tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
αρα το κανεις γαργαρα
λογικο
αν δεν το κανες θα ησουν γραφικος και θα επεφτες στα ματια των συνομιλητων σου
βρε αει στο διάολο μαλακιστήρι...
αρα το κανεις γαργαρα
λογικο
αν δεν το κανες θα ησουν γραφικος και θα επεφτες στα ματια των συνομιλητων σου
Ναι εμας μας πειραζει το ονομα. Εσυ που εισαι προδοτης ανθελληνας αριστερος δεν σε πειραζει.
Ναι εμας μας πειραζει το ονομα. Εσυ που εισαι προδοτης ανθελληνας αριστερος δεν σε πειραζει.
Το ωραίο είναι ότι ακόμη και ο ΠΠ πλέον την αποκαλεί ΦΥΡΟΜ.
Αχχαχαχαχαχαχαχαχ.
Το ωραίο είναι ότι ακόμη και ο ΠΠ πλέον την αποκαλεί ΦΥΡΟΜ.
Αχχαχαχαχαχαχαχαχ.
αλλαξοπίστησε ????
Εμ, εδώ μέσα τρολλάριζε ασύστολα με την Σολούν.
Όταν γράφει επώνυμα δεν τολμάει να κάνει το ίδιο.
Ε τι ειναι μαλακας σαν εσενα που εισαι γραμμενος σε καμια 300αρια σαιτ με το ιδιο νικγράφει κάπου επώνυμα... ??
για μολόγα
Ε τι ειναι μαλακας σαν εσενα που εισαι γραμμενος σε καμια 300αρια σαιτ με το ιδιο νικ
Τερας.
Ε τι ειναι μαλακας σαν εσενα που εισαι γραμμενος σε καμια 300αρια σαιτ με το ιδιο νικ
Τερας.
Οι αποψεις ειναι αποψεις τελειωμενου ανθρωπου που εχει τελειωσει απο την ζωη και ζηλευειβλάκα εγώ δεν ντρέπομαι για το ποιός είμαι σαν και σένα... έχω τις απόψεις μου και τις λέω... εσύ κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου ...
Οι αποψεις ειναι αποψεις τελειωμενου ανθρωπου που εχει τελειωσει απο την ζωη και ζηλευει
τους παντες και τα παντα.Για αυτο και δεν λαμβανονται υποψιν απο σοβαρους ανθρωπους.
Εσύ είσαι ο σοβαρός άνθρωπος ή μήπως ο μουνοβάγονος ... ??
βασικά το άνθρωπος είναι κάτι που δεν σας ταιριάζει...
Πάρε κάνα τηλέφωνο στο Μαξίμου τύπε να οργανωθείτε γιατί ο καθένας σας άλλα λέει!
Συγγνώμη για την «γκάφα» ζητά τώρα ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, ο οποίος σε δηλώσεις του το βράδυ της Τρίτης στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία».
Έπειτα από τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η αναφορά του, ο κ. Μουζάλας, μέσα από δηλώσεις που έκανε στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84, έκανε λόγο για «γκάφα» και ζήτησε συγγνώμη.
«Ζητάω συγγνώμη. Αν είπα κάτι τέτοιο, είναι γκάφα. Μπορεί να μην το κατάλαβα και να παρασύρθηκα», είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως δεν το έκανε σκόπιμα.
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2016/03/15/kammenos%20dfse.png[/img[/URL]]
[/quote]
Κίνηση υψηλού ρίσκου για τον Καμμένο. Είδε ευκαιρία να δείξει ότι 'μετράει' ακόμη και κρατά τον Τσίπρα.
Αν όμως ο Τσίπρας τον αγνοήσει, τότε τι γίνεται;
Θα το πάει μέχρι τέλους;;
Κίνηση υψηλού ρίσκου για τον Καμμένο. Είδε ευκαιρία να δείξει ότι 'μετράει' ακόμη και κρατά τον Τσίπρα.
Μη παιρνεις και πολυ στα σοβαρα αυτα που λεει ο καμμενος, να χαμε να λεγαμε ειναι η δουλειαΚίνηση υψηλού ρίσκου για τον Καμμένο. Είδε ευκαιρία να δείξει ότι 'μετράει' ακόμη και κρατά τον Τσίπρα.
μπααα ... το μαμούνι είναι γλυκό και ειδικά στο ΥΠΕΘΑ .. την κότα θα κάνει