jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Η πραγματικη ζημια εγινε οταν βγαζατε τον Ανδρεα .
και καλα καναμε
Η πραγματικη ζημια εγινε οταν βγαζατε τον Ανδρεα .
Είπε κανείς ότι αυτός είναι καλύτερος; Γι αυτό εξ άλλου τον επέλεξε ο κωλοπαιδαράς για ΠΤΔ.
Μόνο που τώρα δεν έχουμε 2007, ο κόμπος έφτασε πλέον στο χτένι.
τον ψηφισατε ομως
Εκδηλωθηκες πουλακι μου.Γιατι ντρεποσουν να πεις οτι εισαι ΝΔ;Ο νυν πρόεδρος ΟΧΙ!
Κάποιο λόγο θα είχε. ;)
Εκδηλωθηκες πουλακι μου.Γιατι ντρεποσουν να πεις οτι εισαι ΝΔ;
Τώρα με την εκλογή του Κυριάκου έγινα. Λες να υποστήριζα τις μαλακίες του χοντρού και του Πάκι;
Δεξιός ήμουν πάντα, ΝΔ δεν ήμουν απλά διότι αυτοί δεν ήταν δεξιοί.
Α ο κυριακος τωρα που βγηκε αλλαξε την ΝΔ.οκ.Τώρα με την εκλογή του Κυριάκου έγινα. Λες να υποστήριζα τις μαλακίες του χοντρού και του Πάκι;
Δεξιός ήμουν πάντα, ΝΔ δεν ήμουν απλά διότι αυτοί δεν ήταν δεξιοί.
...
Για μένα η Ελλάδα θα πρεπει να μετατραπεί σε ένα είδος προτεκτοράτου, με την δημόσια διοίκηση να την αναλαμβάνουν 5-6 αναπτυγμένες χώρες (Γαλλία, ΗΠΑ, Γερμανία, Αγγλία, Σουηδία, Ολλανδία) για μια 10ετία.
Σωστός αλλά να σε δούμε και στην κάλπη ;)
Τωρα δεν τρωμε δηλαδη;Καλά Στέκα, εσένα σου αρέσουν και οι πούτσες... αυτό δε σημαίνει όμως ότι πρέπει να φάμε όλοι από μία.
Ρε φιλε συγνωμη που θα σου χαλασω την ελπιδα,αλλα ο κουλης δεν μπορει να διαχειριστει ενα χρεος 200 μυριων που εχει το κομμα του θα διαχειριστει τις τυχες της χωρας;Απο τον εναν ανικανο να πηγαινουμε στον αλλον;Ρε τύπε είχα ψηφίσει ακόμα και τον προδότη το '12 για να μην βγει αυτός εδώ ο κωλοπαιδαράς, άλλο ότι δεν τον αποφύγαμε τελικά τουλάχιστον άργησε λίγο, λες να μην ψηφίσω τον Κυριάκο;
Ρε φιλε συγνωμη που θα σου χαλασω την ελπιδα,αλλα ο κουλης δεν μπορει να διαχειριστει ενα χρεος 200 μυριων που εχει το κομμα του θα διαχειριστει τις τυχες της χωρας;Απο τον εναν ανικανο να πηγαινουμε στον αλλον;
Η μονη λυση ειναι αυτη που ειπε ο στεκας.Ξενοι,με αδιαφθορους Ελληνες.ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ μια 4ετια.
Ρε φιλε συγνωμη που θα σου χαλασω την ελπιδα,αλλα ο κουλης δεν μπορει να διαχειριστει ενα χρεος 200 μυριων που εχει το κομμα του θα διαχειριστει τις τυχες της χωρας;Απο τον εναν ανικανο να πηγαινουμε στον αλλον;
Η μονη λυση ειναι αυτη που ειπε ο στεκας.Ξενοι,με αδιαφθορους Ελληνες.ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ μια 4ετια.
Καλά Στέκα, εσένα σου αρέσουν και οι πούτσες... αυτό δε σημαίνει όμως ότι πρέπει να φάμε όλοι από μία.
Καλά Στέκα, εσένα σου αρέσουν και οι πούτσες... αυτό δε σημαίνει όμως ότι πρέπει να φάμε όλοι από μία.
λες να μην ψηφίσω τον Κυριάκο;