tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Δεν εχεις και πολυ αδικο σε αυτο.
μέγα λάθος έχεις...
Δεν εχεις και πολυ αδικο σε αυτο.
Μαλλον σε τριανταχρονο κοπροσκυλο τεμπεληΟ άλλος λέει ότι βρίσκει δουλειά στην Ελλάδα (το λέει σε 30χρονο άνεργο πτυχιούχο) αλλά προτιμά να πάει Γερμανία για να βγάζει περισσότερα και να μπορεί να γαμάει ανατολική Ευρώπη.
Νομίζω αν όντως πήγε για λάτζα στη Γερμανία απαξιώνεται μόνος του με αυτά που γράφει.
Το εργαζομαστε για να δημιουργησουμε και να νιωσουμε χρησιμοι και παραγωγικοι ειναι μαλλον ψιλα γραμματα ε?
Eδω ειναι σωστος ο λεφτης και εσυ οφ σαιντ. Δεν υπαρχει " εργαζομαστε για να δημιουργησουμε και να νοιωσουμε χρησιμοι και παραγωγικοι". Επειδη πρεπει εργαζομαστε
Προφανως εργαζομαστε και για βιοποριστικους λογους.Eδω ειναι σωστος ο λεφτης και εσυ οφ σαιντ. Δεν υπαρχει " εργαζομαστε για να δημιουργησουμε και να νοιωσουμε χρησιμοι και παραγωγικοι". Επειδη πρεπει εργαζομαστε
Αριστερος εισαι ρε;Το εργαζομαστε για να δημιουργησουμε και να νιωσουμε χρησιμοι και παραγωγικοι ειναι μαλλον ψιλα γραμματα ε?
Κι αυτο εργολαβια οι αριστεροι το πηρατε????Αριστερος εισαι ρε;
Κι αυτο εργολαβια οι αριστεροι το πηρατε????
Αριστερος ειμαι ρε;Εγω τους βριζω πιο πολυ απο εσενα.Κι αυτο εργολαβια οι αριστεροι το πηρατε????
Μακαρι να ηξερες τι εισαι!!!!Αριστερος ειμαι ρε;Εγω τους βριζω πιο πολυ απο εσενα.
λες παπαριές... ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος για να δημιουργεί και όχι να φυτοζωεί...
Προφανως εργαζομαστε και για βιοποριστικους λογους.
Αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να επιλεγεις μια δουλεια που σε καλυπτει δημιουργικα??
Εάν μας έρεσε η δουλειά, δεν θα μας πλήρωναν για αυτή. Εξαιρούνται οι χομπίστες όπως αθλητές, rock stars και άλλα.
Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςη δουλειά δεν μας αρέσει ... η εργασία μας αρέσει...
O ανθρωπος ειναι φτιαγμενος για να καταναλωνει . Αν ηταν φτιαγμενος για να δημιουργει ( ητοι να ξοδευει την ενεργεια του για να παραγει ), τοτε δε θα υπηρχαν κοινωνικα προβληματα, συγκρουσεις, πολεμοι. Η κοινωνια θα ηταν μια κοινωνια αγγελων.
Εξου και ο πυρηνας ολων των κοινωνικων προβληματων, ειναι το ποιος θα βαλει ποιον να παραγει και ποιος θα καταναλωσει περισσοτερο
η δουλειά δεν μας αρέσει ... η εργασία μας αρέσει...
η κατανάλωση προυποθέτει παραγωγή... διότι δεν είναι δυνατόν να καταναλώσεις κάτι το οποίο δεν υπάρχει...
και παραγωγή άνευ εργασίας δεν γίνεται ...
Για τη δουλεια σε πληρωνουν ομως , οχι για την εργασια ;)
Για τη δουλεια σε πληρωνουν ομως , οχι για την εργασια ;)