EnglandRules
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
έκανες μπιντε ???
Πάντα... είμαι επαγγελματίας!
έκανες μπιντε ???
ρε χαιβανι ποια περιουσια ;
ενας σκουπιδοτοπος εχει καταντησει
Πάντα... είμαι επαγγελματίας!
τι ακριβώς θες να μάθεις διάβασες καθόλου το άρθρο η κυβέρνηση νδ πασοκ ήθελαν να ξεπουλήσουν το οικόπεδο του ελληνικού τη δημόσια περιουσία για ένα κομμάτι ψωμί στους κεφαλαιοκράτες που φυσικά η κυβέρνηση συριζα ανελ θέλει να συνεχίσει την ίδια πολιτική κατ εντολή των θεσμών και των διεθνών τοκογλύφων
φυσικά και διαφωνώ με τη λειτουργία των Hotspot καθώς είναι τα νέα στρατόπεδα συγκέντρωσης χωρίς υλικοτεχνικές υποδομές και ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης για τους μετανάστες. Αλλά από το να γίνει το ελληνικό ένα τσιμεντένιο έκτρωμα με σκοπό το υπερκέρδος ενάντια στην εργατική τάξη χίλιες φορές να φιλοξενεί τους μετανάστες που είναι τα ταξικά μας αδέλφια
Γιατι τσιμεντενιο εκτρωμα;Μια χαρα θα ειναι,και θα δωσει και δουλιτσα στον κοσμο,και θα αναβαθμιστει η περιοχη.τι ακριβώς θες να μάθεις διάβασες καθόλου το άρθρο η κυβέρνηση νδ πασοκ ήθελαν να ξεπουλήσουν το οικόπεδο του ελληνικού τη δημόσια περιουσία για ένα κομμάτι ψωμί στους κεφαλαιοκράτες που φυσικά η κυβέρνηση συριζα ανελ θέλει να συνεχίσει την ίδια πολιτική κατ εντολή των θεσμών και των διεθνών τοκογλύφων
φυσικά και διαφωνώ με τη λειτουργία των Hotspot καθώς είναι τα νέα στρατόπεδα συγκέντρωσης χωρίς υλικοτεχνικές υποδομές και ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης για τους μετανάστες. Αλλά από το να γίνει το ελληνικό ένα τσιμεντένιο έκτρωμα με σκοπό το υπερκέρδος ενάντια στην εργατική τάξη χίλιες φορές να φιλοξενεί τους μετανάστες που είναι τα ταξικά μας αδέλφια
τα κουνελια δεν τα κατεβασε που ναι και διπλα να ταισει κανα ταξικο αδερφι αλλα τα παει στις αξυριστες τις συντροφισσες ομωςτην δικιά του εννοεί ρε... αν γίνει πάρκο το ελληνικό θα ανέβει η αξία της στα ύψη...
λες ο λέφτης να είναι τόσο αλτρουιστής ???
σκάσε επιτέλους ρε σκουπίδι... σκάσε ρε άχρηστε κηφήνα...
αν θεωρείς αδερφούς σου μουσουλμάνους αφγανούς τοτε πάσο γιατί αν εσυ πηγαινες εκει ως χριστιανός πρόσφυγας το πιθανότερο θα ήταν να σε γαμούσαν και να σε κρέμαγαν από κανένα δέντρο...ελα καμια βολτα νότια τυπε να φερεις κανα γλυκο στα αδέρφια σου που λιάζονται στο μοντε κάρλο της ελλάδας...
Απο ολα τα κομματα ηταν,ακομη και ο τζιμερος.
Εσύ χρωστάς...εγώ είμαι καθαρός
κοιτα να δεις που στο τελος θα μας βγει ο λεφτης κατοικος αλιμου στο λοφο πανι σε καμια βιλαμένω σε κοντινό δήμο στο πρώην αεροδρόμιο του ελληνικού
και έχουμε βοηθήσει συλλογικά τους πρόσφυγες στο ελληνικό
Ο οποιος Τζημερος εχει τα @@ να τους κραζει κιολας. Τα σωστα-σωστα και οι μαλακιες-μαλακιες.
Γιατι τσιμεντενιο εκτρωμα;Μια χαρα θα ειναι,και θα δωσει και δουλιτσα στον κοσμο,και θα αναβαθμιστει η περιοχη.
μένω σε κοντινό δήμο στο πρώην αεροδρόμιο του ελληνικού
Πότε θα κάνει ντου στο μαξίμου για να μαζευτούμε?
κοιτα να δεις που στο τελος θα μας βγει ο λεφτης κατοικος αλιμου στο λοφο πανι σε καμια βιλα
εγινες συριζαιος :SΝαι, καλα, δουλειες των 300Ε και υπερκερδη σους κεφαλαιουχους.
μένω σε κοντινό δήμο στο πρώην αεροδρόμιο του ελληνικού
εγινες συριζαιος :S
Μλκ, εγω δε σε εβρισα τοσο βαρια. Σε καλω σε μονομαχια.