνω που θα έγραφα καλά λόγια για σένα
θες να αρχίσεις να ακούς μπινελίκια ;
Ειλικρινά σέβομαι ότι είσαι μπατήρης και αγωνίζεσαι.
Όχι βέβαια ότι υποστηρίζεις αναρχοάπλυτους μπάχαλους.
σίγουρα πάντως δεν θέλουν εργασία ημιαπασχόλησης των 300€ το μήνα και άν για αυτό μαυρίζουν νδ
ζήσε εσύ σε μια εργασία που δεν ξέρεις αν θα βρίσκεσαι εκεί και τον επόμενο μήνα και με αμοιβή 300€ το μήνα για προσπάθησε να ζήσεις έτσι?
δεν κρυβομαι φιλε και οταν η κουβεντα γινεται χωρις υβρεις οπως συνηθως ανταλλασουμε αποψειςΕτσι αγορι μου. Αποκαλυψου. Πριν 30 χρονια το ελεγαν καλυτερα παπακι παρα τον Μητσοτακη. Και θελετε σωτηρια?
στο στέρνο του σαν σταυρός από τον τύπο του assasin's creed στις σταυροφορίες είναι
Ρε μαλάκα , έκλεισαν όλες οι βιομηχανίες που έφτιαχναν κάλτσες.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΠΛΕΟΝ.
Εισάγονται από Τουρκία!
Κι αυτά ... επί Προδότη & Αλήτη Σαμαρά ... και γαμημένης ΝΔ.