jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Αν πιάσει 151 έδρες έχει αυτοδυναμία και στ αρχίδια του ο Καμμένος
με το μπονους
Αν πιάσει 151 έδρες έχει αυτοδυναμία και στ αρχίδια του ο Καμμένος
Για Τρανς μου φανηκεΤην σημαία των γκέι μπροστά από τα γραφεία του Συριζα ο Λεγκόλας την ανέμιζε ?
Το χαρτί που υπογράψανε μόνο ηθικά τους δεσμευει.Έχουν υπογράψει χαρτί. Στρατιωτάκια θα είναι. Αν οι συνιστώσες ρήξουν τον ΣΥΡΙΖΑ μετά ξέρουν πως βολή θα τη βλέπουν μόνο απ έξω και όχι από μέσα
Έχουν υπογράψει χαρτί. Στρατιωτάκια θα είναι. Αν οι συνιστώσες ρήξουν τον ΣΥΡΙΖΑ μετά ξέρουν πως βολή θα τη βλέπουν μόνο απ έξω και όχι από μέσα
Αν δε κάνω λάθος πως σε περίπτωση διαγραφής δίνουν την έδρα τους στο κόμμα (αν δε κάνω λάθος. Και αυτό κάπου το διάβασα. Μη μου ζητήσεις λίνκ βαριέμαι να ψάχνω)τι εχουν υπογραψει;
Στο μεγκα - τρεμηδες και πρετεντερηδες χλωμοι και χεσμενοι, αλλά ακομη με την εσανς της αλαζονίας...
Τα σκατά με το όνομα ΝΔ-Πασόκ έχουν πάει στο διάολο, ελπίζω για τα επόμενα αρκετά χρόνια.
Όποιος ψήφισε ΓΑΠ για να μπει στη βουλή και να κόψει από τον ΣΥΡΙΖΑ σήμερα θα πρέπει να αισθάνεται ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ. Καλύτερα στον Λεβέντη να τη ρίχνατε. Αν έμπαινε βουλή θ είχαμε και τζέρτζελο. ΜΑΛΑΚΕΣ
εχει παει ο νικητας -κακλαμανω ΜΕΤΑΦΙΕΣΜΕΝΟς,, :o :o :oΓια Τρανς μου φανηκε
μακαρι μακαρι μπας και κυβερνησει αλλιως κλαφταΑν δε κάνω λάθος πως σε περίπτωση διαγραφής δίνουν την έδρα τους στο κόμμα (αν δε κάνω λάθος. Και αυτό κάπου το διάβασα. Μη μου ζητήσεις λίνκ βαριέμαι να ψάχνω)
Ι ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΗΜΕΡΟ 1000%τι λες ρε... ο λεβέντης είναι σοβαρότερος από τον ΓΑΠ...
τι λες ρε... ο λεβέντης είναι σοβαρότερος από τον ΓΑΠ...
Με το μπόνους. Δικό σας όπλο ήταν. Τώρα σας χαλάει που ο αντίπαλός σας τ εκμεταλεύεται; Δε μπορώ να καταλάβω τη λογική σας. Κάνουμε ένα εκλογικό νόμο έκτρωμα με τη δικαιολογία ότι θα δώσει στον τόπο πολιτική σταθερότητα, αλλά όταν βλέπουμε ότι ο αντίπαλος μας το εκμεταλλεύεται φωνάζουμε και σκούζουμε;με το μπονους
Αν δε κάνω λάθος πως σε περίπτωση διαγραφής δίνουν την έδρα τους στο κόμμα (αν δε κάνω λάθος. Και αυτό κάπου το διάβασα. Μη μου ζητήσεις λίνκ βαριέμαι να ψάχνω)
Εφω,,ταχω ρεζερβε για τον σαμαρα!!υπαρχει κανεις που δεν τα πιασε ?