balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
ναι κ με βιλα στην μυκονο,κι εγω ολο τετοιους συναντω στην Ελλαδα....Γιατι δεν εχει κανεις;Εγω τους περισσοτερους με πιστωτικες τους βλεπω,εκτος απο χρεωστικες.
ναι κ με βιλα στην μυκονο,κι εγω ολο τετοιους συναντω στην Ελλαδα....Γιατι δεν εχει κανεις;Εγω τους περισσοτερους με πιστωτικες τους βλεπω,εκτος απο χρεωστικες.
Ακόμη Cash is king.
Και φυσικά μπορείς:
?
At these locations, cash, checks, money orders, and cashier’s checks are all accepted and there is no payment service charge. (Walmart and KMart stores do not accept checks, but do accept PIN-based debit cards).
PG&E Self-Service Quick Pay Bill Payment kiosks that accept cash, check, or Visa/MasterCard payments
ο κοσμος καιγεται κ τα μουνια χτενιζονται....Το διαλύουν Γκιρτζίκης και Κοντονής
Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Παρότι έχουν περάσει 7 ημέρες από τη συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τους εκπροσώπους της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ δεν υπάρχει καμία ουσιαστική εξέλιξη, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει στην ανατροπή του σεναρίου της εξόδου από τις διεθνείς διοργανώσεις.
Κι αυτό γιατί ο υφυπουργός αθλητισμού περιμένει αλλαγές προσώπων και καταστάσεων στην ΕΠΟ
ο κοσμος καιγεται κ τα μουνια χτενιζονται....
Δηλαδή στο εξωτερικό οι λαθρέμποροι ναρκωτικών, οι ληστές, οι πόρνες κλπ δεν μπορούν να πληρώσουν το ρεύμα και το νερό και τους τα κόβουν; Ή μήπως πληρώνονται μέσω τραπεζικού συστήματος;
Να το πω αλλιώς. 1.000.000 δολάρια σε μετρητά στις ΗΠΑ είναι χρήσιμα ή άχρηστα; ;)
Το να εχει καποιος πιστωτικη ειναι το ιδιο με βιλα στην μυκονο;ναι κ με βιλα στην μυκονο,κι εγω ολο τετοιους συναντω στην Ελλαδα....
Γκουανταναμο ο ντοκ τύπεστις ΗΠΑ 1.000.000 δολλάρια σε μετρητά για να καθαρίσουνε και να μπούνε σε τράπεζα θα μείνουνε 150.000
και ναι .. δεν μπορούνε να πληρώσουνε μετρητά, οι καταθέσεις μετρητών ελέγχονται σχολαστικά και αν έχεις ένα μύριο μαύρα δεν μπορείς να αγοράσεις ούτε αμάξι της προκοπής (κανένα σαπάκι θα πάρεις από κάτι κωλόμαντρες)...
αν πας με ένα μύριο σε γκισέ το πιθανότερο είναι να βρεθείς σε κανένα ανακριτικό γραφείο ...
γνωριζω οτι η πλειοψηφια ΔΕΝ ΕΧΕΙ...μην λεμε διαφορα για να δημιουργουνται εντυπωσεις μιαε δηθεν ευημεριας που δεν υπαρχει ουτε κατ ελαχιστον...Το να εχει καποιος πιστωτικη ειναι το ιδιο με βιλα στην μυκονο;
Τις τραπεζες τις συμφερουν οι πιστωτικες,γνωριζεις τι επιτοκια εχουν;
στις ΗΠΑ 1.000.000 δολλάρια σε μετρητά για να καθαρίσουνε και να μπούνε σε τράπεζα θα μείνουνε 150.000
Εχεις μαγαζι;γνωριζω οτι η πλειοψηφια ΔΕΝ ΕΧΕΙ...μην λεμε διαφορα για να δημιουργουνται εντυπωσεις μιαε δηθεν ευημεριας που δεν υπαρχει ουτε κατ ελαχιστον...
το αλογο εχει πεταξει τα πεταλα,,σε 6 μηνες μαξιμουμ η μαυριλα του σημερα θα γινει ενα απεραντο σκοταδι..κι αλλο....δυστυχως... >
εγινες κι αντιστασιοκος τωρα.... μερκελ κ επανασταση δεν συνδιαζονται...ύμνος της εθνικής αντίστασης τύπε μου...
το καλοκαίρι στο εξοχικό θα βγάλω τα ηχεία στο μπαλκόνι και θα το βάζω στην ανατολή και την δύση του ηλίου...
εγινες κι αντιστασιοκος τωρα.... μερκελ κ επανασταση δεν συνδιαζονται...
ναι κι υπερ του κουληαντίσταση κατά τσίπρα ρε ...
ναι κι υπερ του κουλη
ουστ ρε ...
γιατι δεν εβαζες 320 δοσεις του 1 ευρω να εισαι και ανετος και να πινεις τις μπυρες σου?έχω αγοράσει ένα πλυντήριο των 320€ με 36 άτοκες δόσεις και ένα κινητό των 100€ με 36 έντοκες δόσεις πληρώνω 13,5€ το μήνα