Φυσικα. Ο καθενας παιρνει οτι του αξιζει. Και τα αποτελεσματα των επιλογων του.
μια γενετική αναπηρία που προκύπτει από το τυχαίο γεγονός της γέννησης, είναι και αυτό προσωπική μας επιλογή;
Φυσικα. Ο καθενας παιρνει οτι του αξιζει. Και τα αποτελεσματα των επιλογων του.
η υποτίμηση έχει καθοριστική σημασία στην απομείωση του χρέους εάν το χρέος είναι εσωτερικό, όπως στην Ιαπωνία. φιλικά στο λέω άστο, δεν το κατέχεις το θέμα...
βέβαια από την άλλη ούτε ο τραμουντάνας το κατέχει και ας νομίζει το αντίθετο... οπότε μάλλον θα σου έλεγα συνεχισέ το
όπως έχω πολλάκις πεί το μνημόνιο είναι ευλογία για την Ελλάδα... δυστυχώς δεν υπάρχουν πολιτικοί αλλά και λαός ικανοί να επωφεληθούν της ευλογίας του...
μια γενετική αναπηρία που προκύπτει από το τυχαίο γεγονός της γέννησης, είναι και αυτό προσωπική μας επιλογή;
Μπηκαμε στο Ευρω για να γινουμε ενα Ευρωπαικο κρατος και ΜΕΤΑ μπηκαμε στα μνημονια γιατι το 2004 ψηφισαν τα προβατα τον μπουχεσα
όπως έχω πολλάκις πεί το μνημόνιο είναι ευλογία για την Ελλάδα... δυστυχώς δεν υπάρχουν πολιτικοί αλλά και λαός ικανοί να επωφεληθούν της ευλογίας του...
Φυσικα. Και το μνημονιο επρεπε να το δημιουργησουμε
ναι και βεβαια εγω μπορει να ειμαι πολυ ικανος στο αντικειμενο μου και παντελως αχρηστος για καποιο αλλο που μπορει η αναγκη να με εξωθησε να απευθυνθω σε αυτο ανεξαρτητα αν γνωριζα οτι δεν εχω τις απαιτουμενες δεξιοτητες γιατι καποιος ειναι υποχρεωμενος να πληρωσει ακριβα την ανεπαρκεια μου?
είναι τυχαίο το γεγονός της γέννησης ???
κάτι περί οικογενειακού προγραμματισμού, αντισύλληψης κλπ δεν τα έχεις ακούσει ???
και για αυτον τον δυσμοιρο υπαρχει η αναλογη εργασια και εχει προετοιμαστει για να παλεψει ως εχειν αποκτωντας δεξιοτητες στο κατα το δοκουν επαγγελμα επιλογης απ αυτα που διναται να εξασκησει απο την αυγη της ζωης του αφου δεν ηρθε ως επικτιτη η αναπηρια του οποτε τον αναγκασε εκ των πραγματων να επιλεξει διαφορετικη εργασιακη κατευθυνση που πιθανον να συνδεονταν και με την αλαγογη ανεπαρκεια του στο νεο αντικειμενο που στρεφονταν λογω αναγκηςμια γενετική αναπηρία που προκύπτει από το τυχαίο γεγονός της γέννησης, είναι και αυτό προσωπική μας επιλογή;
ετσι ειναι το σωστο
Α, οκ, το πας αλλου. Οχι φυσικα, αυτο ειναι κατι αλλο. Αλλα και εδω, η λυση δεν ειναι να καθησεις πανω στο προβλημα και να κλαψομουνιαζεσαι. Υπαρχουν ανθρωποι με τετοια θεματα που εξελιχθηκαν σε πολυ πιο δραστηριοι και επιδεξιοι απο νικολακηδες. Αυτο ειναι το αποτελεσμα της επιλογης που εκαναν να μην κατσουν πανω στο προβλημα.
να ευχαριστειτε τον ηγετη ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και το πασοκ
εισαι ελευθερος να εκφερεις τη οποια αποψη σου και τα αυθαιρετα συμπερασματα σου αλλα δεν ειμαστε και υποχρεωμενοι να τα παρουμε και στα σοβαρα ;)προφανώς θεωρείς ότι ο ιδιωτικός τομέας είναι αξιοκρατικός... μεγάλη πλάνη. Φίλε μου φαίνεται ότι δεν έχεις δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα. Τα τζάκια δεν υπάρχουν μόνο στην πολιτική...
Ειπαμε, εισαι ΠΑΝχαζος.
προφανώς θεωρείς ότι ο ιδιωτικός τομέας είναι αξιοκρατικός... μεγάλη πλάνη. Φίλε μου φαίνεται ότι δεν έχεις δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα. Τα τζάκια δεν υπάρχουν μόνο στην πολιτική...
εδώ συμφωνούμε...
εισαι ελευθερος να εκφερεις τη οποια αποψη σου και τα αυθαιρετα συμπερασματα σου αλλα δεν ειμαστε και υποχρεωμενοι να τα παρουμε και στα σοβαρα ;)
δεν ειπες οτι επρεπε να δημιουργηθει το μνημονιο;
εγω ειμαι χαζος;
μια χαρά έχουμε δουλέψει και πάρα πολλά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα... και στο κάτω κάτω της γραφής ο ιδιώτης πληρώνει τα τυχόν λάθη των επιλογών του από την τσέπη του... στην περίπτωση των λανθασμένων (λέγε με ρουσφετολογικών) προσλήψεων αχρήστων στον δημόσιο τομέα πληρώνουμε ΟΛΟΙ...