tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
ωραιο τραγουδι φιλε
ρε προβοκάτορα ...
τις καλημέρες μου
ωραιο τραγουδι φιλε
ρε προβοκάτορα ...
τις καλημέρες μου
Γιατί μιουτάρανε τον maximos555
πότε και που έγινε αυτό ??
Καπου τον ειδα muted πολλές σελίδες πιο πίσω :S
θα διαμαρτυρηθώ εντόνως εις την διεύθυνσιν...
πατησε ο χασοδικης το ρουφιανοκουμπο για αλλον και την πληρωσε ο μαξιμος
Mε τον χασοδίκη τα βάλατε όλοι;
Άλλος έκανε ενέργειες και δεν πάτησε απλά ένα κουμπί, υπάρχει ολόκληρο παρασκήνιο δυστυχώς λυπηρό που εκθέτει πολύ το administration.
Δεν θα επεκταθώ σε λεπτομέρειες επειδή η πληροφόρησή μου είναι εκ των έσω και εμπιστευτική, αλλά ΜΗΝ αμφισβητηθώ, ε!!
Γιατί ο mall φτιάχτηκε αυθαίρετο ?? Μια χαρά άδεια είχε ... το ΣτΕ μετά από χρόνια του καύλωσε να την βγάλει παράνομη...
όταν το ΣΤΕ είναι υπέρ αυτών που καταστρέφουν το περιβάλλον στις σκουριές δεν υπάρχει πρόβλημα όταν όμως ανακαλεί τις αυθαιρεσίες που έκαναν στο mall τότε το κατακρίνουμε
φυσικα και δεν φταει ο ιδιωτης...εξαλλου ο καθενας μας αν θελει να χτισει ενα εμπορικο κεντρο με υπερδιπλασιο συντελεστη δομησης, χωρις περιβαλλοντικη μελετη και χιλιες δυο αλλες παρανομιες, θα παρει αδεια απο το κρατος....δεν την κατέκρινα... απλώς είπα ότι το mall δεν παρανόμησε όταν χτίστηκε διότι χτιστηκε με άδεια της διοίκησης... αν παρανόμησε η διοίκηση το ΣτΕ ζητά τα ρέστα από την διοίκηση η οποία αν θέλει να το γκρεμίσει πρέπει να αποζημιώσει μέχρι κεραίας τον ιδιώτη γιατί στο φινάλε δεν ευθύνεται αυτός αν το κράτος έκανε μαλακία και του έδωσε άδεια..
Παλι πετας μπαρουφες για θεματα που δεν γνωριζεις.Το the mall ειναι μια παρανομια απο την αρχη μεχρι το τελος του.δεν την κατέκρινα... απλώς είπα ότι το mall δεν παρανόμησε όταν χτίστηκε διότι χτιστηκε με άδεια της διοίκησης... αν παρανόμησε η διοίκηση το ΣτΕ ζητά τα ρέστα από την διοίκηση η οποία αν θέλει να το γκρεμίσει πρέπει να αποζημιώσει μέχρι κεραίας τον ιδιώτη γιατί στο φινάλε δεν ευθύνεται αυτός αν το κράτος έκανε μαλακία και του έδωσε άδεια..
φυσικα και δεν φταει ο ιδιωτης...εξαλλου ο καθενας μας αν θελει να χτισει ενα εμπορικο κεντρο με υπερδιπλασιο συντελεστη δομησης, χωρις περιβαλλοντικη μελετη και χιλιες δυο αλλες παρανομιες, θα παρει αδεια απο το κρατος....
εγω απορω αυτα τα 5-10 ονοματα-οικογενειες στην ελλαδα γιατι ασχολουνται με το κρατος?????ας κανουν ο,τι θελουν και ας μην δινουν λογαριασμο σε κανενα..εξαλλου ειναι υπερανω ολων...
Παλι πετας μπαρουφες για θεματα που δεν γνωριζεις.Το the mall ειναι μια παρανομια απο την αρχη μεχρι το τελος του.