master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41
- Πόντοι
- 366
Οχι,αλλα να πληρωσει τους υπαλληλους του κομματος του που ειναι μηνες απληρωτοι.λογαριασμό θα σου δώσει μαστεράκο ??
Οχι,αλλα να πληρωσει τους υπαλληλους του κομματος του που ειναι μηνες απληρωτοι.λογαριασμό θα σου δώσει μαστεράκο ??
Αν κυβερνουσε το κομμα μου τοσα χρονια οσα το ΠΑΣΟΚ μια χαρα θα ημασταν.Ετσι οπως τα εκανε το κομμα σου,να θελει ο ελληνας 3 δουλειες για να τα φερει περα,πως να μην εχουμε εκτρωσεις.
Οχι,αλλα να πληρωσει τους υπαλληλους του κομματος του που ειναι μηνες απληρωτοι.
Για τα επιδοματα για ανυπαντρες μητερες μιλαω.Οποτε;
Γιατι οταν το εκανε ο Χιτλερ , ηταν κακο ;
Τα ΜΜΜ ειναι για τον κοσμο που παει στη δουλεια του.
Μια χαρα διαμαρτυρονται αλλα δεν βγαινει προς τα εξω..έχεις λαμβάνειν εσύ μισθό ?? ασχολήσου με την πάρτη σου και άσε τους άλλους που στο φινάλε δεν διαμαρτύρονται..
Ναι βλεπουμε ο κουλης ποσο καλα κυβερνει το κομμα του.Οι υπαλληλοιΑν κυβερνουσε το κομμα μου τοσα χρονια οσα το ΠΑΣΟΚ μια χαρα θα ημασταν.
Μια χαρα διαμαρτυρονται αλλα δεν βγαινει προς τα εξω..
Ουδόλως απαγορεύεται.Οι ΝΔκρατες γινονται ολο και πιο γραφικοι !!!!!!!!!!!!
ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ !!!!!!!
Οι μασατζοβιοι του φορουμ π.χ. απαγορευεται να πηγαινουν στην Καλλιροης με ΜΜΜ ;;;;;;;
Οι μπουρδελιαρηδες , απαγορευεται να πηγαινουν στη Φυλης με ΜΜΜ ;;;;;;;;;;
Στο Billy στην Πλατεια Καραϊσκακη , απαγορευεται να παει κανεις με το μετρο ;;;;;
ΡΕ ... ΤΡΟΛΑΡΕΙΣ ;;;;;;;;
Θα μας τρελλανεις ;;;;;;
Να θυμισω οτι πριν 2 μηνες ανελαβε το κομμα, μαγικα ραβδακια θελετε ολοι ρε πουστη μου.Ναι βλεπουμε ο κουλης ποσο καλα κυβερνει το κομμα του.Οι υπαλληλοι
απληρωτοι και αυτος να μενει σε σουιτα με λεφτα δικα μας.Ρε ποτε ξανα.
Ουδόλως απαγορεύεται.
Απλως λεω το αυτονοητο, οτι για την τιμη του εισιτηριου δικαιουται να διαμαρτυρηθει αυτος που χρησιμοποιει αναγκαστικα μεσα μεταφορας επειδη πρεπει να παει στη δουλεια του.Επειδη ως δαπανη ειναι ανελαστική.
Αυτην την σαχλαμαρα μην την ξαναπεις. Κανενας δεν εχει πληρωσει ποτέ δυο εισιτηρια για μια διαδρομη.Οποτε , ειναι λογικο ο αλλος , να πληρωνει 3 εισιτηρια για μια διαδρομη ...
Ρε τρομπα , ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ , θα μπορουσε να ηταν 1€ για 2 ωρες.
Αλλα να μπαινουν μπατσοι και αν ο καθε πακης , σκιπιταρης κτλ
δεν ειχε εισιτηριο , να επαιρνε αμεσως τον πουλο απο τη χωρα.
Αφου ετρωγε 3 χερια ξυλο.
ποσο καιρο θελει δηλαδη για να καταλαβει οτι ειναι προκληση να μενει σε πολυτελη σουιταΝα θυμισω οτι πριν 2 μηνες ανελαβε το κομμα, μαγικα ραβδακια θελετε ολοι ρε πουστη μου.
Η ΝΔ εχει κυβερνησει δυσαναλογα πολυ λιγο σε σχεση με το οσο επρεπε. Και ουδεποτε επιβραβευτηκε οπως επρεπε απο τον κοσμο.
Προκληση για ποιον? Για τον καθε λαϊκιστή?ποσο καιρο θελει δηλαδη για να καταλαβει οτι ειναι προκληση να μενει σε πολυτελη σουιτα
ενω θα μπορουσε μια χαρα να μεινει σε απλο δωματιο,με δικα του εξοδα.
ποσο καιρο θελει δηλαδη για να καταλαβει οτι ειναι προκληση να μενει σε πολυτελη σουιτα
ενω θα μπορουσε μια χαρα να μεινει σε απλο δωματιο,με δικα του εξοδα.
Να θυμισω οτι πριν 2 μηνες ανελαβε το κομμα, μαγικα ραβδακια θελετε ολοι ρε πουστη μου.
Αν χρειαστει θα βρουμε νεο αρχηγο τύπε, μην αγχωνεσαι. Εμεις εχουμε κομμα και βρισκουμε νεο αρχηγο αμα θελουμε. Εσεις εχετε αρχηγο και ψαχνετε για νεο κομμα.σε 3-4 χρονια που θα ψαχνετε για νεο αρχηγο τα ιδια θα λες
οπως λεγατε και για τον πιτσαδορο το 09
Αυτην την σαχλαμαρα μην την ξαναπεις. Κανενας δεν εχει πληρωσει ποτέ δυο εισιτηρια για μια διαδρομη.
Αν κυβερνουσε το κομμα μου τοσα χρονια οσα το ΠΑΣΟΚ μια χαρα θα ημασταν.