Που την πηγαιναν την χωρα;Που;Για πες μου.Εδω την εφεραν αυτοι οσο βαμενος ΝΔ και να εισαι σεβαλιε.Οσο και να μην σου αρεσει η αληθεια ειναι αυτη.Και την ευκαιρια την ειχαμε 2 φορες να ξεφυγουμε,και τις 2 φορες κυβερνησεις της ΝΔ μας βουλιαξαν.ο συριζας απλα συνεχιζει το εργο της.απλα επειδη ειναι εντελως ανικανος να κανει οτιδηποτε αλλο.και να κανει πως δικτατορια ρε φιλε;με ποιον; με τον τσιπρα;δημοκρατια εχουμε και εκλογες κανουμε.οπως τον ανεβασε ο κοσμος ετσι θα τον κατεβασει.
Αν ειμουν βαμενος ΝΔ λες αν ετρωγα στη μαπα την παγωμενη βαλτικη ρε τυπε? Και να μη με ειχε διορισει ο Πακης σε καμια γραφειαρα να ξυνομαι και να με πληρωνες?
Ισα ισα δεν ειναι βαμμενος πολιτικα τιποτα, ισα ισα εχω περισσοτερους λογους να μισω ολους αυτους γιατι ουσιαστικα με εδιωξαν απο τη χωρα μου. Αλλα ακριβως επειδη εχω παραπανω λογους να μισω ΝΔ - ΠΑΣΟΚ που βολεψαν το καθε γιδι , ενω εγω τρωω στη μαπα το σιδηρουν παραπετασμα για ενα κομματι ψωμι, με κανει αντικειμενικο και οχι τυφλωμενο πολιτικα.
Και ως αντικειμενικος σου λεω οτι τα ΟΧΙ τελεια και πληρως αστικα και δημοκρατικα, αλλα τα εστω αυτα κουτσουρεμενα αστικα και μισο-δημοκρατικα κομματα, τα με πολλα κουσουρια, διαφθορα, ελλατωματα ειναι τουλαχιστον κομματα τα οποια ειναι πιο ευκολα ελεγξιμα απο τη μαζα και το λαο? Ο λογος? Οχι επειδη ειναι καλοι ανθρωποι. Απλα επειδη στηριζονται απο μια ποικιλια συμφεροντων στη χωρα, απο διαφορες ταξεις και και επαγγελματικες ομαδες και εκφραζουν περισσοτερο. Επομενως ειναι πολυ πιο δυσκολο να ελεγχθουν απολυτα και να περασουν φασιστικες γραμμες απο αυτα. Απο εκει και περα κουβαλανε ολα τα κουσουρια του ελληνικου λαου και της ελληνικης αστικης ταξης που ποτε δεν αναπτυχθηκε πληρως, μη τα ξαναλεμε.
Αντιθετα ο ΣΥΡΙΖΑ εκφραζει ακριβως το μεγαλοαστικο κρατικοολιγαρχικο κεφαλαιο. Και δε καταλαβαινει ουτε απο δημοκρατια , ουτε απο θεσμους ουτε απο τιποτα. Ο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θελει να γινει Λουκασενκο και Τσαουσεσκου στην Ελλαδα. Να μη σου πω Χιτλερ, γιατι ο Χιτλερ ανεβηκε με τετοιες μεθοδους στην εξουσια με ΕΚΛΟΓΕΣ και λεγοντας ωραια λογια στο λαο.
Το βλεπω αυτο απο τις κινησεις του τις διαθεσεις του, τα παντα. Θελει να ελεγξει τα ΜΜΕ, τη δικαιοσυνη , τις αντιπαλες μεριδες της αστικης ταξης. Γραφει στις αρχιδαρες του το λαο και τις οποιες αντιδρασεις του. Οταν βλεπεις κομματα να λενε πολυ για διαφθορες για σκανδαλα , να σκαλιζουν ΜΜΕ και τη Δικαιοσυνη και την Παιδεια, να φοβασαι. Η ιστορια αυτο λεει. Και ποτε μη λες " α ο Τσιπρας και αυτοι οι γελοιοι θα κανουν δικτατορια?" Μα αυτο ακριβως το στυλακι θελει να περνα ο καθε επιδοξος δικτατορισκος, ωστε να κοιμιζει τα αντανακλαστικα του Λαου. Αν σου βαλουν κανα τραμπουκο Κασιδιαρη η Παπα με το βαρυ του το στυλακι, απ θα πεις που παμε εδω? Θα αντιδρασεις. Σιγα σιγα θα στο φερουν θα σε κοιμιζουν με ωραια και μεγαλοστομα λοια και με πραξεις θα σε αλυσοδενουν και θα σε συντριβουν. Ως τωρα ο ΣΥΡΙΖΑ εχει κανει τα πλεον αντιλαικα μετρα ισως που εχουν περασει σε ολη την νεοτερη ελληνικη ιστορια πλην κατοχης. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ! Δεν εχει κανει ουτε μια επενδυση, ουτε ενα εργο. Παντου ψεμματα, προβοκατσιες. Εχει κανει πραγματα που οποιοσδηποτε αλλος πολιτικος στην ελληνικη ιστορια απλα ουτε θα διανοουταν να κανει. Τωρα ειναι ακομη στην αναρριχηση του , αλλα δειχνει που θελει να το παει. Οταν φτασει εκει που πρεπει θα ειναι πολυ αργα.