tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
τι έγινε ρε ο μάστερ...?? προσπαθεί να καταλάβει που είναι το λάθος ???
τι έγινε ρε ο μάστερ...?? προσπαθεί να καταλάβει που είναι το λάθος ???
οταν η ροη πελατων ειναι τετοια που δεν το επιτρεπει?Μα και σε αυτη την περιπτωση μπορει καλλιστα ο ταμιας να ειναι και σερβιτορος και μαλιστα να τον κανει ο ιδιος ο ιδιοκτητης. Οπως φυσικα και συμβαινει σε πραγματικες συνθηκες. Και λιγοστευει τα εξοδα και πορευεται...
οταν η ροη πελατων ειναι τετοια που δεν το επιτρεπει?
εγω εχω μπουρδελο πνεει τα λοισθια τις απελυσα ολες εχω κρατησει μια μονο στην βαρδια αμα πλακωνει πολυ δουλεια αφηνω το ταμειο και κανω δωματιαΜπορει να κινηθει ευελικτα και να εχει ολο το προσωπικο τις ωρες "αιχμης". Και τις ωρες που ειναι πιο ησυχα να παραμενουν οι απαραιτητοι. Αυτη ειναι και η ουσια του ωρομισθιου.
φιλε μια κλειστη επιχειρηση δεν δινει καμια θεση εργασιας μια ανοιχτη κατι μπορει να δωσει εστω και με λιγα χρηματα και σαφως καταλαβαινεις δεν μιλαω για τον μητσο τον σουβλατζη που την ειχε δει επιχειρηματιας και ξυνει τα παπαρια του στο ταμειοΑμα το σουβλατζιδικο δε μπορει να καλυψει το μισθολογικο κοστος, κλεινει. Ετσι απλα. Οι μονες επιχειρήσεις λιανικης που στέκονται είναι οσες ειναι σε πολυ καλο ποστο και εχουν πολύ δουλεια (αρα καλυπτουν με το παραπανω το μισθολογκο κοστος) και οσες είναι οικογενειακες και ξεπατώνεται μια οικογενεια για το μεροκαματο. Το να ανοιξι ο μητσος σουβλατζιδικο στο κερατσινι, να εχει 5-6 υπαλληλους και να καθεται στο ταμειο να κανει το διευθυντη, δεν παιζει με τιποτα τωρα.
φιλε μια κλειστη επιχειρηση δεν δινει καμια θεση εργασιας μια ανοιχτη κατι μπορει να δωσει εστω και με λιγα χρηματα και σαφως καταλαβαινεις δεν μιλαω για τον μητσο τον σουβλατζη που την ειχε δει επιχειρηματιας και ξυνει τα παπαρια του στο ταμειο
δεν μιλαμε για επιχειρηση που ζηταει δανεικα μιλαμε για επιχειρηση που θελει εναν υπαλληλο νομιμα 2 ωρες μονο τις αιχμης και να τον πληρωνει 4 ευρω την ωρα ας πουμε 2 φορες την βδομαδα τα λεφτα μπορει να ακουγονται γελοια αλλα καποιος μπορει να τα εχει αναγκη η να τα θεωρει ικανοποιητικα και να αποδεχθει την εργασια που ειναι το λαθος ?Αμα δεν είναι ανταγωνιστικη, τι να κανουμε? Να την κρατησουμε με το ζορι ανοικτη?
δεν μιλαμε για επιχειρηση που ζηταει δανικα μιλαμε για επιχειρηση που θελει εναν υπαλληλο νομιμα 2 ωρες μονο τις αιχμης και να τον πληρωνει 4 ευρω την ωρα ας πουμε 2 φορες την βδομαδα τα λεφτα μπορει να ακουγονται γελοια αλλα καποιος μπορει να τα εχει αναγκη η να τα θεωρει ικανοποιητικα και να αποδεχθει την εργασια που ειναι το λαθος ?
υπαρχουν πουτανες που ανοιγουν τα ποδαρια στον καθε σαπιο ελεεινο και τρισαθλιο για 5 ευρω το κεφαλι πλεον κι ενας τεχνιτης στην ελλαδα της εξαθλιωσης θα δουλευει για τεσσερα ευρω και μην σου φαινεται παραξενοΣε αυτό δε διαφωνω. Μιλαμε όμως για θεσεις ανειδικευτου εργατη. Ο τεχνιτης, δε θα δουλεψει για τέσσερα ευρω την ωρα, οποτε του σηκωθεί του αφεντικου. Υπαρχουν θεσεις που δε γεμιζουν το ματι. όπως για παράδειγμα του σουβλατζη (ψηστη-τυλιχτη) η του κρεοπωλη, που χτυπανε για πλακα 1000-1200 ευρω το μηνα, ποσα που πτυχιούχοι τα βλεπουν με το κυαλι.
υπαρχουν πουτανες που ανοιγουν τα ποδαρια στον καθε σαπιο ελεεινο και τρισαθλιο για 5 ευρω το κεφαλι πλεον κι ενας τεχνιτης στην ελλαδα της εξαθλιωσης θα δουλευει για τεσσερα ευρω και μην σου φαινεται παραξενο
πεθανε το θρεντ... οι αριστεροι δε μπορουν πλεον να πεισουν, η πραγματικοτητα ανοιξε τα ματια στο κοινο .. δεν ελπιζουν
Ακομη αυτο το πραγμα συζηταμε τυποι;Τετοια οικονομικη πολιτικη θα ηταν ταφοπλακα για την χωρα,ποιος θα καθοταν να δουλεψει σε μια χωρα που δεν παραγει τιποτα,και να περιμενει ποτε θα καυλωσει το καθε αφεντικο να τον καλεσει για 1-2 ωρες;Θα εφευγαν ολοι.δεν μιλαμε για επιχειρηση που ζηταει δανεικα μιλαμε για επιχειρηση που θελει εναν υπαλληλο νομιμα 2 ωρες μονο τις αιχμης και να τον πληρωνει 4 ευρω την ωρα ας πουμε 2 φορες την βδομαδα τα λεφτα μπορει να ακουγονται γελοια αλλα καποιος μπορει να τα εχει αναγκη η να τα θεωρει ικανοποιητικα και να αποδεχθει την εργασια που ειναι το λαθος ?
στο Χίλτον έστειλες για την θέση του οικονομικού διευθυντή ???
Αααααααααααα πουλακι μου γι αυτο λυσσαξες να πανε οι μεταναστες στο Ελληνικο???προς το παρόν εγκρίθηκε το ταμείο ανεργίας 11 απριλίου θα λάβω το πρώτο επίδομα ανεργίας από τα 8 που δικαιούμαι.Έχω στείλει και βιογραφικά για θέσεις στον ιδιωτικό τομέα.Επίσης περιμένω να ανοίξουν οι αιτήσεις για την ανθρωπιστική κρίση που πιθανόν να δικαιούμαι διότι μάλλον θα αφορούν εκκαθαριστικά για εισοδήματα του 2014 μιας και δεν θα έχουν προλάβει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για τα εισοδήματα του 2015.Επίσης ο δήμος έκανε αποδεκτή την αίτηση μου για να μην πληρώνω δημοτικά τέλη για το 2016.
Φυσικά θα περιμένω και το νεο ΕΣΠΑ για θέσεις που αφορούν στα κέντρα χοτσποτ και μάλιστα στο ελληνικό όπου εκεί θα δημιουργηθούν και διοικητικές εργασίες για τους μετανάστες ανάλογα πόσοι θα κάνουν αίτηση θα δούμε αν είμαι επιτυχόντας μιας και δεν έχω μεγάλο διάστημα ανεργίας.Αν μπώ στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ θα μου διακοπεί το επίδομα ανεργίας όπου όσα επιδόματα δεν έχω λάβει θα τα πάρω όταν τελειώσει το πρόγραμμα
...
πως γίνετια να μένει αμετάλακτο το ποσοστό ανεργίας, να αυξάνεται ο αριθμός των ατόμων που ψάχνουν εργασία κατά 25.000 [size=50pt]και ταυτόχρονα το ποσοστό απασχόλησης να αυξάνεται[/size] μόνον ο φωστήρας που έγραψε αυτό το άρθρο μαλακία που απευθύνεται σε μαλάκες σαν τον μάστερ μπορεί να μας πεί
Αστονα ρε τον μαλακα,να εφαρμοσουμε λεει τετοια πολιτικη στην Ελλαδα της 0 αναπτυξης.Το ότι κάποιος απασχολείται 16 ώρες τη βδομάδα πχ, δε σημαίνει ότι έχει κανονική δουλειά.
Λογικό είναι επίσης ο κόσμος αυτός παράλληλα να βρίσκεται σε αναζήτηση εργασίας.
Αυτά τα "greek statistics" τα κάνουν και στη Γερμανία ;)