το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
τσονι εχεις καβα σωρο ακαποτους κρεμπιεδες στο βρωμοκωλαρο σου απο τον αδωνιπριν 2 μερες ξαναποσταραν την γαλαζια γλιτσα
καταλαβαινω γιατι συγχιζεσαι :S
τσονι εχεις καβα σωρο ακαποτους κρεμπιεδες στο βρωμοκωλαρο σου απο τον αδωνιπριν 2 μερες ξαναποσταραν την γαλαζια γλιτσα
To ότι δεν είμαστε όλοι χίπηδες να κοιμόμαστε με τα αλάτια και να χέζουμε πίσω από θάμνους δε σου περνάει από το μυαλό,ε;
Μανία με τα άκρα...
Δηλαδή ή Μπόρα Μπόρα ή μπίχλας στον αρμενιστή...
Το να θέλουμε μια μέση ποιότητα ζωής,που να απολαμβάνουμε και κάποια υλικά αγαθά είναι τόσο ακραίο;
Και τι μίζερη ζωή είναι αυτή ρε φίλε που θα ψάχνω το κωλομακαρόνι των 0,35 λεπτών
και θα μετράω τα cents μου;
Δεν καταλαβαίνεις ότι η παρατεταμένη εσωστρέφεια και η κρίση θα σε οδηγήσουν στο τέλος να ζητιανεύεις καμιά μερίδα στην ενορία της γειτονιάς σου; ;)
;)Πάλι εκλογές...κάθε εκλογές ο λαός χάνει 17εκ.ευρω και τα μουνια της λάσπης του ΣΥΡΙΖΑ το έχουν κάνει επάγγελμα..Καλα να πάθουν όσοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και ακομα χειρότερα όσοι τον ψήφισαν για δεύτερη φορά τον άχρηστο,τον ανεγκέφαλο ακαμάτη που τον κράζουν μεχρι και οι ίδιοι η καθηγητές του.Αυτο μας αξίζει,να ψοφάμε σαν τα σκυλιά στον δρόμο.Αναξιοι ηγέτες αναξιου λαού.
Που ειναι αριστερός στα λόγια με τσέπη δεξιού η λάσπη..Ο Τσιπρας και το παρεάκι που προσέλαβε μας γαμισαν,ηταν η χώρα στον γκρεμό και ο μαλακας την κλώτσησε με την απειρία του και την ασχετοσύνη του.
Αλλα και να θες να ψηφίσεις κάτι άλλο που να πας;Στον καθυστερημένο Μιτσοτακη; Που ηταν απο τον πατέρα μεσα στα σκάνδαλα;Στο ΠΑΣΟΚ;;(μη χεσω).Τωρα κάτι ποτάμια και χρυσές αυγες ούτε καν.
ΟΛΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ,ΜΙΖΑΔΩΡΟΙ,ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ!
Τόσα τρομοκρατικά ρε πούστη μου στον κόσμο και περνουν αθώες ζωές,δεν ρίχνουν τπτ στη Βουλή να μας σώσουν ρε γαμωτο;;;
τσονι τσονακι παλι δεν καταλαβες τι ποσταρεςαντε ξανα μπααααας και το χωνεψετε
Για ένα λαό που κουράστηκε να διαπραγματεύεται, για ένα λαό που φοβάται μη ζήσει «ένα νέο καλοκαίρι του 2015», υπάρχει λύση: Ο πρόθυμος να τα υπογράψει όλα τώρα.
του Νίκου Μωραΐτη
Αν ο κόσμος έχει κουραστεί τόσο, αν εκνευρίζεται με τη νέα συγκέντρωση των αποθεματικών, αν φοβάται ένα νέο αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις, αν τρέμει μπροστά στο ενδεχόμενο μιας νέας κορύφωσης της σύγκρουσης με τους «εταίρους», υπάρχει λύση.
Να παραδώσει τα κλειδιά της χώρας σε αυτόν που θα υπογράψει ό,τι θέλουν οι δανειστές χωρίς αντιρρήσεις και ενδοιασμούς. Η λύση έχει ονοματεπώνυμο. Κυριάκος Μητσοτάκης λέγεται και είναι διατεθειμένος να υπογράψει μία συμφωνία ό,τι να 'ναι εδώ και τώρα, ώστε μετά, περήφανοι για την ενδοτικότητά μας, να πάμε όλοι μαζί για μπάνιο στη θάλασσα.
Ποιο μαιλ χαρδουβελη γιατι εχω μπερδευτει..!Αυτο που στην αρχη δεν υπηρχε και μετα ξαφνικα εμφανιστηκε το οποιο δεν ειχαν ΚΑΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ?
η ξεφτιλα τους δεν εχει ορια
η ΝΔ που δε διαπραγματευοταν εφερε μετρα 1,5 δις με το μειλ Χαρδουβελη
ο Συριζα με την ηρωικη διαπραγματευση εχει φερει μεχρι στιγμης 5,4+3,6 δις μετρα και βλεπουμε
εχουν βιασει τη λογικη, εχουν τετραγωνισει τον κυκλο τα ανοητα συριζοπουλα προκειμενου να υπερασπιστουν το βλαμμενο
καθε φορα τους χαστουκιζει η πραγματικοτητα και καθε φορα αυτοι κανουν πως δε βλεπουν
γκολ αυτοι σεντρα εμεις
πλακα εχετε ξεφτιλες
ναι αυτοΠοιο μαιλ χαρδουβελη γιατι εχω μπερδευτει..!Αυτο που στην αρχη δεν υπηρχε και μετα ξαφνικα εμφανιστηκε το οποιο δεν ειχαν ΚΑΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ?
Τυπε προσωπικα οχι μονο 9 αλλα 109δις να πληρωσουμε για να σε βλεπω να σκουζεις εσυ και τα στρουμφακια εδω ολη μερα....ναι αυτο
1,5 δις ηταν
και δεν εκλεισε επειδη η τροικα ηθελε εξτρα μετρα προς εξασφαλιση των δανειων που χορηγησε λογω πολιτικου κινδυνου απο την επερχομενη διαλυση της βουλης λογω αδυναμιας εκλογης προεδρου (δηλωση τσιπρα - δε θα ψηφισω σταυρο δημα, δεν αναγνωριζω καμια συμφωνια της παρουσας κυβερνησης)
τωρα πλερωνε 9 δις λογω τσιπρα διαπραγματευτη
9 δις μουροχαυλε - 9 ΔΙΣ ΠΛΕΡΩΝΕ
σκασε και κολυμπα
σας χυνουν στη μαπα και τα βοτσαλα της λιμνης
δε σου αρεσε το 1,5 δις του σαμαρα ε;Τυπε προσωπικα οχι μονο 9 αλλα 109δις να πληρωσουμε για να σε βλεπω να σκουζεις εσυ και τα στρουμφακια εδω ολη μερα....
Οπως ειπες εχω τρυπια τσεπη οποτε τι να μου παρει??? ΔΕΝ ΕΧΩ Κ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ CENTS οποτε σε χυνω στην μαπα βλακα οτι κ να λες. Σε αυτη την περιπτωση λοιπον ΣΚΑΣΕ Κ ΠΛΗΡΩΝΕ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΗ. 1,5 δις του Σαμαρα??????????? δλδ 2012-2014 1,5 δις ηταν τα μετρα του Σαμαρα?????δε σου αρεσε το 1,5 δις του σαμαρα ε;
ΠΛΗΡΩΝΕ 9 ΔΙΣ ΤΩΡΑ
μου ηθελες ηρωικη διαπραγματευση και εθνικη ανεξαρτησια;
ΒΑΛΕ ΤΩΡΑ ΤΟΙ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΙΑ ΤΣΕΠΗ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙΣ ΚΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΡΩΣΕ 9 ΔΙΣ
σου εκανε κοστουμι καλο ο βλαμμενος
9 ΔΙΣ ΘΑ ΠΛΕΡΩΣΕΙΣ ΜΟΥΡΟΧΑΥΛΕ
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ 109 ΔΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ
γκολ αυτοι σεντρα εμεις ξεφτιλες
[size=99pt]ΣΤΗΝ ΨΑΘΑ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΒΛΑΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ[/size]Οπως ειπες εχω τρυπια τσεπη οποτε τι να μου παρει??? ΔΕΝ ΕΧΩ Κ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ CENTS οποτε σε χυνω στην μαπα βλακα οτι κ να λες. Σε αυτη την περιπτωση λοιπον ΣΚΑΣΕ Κ ΠΛΗΡΩΝΕ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΗ. 1,5 δις του Σαμαρα??????????? δλδ 2012-2014 1,5 δις ηταν τα μετρα του Σαμαρα?????
Τωρα μιλας σωστα...[size=99pt]ΣΤΗΝ ΨΑΘΑ ΘΑ ΨΟΦΗΣΩ ΒΛΑΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΥΑΛΟ[/size]
ελεγες οχι στο 23% ΦΠΑ ε;1,5 δις του Σαμαρα??????????? δλδ 2012-2014 1,5 δις ηταν τα μετρα του Σαμαρα?????
1,5 δις του Σαμαρα??????????? δλδ 2012-2014 1,5 δις ηταν τα μετρα του Σαμαρα?????ελεγες οχι στο 23% ΦΠΑ ε;
μπραβο ΜΑΛΑΚΑ, πως αισθανεσαι τωρα που λες ΝΑΙ στο 24%;
ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΡΕΜΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΟΥΣΑΜΙ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ
ΑΛΛΙΩΣ ΜΥΑΛΟ ΔΕ ΒΑΖΕΤΕ
μου ηθελες ηρωικη διαπραγματευση ζωντοβολο ε;1,5 δις του Σαμαρα??????????? δλδ 2012-2014 1,5 δις ηταν τα μετρα του Σαμαρα?????
1,5 δις του Σαμαρα??????????? δλδ 2012-2014 1,5 δις ηταν τα μετρα του Σαμαρα?????μου ηθελες ηρωικη διαπραγματευση ζωντοβολο ε;
παρε +15% τον ενφια
+30% την εισφορα αλληλεγγυης
+30% το φορο στο πετρελαιο
+10% το ΦΠΑ στην εστιαση
+4% το φορο στις επιχειρησεις
+1% τον υψηλο ΦΠΑ ΠΑΝΤΟΥ
δε χωρτασες περηφανε διαπραγματευτη
ΠΑΡΕ ΚΑΙ 9 ΔΙΣ ΜΕΤΡΑ στο κεφαλι αντι για 1,5
θα καταργουσες τα μνημονια με ενα νομο κι ενα αρθρο;
ΠΑΡΕ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ και 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΒΑΤΖΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΚΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ 3ου
ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΣΩΣΤΑ
ΣΤΗΝ ΨΑΘΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΟΥΣΑΜΙ ΒΛΑΚΑ
δεν ηθελες προσκυνημενους γερμανοτσολιαδες;1,5 δις του Σαμαρα??????????? δλδ 2012-2014 1,5 δις ηταν τα μετρα του Σαμαρα?????