zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
τι λές ρε εδώ δεν έπιασα όπλο στο στρατό λές να πιάσω τώρα?
Όταν έρθουν να σε σφάξουν ή να σε πηδήξουν τι θα κάνεις ;
τι λές ρε εδώ δεν έπιασα όπλο στο στρατό λές να πιάσω τώρα?
έχω 250€ καταθέσεις στις τράπεζες με συμβουλεύεις να τα σηκώσω? και που να τα επενδύσω?
Όσοι με ξέρουν , ξέρουν και ποιά ακίνητα μου άφησε ο πατέρας μου
και ποιά έχτισα μόνος μου. Οι υπόλοιποι , ξέρουν ότι είναι γραμμένοι στα @@ μου.
Εσύ πάλι , μόνος σου μας τα είπες, πήγες και αγόρασες διαμέρισμα στη Β.Σοφίας ...
το οποίο είχε ζήσει τα Δεκεμβριανά ...
Και ζεις στο Σέφιλντ ... στα 60 σου ...
Ο τραβατρόμπας όταν θα είχε υπηρετήσει
ο στρατός θα είχε ακόμη ... μανλιχερ ...
http://[URL unfurl="true"]www.hungariae.com/man/Mann03c.jpg[/img[/URL]]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]
ένφιλντ είχε... το έχω ακόμη τραλαλάκη Α!...
ασε τυπε την ειδαμε και την αγγλετερακαλά ζήσε εσύ στην Νέα Καμπούλ στην Αθήνα...
ένφιλντ είχε...
ασε τυπε την ειδαμε και την αγγλετερα
εχω ερθει 3 φορες και ο πρωτος αγγλος που συναντησα μετα τη διαδρομη αεροδρομιο, μετρο, ταξι κλπ ηταν η ρεσεψιονιστ στο ξενοδοχειο :S
Λυπήσου μας ρε.
Έχω φάει.
Θα με πιάσει λόξυγγας.
Πως το έχεις δηλαδή ;
Στο έδωσαν χάρισμα ;
Μήπως πήρες και καμιά καναδέζα ;
γιατι δεν επιασες ρε τυπε;
δεν ητανε ΠΟΥΤΣΑ, οπλο ητανε...
σε ραπανακια για την ορεξηέχω 250€ καταθέσεις στις τράπεζες με συμβουλεύεις να τα σηκώσω? και που να τα επενδύσω?
σε έχει ενημερώσει κανένας για το Ι4 και το τι είναι? τι αρμοδιότητες έχει ο γραφέας?? τι μοναδική υπηρεσία που έκανα στο στρατό ήταν θαλαμοφύλακας
στο λονδινο εχω παρει 3 βιζιτες
μια μαυρη νιγηριανη, μια ρωσιδα και μια αγγλιδα
μπραβο συγχαρητηριασε έχει ενημερώσει κανένας για το Ι4 και το τι είναι? τι αρμοδιότητες έχει ο γραφέας?? τι μοναδική υπηρεσία που έκανα στο στρατό ήταν θαλαμοφύλακας
ετσι ειμαστε εμεις οι ΝΔκρατεςΈκανα ένα ταξιδάκι εξπρες και κολλητός , καλό παιδί αλλά λίγο τρόμπας (ψηφίζει ΝΔ ακόμη)
που ζει εκεί , μου έκλεισε 1,5 ώρα με ρουμανέτο. Μουνάρα , αλλά ήταν λίγο σκρίνιο.
Εγγλέζικο σκρίνιο , χλιδάτο με σκαλίσματα κτλ ... αλλά έπιπλο όπως και να το κάνεις.
Και την πλήρωσε χρυσή ο μαλάκας.
Στην Βρετανια ειδικα, ειναι δυσκολο;πρέπει όμως να βρώ 0.303 σφαίρες και είναι δύσκολο...