iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
ΔΩΣΕ ΛΕΒΕΝΤΗΗΗΗΗ...,ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΗΡΘΕ Η 50 ΑΡΑ ΘΕΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,θελω να της των δωσω πιπα...![]()
![]()
![]()
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
ΔΩΣΕ ΛΕΒΕΝΤΗΗΗΗΗ...,ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΗΡΘΕ Η 50 ΑΡΑ ΘΕΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,θελω να της των δωσω πιπα...![]()
![]()
![]()
το αλλο το τσοκαρο λεει τι φωτογραφια ειναι αυτη δεν ηξερε ποιο κομμα ειναιΔΩΣΕ ΛΕΒΕΝΤΗΗΗΗΗ...,ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΗΡΘΕ Η 50 ΑΡΑ ΘΕΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,θελω να της των δωσω πιπα...![]()
![]()
![]()
1.8% στην επικρατεια η ενωση κεντρωων τυπετο αλλο το τσοκαρο λεει τι φωτογραφια ειναι αυτη δεν ηξερε ποιο κομμα ειναι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μην ασχολεισαι,αστους...ειναι αυτος που ειναι 9 η θεση με μαγκιατο αλλο το τσοκαρο λεει τι φωτογραφια ειναι αυτη δεν ηξερε ποιο κομμα ειναι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για βάλε και το λινκ να το δούμε34,9-29,5.
πεντεμισι μοναδες.
ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ?
Για να σας δω τωρα...
αλεξ δωσε πονο αστους να λεμε,πιστευουν οτι θα σπασεις34,9-29,5.
πεντεμισι μοναδες.
Για να σας δω τωρα...
εσύ απειλείς ότι θα πληρώσω... λέτσο...
Για βάλε και το λινκ να το δούμε
34,9-29,5.
πεντεμισι μοναδες.
Για να σας δω τωρα...
Το έγραψα και πριν. Ο Βορίδης θέλει ΜΑΛΛΟΝ να χτυπήσει προεδρία ΝΔ. Αν τα καταφέρει τότε ΜΑΛΛΟΝ θ έχουμε συμπλευση ΝΔ και ΧΑο Βοριδης μιλαει για το μελλον της ΝΔ![]()
![]()
![]()
στο καλο κοριτσια
σημερα τουλαχιστον ζωο εισαι εσυ θαθαθαθαθααθα
εγω το λεγα η νυκτα ειναι μεγαλη σημερα1.8% στην επικρατεια η ενωση κεντρωων τυπε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε μουνοπανο στο 14,5%;;;; Τελικά που ψηφίζεις; Επαρχία η Α Αθήνας;;;34,9-29,5.
πεντεμισι μοναδες.
Για να σας δω τωρα...
34,9-29,5.
πεντεμισι μοναδες.
Για να σας δω τωρα...
[size=50pt]ΧΥΝΩ[/size]Το έγραψα και πριν. Ο Βορίδης θέλει ΜΑΛΛΟΝ να χτυπήσει προεδρία ΝΔ. Αν τα καταφέρει τότε ΜΑΛΛΟΝ θ έχουμε συμπλευση ΝΔ και ΧΑ