jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Ας μας εκανε πρωτα ρε παπαρα δανια του νοτου και μετά να το έλεγε...
εσεις σε πεντε χρονια και το ζαβο σε ενα παραλιγο να μας κανετε ζιμπαμπουε της ευρωπης
Ας μας εκανε πρωτα ρε παπαρα δανια του νοτου και μετά να το έλεγε...
γαμω και την δαπ και την πασπ και τον συριζα που σας ποτιζουν τα μυαλα με μαλακιες απο τα φοιτητικα σας χρονια.Για αυτο παραμενεις χαζος και εσυ και οσοι μπλεκοντουσαν τοτε με πολιτικα.
Σου έχω πεί δεν πιστεύω στο θεσμό του γάμου τον θεωρώ αναχρονιστικό
γιατί για να κάνω παιδιά πρέπει να είμαι παντρεμένος?
επίσης δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να θρέψω ένα παιδί οπότε δεν υπάρχει περίπτωση για τα επόμενα 5 χρόνια να κάνω ένα παιδί
σιγα ρε μαστερακο
μεγαλη καταναλωση προφυλακτικων κανεις
σιγά ρε μην είναι και εικοσιτετράωρο στην σχολή..
και όποιος παρακολουθεί περνάει τα μαθήματα αέρα πατέρα χωρίς πολύ διάβασμα...
να διαβάζει το βράδυ... να μην κοιμάται, να μην πηγαίνει για καφεδάκι... όποιος θέλει μπορεί... πάψε το κλαψομούνιασμα...
γαμω και την δαπ και την πασπ και τον συριζα που σας ποτιζουν τα μυαλα με μαλακιες απο τα φοιτητικα σας χρονια.Για αυτο παραμενεις χαζος και εσυ και οσοι μπλεκοντουσαν τοτε με πολιτικα.
εσεις σε πεντε χρονια και το ζαβο σε ενα παραλιγο να μας κανετε ζιμπαμπουε της ευρωπης
άρα πάλι μας λές ότι δεν υπάρχουν ίσοι όροι και ίσες ευκαιρίες
Ειπαμε, το πασοκ μονο καλα εχει κανει, στα στραβα δεν εχει καμια συμμετοχη. Α ρε σανοφαγε.....
Και στην ΕΣΣΔ παντρεύονταν οι συντροφοι λεφτι. Νομίζω πως παιδιά δεν θα κάνεις λόγω τεμπελιάς διαρκείας.
Ειπαμε, το πασοκ μονο καλα εχει κανει, στα στραβα δεν εχει καμια συμμετοχη. Α ρε σανοφαγε.....
γιατί του ζητήσανε να πληρώνει δίδακτρα ?? του ζητήσανε να πληρώνει τα βιβλία ?? του ζητήσανε να πληρώνει εξέταστρα ??
τι σκατά θέλεις ρε μαλάκα να τον ταίζουμε και να τον ποτίζουμε γιατί δεν μπορούν οι άχρηστοι γονείς του ??
και εστίες υπάρχουν και δωρεάν σίτιση υπάρχει στα πανεπιστήμια... ας κουνήσει τον κώλο του να κάνει τις αιτήσεις να τα πάρει ...
διακοπές στην Μύκονο πάντως δεν έχει δωρεάν...
ααα ναι και για να μην ξεχάσω... ένα κάρο ιδρύματα δίνουν και υποτροφίες για σπουδές ... ας στρώσει κώλο να διαβάσει να διεκδικήσει καμμία από αυτές...
είπαμε το ΠΑΣΟΚ θα μας έκανε ΔΑΝΙΑ του νότου... αλλά επειδή ο ΓΑΠ δεν ξέρει καλά ελληνικά μας έκανε ΔΑΝΕΙΑ του νότου
Ημουν από τους ΔΑΠιτες που πηγα Μυκονο, Σαντορινη, Παρο με τα δικά μου λεφτα διότι ως φοιτητής εργαζόμουν, κάτι που εσύ δεν θα κάνεις ποτέ.
άρα υπάρχει ένας άρρηκτος δεσμός οικογένειας φοιτητή. Αν οι γονείς του δεν έχουν η δεν θέλουν να δώσουν χρήματα σε αντίθεση με ένα συμφοιτητή του που και έχουν και δίνουν δημιουργούν ήδη μια ανισότητα.Όπου το κράτος πρέπει να φροντίσει να αμβλύνει τις ανισότητες. Φυσικά δεν μιλάμε πλέον για ταξίδια αναψυχής στη Μύκονο αλλά το βασικό πακέτο σπουδών. Επίσης οι παροχές που δίνει το κράτος πέραν τον διδάκτρων και των συγγραμμάτων είναι ελλιπέστατες (π.χ εστίες που δεν επαρκούν για όλους τους φοιτητές)
η ΕΣΣΔ έχει πάει να υφίσταται εδώ και 25 χρόνια. Ο κόσμος εξελίσσεται και σκοπός μας είναι να τον μετασχηματίσουμε στην αρχή με το σοσιαλισμό και μετά να πάμε προς το κομμουνισμό. Ο κομμουνισμός και ο σοσιαλισμός είναι η βάση από και έπειτα μετά υπάρχει η εξέλιξη. Κανείς δεν θέλει να εφαρμόσει το σοσιαλισμό του Λένιν στο 100% μιας και το μοντέλο που εφάρμοσε ο σύντροφος Λένιν έχουν περάσει 100 χρόνια λογικό είναι να υπάρχει μετασχηματισμός και εξέλιξη στα δεδομένα του 2016
να φανταστώ σπούδασες οικονομολόγος
Όταν εσύ σπούδασες υπήρχε ανεργία στους νέους 65%? που είναι σήμερα
Σωστά οκονομολόγος. Και τότε υπήρχε ανεργία, ασφαλώς όχι όπως σήμερα, αλλά αν παλέψεις δουλειά θα βρεις.
Ξεκοψε από τις αριστερες μαλακίες και θα βρεις χρόνο για να βελτιώσεις την ζωή σου.
σαν τη κουβα? τη βενεζουέλα? τον ισημερινό?το βιετνάμ? ακόμα και στο ηνωμένο βασίλειο ο κορμπιν κινείτε ανοδικά στις δημοσκοπήσειςΟ κόσμος εξελίσσεται θαβοντας τα κομμουνιστικά συμβολα. Πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει τάση επιστροφής στον υπαρκτό σοσσιαλισμό.
Πρεπει να ξυπνήσεις αν θες να σωθείς.
Υποθετω πως διαβαζεις IFRS τωρα....
σαν τη κουβα? τη βενεζουέλα? τον ισημερινό?το βιετνάμ? ακόμα και στο ηνωμένο βασίλειο ο κορμπιν κινείτε ανοδικά στις δημοσκοπήσεις
σιγά σιγά ο κόσμος και η εργατική τάξη βλέπει τα αδιέξοδα του καπιταλισμού σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση του καπιταλισμού όσο πάει και θα μετασχηματίζεται
εγώ πάλι για σένα δεν αμφιβάλλω δεν θα ξυπνήσεις ποτέ για είσαι από τη μεριά των εχόντων και όχι του προλεταριάτου συνεπώς αγωνίζεσαι για υπέρμετρο πλουτισμό και για να προστατεύεις την τάξη την οποία ανήκεις