alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.285
- Πόντοι
- 8.006
Τι εκανε?Τον λεβεντη τον ειδες σημερα?
Γιατι ελεγες να τον σεβοντε οι υπολοιποι αρχηγοι..
Τι εκανε?Τον λεβεντη τον ειδες σημερα?
Γιατι ελεγες να τον σεβοντε οι υπολοιποι αρχηγοι..
Καπνιζε μεσα στο συμβουλιο,και του την ειπαν,και λεει εμενα ο παππουςΤι εκανε?
Απο το συμβουλιο εφυγε γιατι δεν συζητησαν την προταση του για οικουμενικη στην οποια θα συμμετειχαν ο Συριζα με την ΝΔ,θα αντιπολιτευοταν ο Συριζα με την ΝΔ και αυτος θα πηγαινε την ΕΚ στο 15%.Τι εκανε?
Εχω μια απορια.Καπνιζε μεσα στο συμβουλιο,και του την ειπαν,και λεει εμενα ο παππους
μου καπνιζε μεχρι τα 120 του,δεν θα μου κοψετε εμενα την υγεια μου.
Πότε εφυγε? Εκει ηταν.Απο το συμβουλιο εφυγε γιατι δεν συζητησαν την προταση του για οικουμενικη στην οποια θα συμμετειχαν ο Συριζα με την ΝΔ,θα αντιπολιτευοταν ο Συριζα με την ΝΔ και αυτος θα πηγαινε την ΕΚ στο 15%.
Απο το συμβουλιο εφυγε γιατι δεν συζητησαν την προταση του για οικουμενικη στην οποια θα συμμετειχαν ο Συριζα με την ΝΔ,θα αντιπολιτευοταν ο Συριζα με την ΝΔ και αυτος θα πηγαινε την ΕΚ στο 15%.
Εχω μια απορια.
Στις συσκεψεις του 1990 για την οικουμενικη κυβερνηση, με παροντες Σαρτζετακη, Μητσοτακη, Παπανδρεου, Φλωρακη, Κυρκο και Ζολωτα, δεν καπνιζε κανενας?
Δεν μπορω να διανοηθω ας πουμε οτι ο Παπανδρεου θα αναβε την πιπα του και θα του ελεγε καποιος "μην καπνιζεις".
Αυτα τα κουλτουριαρικα με τον αφορισμό του τσιγαρου ειναι εμετικά.
Να πούμε τα ιδια?
Θα πουμε τα ιδια.
Ας εριχνε την κυβερνηση πριν ψηφιστει το τριτο μνημονιο.
Γιατι δεν το εκανε?
Οσο δεν λαμβανω απαντηση σε αυτο, τοσο θα επιμενω οτι προκειται περι υποκρισιας.
και στο έχω εξηγήσει 1 εκατ φορές. Τότε ο συριζα και η κεντρική επιτροπή είχε αποφασίσει συνέδριο όπου η αριστερή πλαταφόρμα θα το κέρδιζε και απλά η αριστερή πλατφόρμα ήθελε να πάρει το συνέδριο και να ξηλώσει τον τσίπρα. Αν θυμάσαι ο Τσίπρας είχε ανακοινώσει σενέδριο για να κερδίσει χρόνο και για να μην παραιτηθεί η αριστερή πλατφόρμα και μετά με κίνηση ματ πήγε και έκανε εκλογές πριν το συνέδριο γιατί θα το έχανε
και στο έχω εξηγήσει 1 εκατ φορές. Τότε ο συριζα και η κεντρική επιτροπή είχε αποφασίσει συνέδριο όπου η αριστερή πλαταφόρμα θα το κέρδιζε και απλά η αριστερή πλατφόρμα ήθελε να πάρει το συνέδριο και να ξηλώσει τον τσίπρα. Αν θυμάσαι ο Τσίπρας είχε ανακοινώσει σενέδριο για να κερδίσει χρόνο και για να μην παραιτηθεί η αριστερή πλατφόρμα και μετά με κίνηση ματ πήγε και έκανε εκλογές πριν το συνέδριο γιατί θα το έχανε
Η άφιξη του Τσίπρα στη Σμύρνη - ΦΩΤΟ
http://[URL unfurl="true"]www.enikos.gr/images/resized/590_5b0d58c149f0d1322dc1dc833af09bbf.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.enikos.gr/data/photos/5c8f8c7ec66914936ca6c56cb984ff30.jpg[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]http://www.enikos.gr/politics/375565,To-tweet-toy-Tsipra-apo-thn-Smyrnh-FWTO.html[/URL]
[/quote]
πτήσεις της γραμμής δεν υπάρχουν για την Σμύρνη ?? έμαθε το γύφτος με το πρωθυπουργικό...
θες να τον φορτωθουμε κι αυτον σε καμια θεση συμβουλου παρα τω πρωθυπουργω?τι έγινε ρε νικολάκη βρήκες δουλειά ή περιμένεις το ΕΣΠΑ για καμμία συμβασούλα στο δημόσιο ??
δεν σου κάνει λαντζέρης ή γκαρσόνι να βγάζεις τίμια το μεροκάματο ρε λαμόγιο και προτιμάς το επίδομα ανεργίας και το επίδομα σίτισης δηλαδη να την βγάζεις με λεφτά άλλων κοπρίτη...
θες να τον φορτωθουμε κι αυτον σε καμια θεση συμβουλου παρα τω πρωθυπουργω?
τι έγινε ρε νικολάκη βρήκες δουλειά ή περιμένεις το ΕΣΠΑ για καμμία συμβασούλα στο δημόσιο ??
δεν σου κάνει λαντζέρης ή γκαρσόνι να βγάζεις τίμια το μεροκάματο ρε λαμόγιο και προτιμάς το επίδομα ανεργίας και το επίδομα σίτισης δηλαδη να την βγάζεις με λεφτά άλλων κοπρίτη...
ο λεφτης βγαινει στους δρομους μονο για να διαμαρτυρηθει για το αναφαιρετο δικαιωμα του στην τεμπελια οχι να τους καθαρισει κατι αλλο εχουμε?εεεε τότε οδοκαθαριστή... αν και αυτό απαιτεί δεξιότητες...
ο λεφτης βγαινει στους δρομους μονο για να διαμαρτυρηθει για το αναφαιρετο δικαιωμα του στην τεμπελια οχι να τους καθαρισει κατι αλλο εχουμε?
προς το παρόν εγκρίθηκε το ταμείο ανεργίας 11 απριλίου θα λάβω το πρώτο επίδομα ανεργίας από τα 8 που δικαιούμαι.Έχω στείλει και βιογραφικά για θέσεις στον ιδιωτικό τομέα.Επίσης περιμένω να ανοίξουν οι αιτήσεις για την ανθρωπιστική κρίση που πιθανόν να δικαιούμαι διότι μάλλον θα αφορούν εκκαθαριστικά για εισοδήματα του 2014 μιας και δεν θα έχουν προλάβει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για τα εισοδήματα του 2015.Επίσης ο δήμος έκανε αποδεκτή την αίτηση μου για να μην πληρώνω δημοτικά τέλη για το 2016.
Φυσικά θα περιμένω και το νεο ΕΣΠΑ για θέσεις που αφορούν στα κέντρα χοτσποτ και μάλιστα στο ελληνικό όπου εκεί θα δημιουργηθούν και διοικητικές εργασίες για τους μετανάστες ανάλογα πόσοι θα κάνουν αίτηση θα δούμε αν είμαι επιτυχόντας μιας και δεν έχω μεγάλο διάστημα ανεργίας.Αν μπώ στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ θα μου διακοπεί το επίδομα ανεργίας όπου όσα επιδόματα δεν έχω λάβει θα τα πάρω όταν τελειώσει το πρόγραμμα
εεεε τότε οδοκαθαριστή... αν και αυτό απαιτεί δεξιότητες...