alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Ετσι.20000 στρεμματα κοντα στην αθηνα αλλα απομονωμενη λογω θαλασσας και ερημη καιρος να αξιοποιηθει εστω και με αυτον τον παραξενο τροπο
απλα πραγματα
Ετσι.20000 στρεμματα κοντα στην αθηνα αλλα απομονωμενη λογω θαλασσας και ερημη καιρος να αξιοποιηθει εστω και με αυτον τον παραξενο τροπο
απλα πραγματα
Επειδη ομως τελικα η καλυτερη κυβερνηση ηταν η συγκυβερνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ας αναρωτηθουμε ποια θα ηταν η εικονα της Ελλαδας σημερα αν τα τελευταια 30 χρονια συγκυβερνουσαν.φαντασου τι εχει να γινει αν κυβερνησει περισσοτερο
το σημερινο θα ειναι παιδικη χαρα
Βλεπω οτι η προταση μου για Μακρονησο εχει απηχηση τελικα!!!
Επειδη ομως τελικα η καλυτερη κυβερνηση ηταν η συγκυβερνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ας αναρωτηθουμε ποια θα ηταν η εικονα της Ελλαδας σημερα αν τα τελευταια 30 χρονια συγκυβερνουσαν.
Να φυγουν θελουμε οχι να τους ταιζουμε.όχι ρε θα τους βάλουμε στο Ελληνικό για να ρίξουμε τις αξίες των ακινήτων στην περιοχή... έτσι το κοτέτσι του λέφτη που σήμερα έχει αντικειμενική 35.000 θα πέσει στα 5.000
η οποία είναι ?? να τους παρέχουμε διαμερίσματα ??
με τις οικονομίες που θα κάνουν κατά την διάρκεια των μηνών που εργάζονται...
επειδή δηλαδή κάνουν μαλακίες στο ΗΒ πρέπει να τις κάνουμε και εμείς ?? και σιγά σιγα τις κόβουν και εδώ ...
jobseekers allowance είναι από 38.5-73.4 λίρες την εβδομάδα και για απίτι δίνουν το μέγιστο 62 λίρες την βδομάδα...
και τα δύο δεν φτάνουν μήτε για ζήτω βλάκα...
όχι ρε θα τους βάλουμε στο Ελληνικό για να ρίξουμε τις αξίες των ακινήτων στην περιοχή... έτσι το κοτέτσι του λέφτη που σήμερα έχει αντικειμενική 35.000 θα πέσει στα 5.000
Η οποία είναι να τους παρέχουμε αξιοπρεπή διαβίωση ανθρώπινη και όχι διαβίωση ζώου
επίσης όλα αυτά τα λές στη θεωρεία δεν έχεις δεί τι αποταμίευση μπορεί να κάνει κάποιος συμβασιούχος ορισμένου χρόνου εργαζόμενος των 500€ το μήνα η πόσο διάστημα χρειάζεται μέχρι να ξαναβρεί εργασία
όσο αφορά το ΗΒ ε τώρα θα τα ακούσει σιγά σιγα περικόπτουν για τους κάτοικους τρίτων χώρων όχι για τους άγγλους πολίτες ο φίλος μου γεννήθηκε εδώ έζησε και μεγάλωσε εδώ αλλά η μητέρα του γεννήθηκε Αγγλία και η καταγωγή της ήταν από την Αγγλία οπότε ο φίλος μου έχει αγγλική υπηκοότητα. Σαν άνεργος Άγγλος πολίτης του επιδοτεί επίδομα ενοικίου 250 λίρες το μήνα συζεί με μια αγγλίδα άνεργη και αυτή και με τις 500 λίρες το μήνα που επιδοτεί και για τους 2 νοικιάζουν μια χαρά σπίτι 50 τετραγωνικών στο μάντσεστερ με 500 λίρες το μήνα με πληρωμένα ηλεκτρικό νερό και φυσικό αέριο στην τιμή του ενοικίου με έχουν φιλοξενήσει μάλιστα.
Στο ΗΒ υπάρχουν πολλοί που ζουν αποκλειστικά με τα επιδόματα για αυτό πολλές στα 17 τους που μένουν έγκυες δεν παντρεύονται και κρατάνε τα παιδιά τους με σκοπό τα επιδόματα. Επίσης ο φίλος μου λαμβάνει 70 λίρες την εβδομάδα χρήματα για τη σίτιση του που του την καλύπτουν και με το παραπάνω. Επιπλέον πάει και παρακολουθεί κάποια επιδοτούμενα κόρσε τι είναι αυτά κάτι σαν σεμινάρια όπου μετά από εξετάσεις του δίνουν άδεια επαγγέλματος αυτά τα σεμινάρια είναι απολύτως επιδοτούμενα από το κράτος σύν ότι αν πάρει την πιστοποίηση του δίνουν και χρήματα σαν ανταμοιβή ότι θα βρεί εργασία. Έτσι ο φίλος μου έχει πάρει άδεια χειριστή κλάρκ, ecdl, άδεια γκρουπιέρη σε καζίνο, άδεια ελαιοχρωματιστή, άδεια εργάτη εργοστασίου μεγάλων μονάδων, άδεια εκπαιδευτή αγγλικών σε αυτούς που θέλουν να πάρουν lower και κάτι άλλα που δεν θυμάμαι τώρα.Έτσι συμπληρώνει το εισόδημά του αφού πάει και παρακολουθεί 3 ώρες τα απογεύματα όποτε είναι για κάνα δίμηνο δίνει εξετάσεις και άν πετύχει (που οι εξετάσεις είναι αστείες) παίρνει την άδεια συν επιπλέον επίδομα για τον κόπο του.
Επίσης στο ΗΒ υπάρχει επιδότηση κατοικιδίου αν υιοθετήσεις ένα αδέσποτο σου δίνουν επιδότηση έτσι ο φίλος απευθύνθηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες υιοθέτησε ένα αδέσποτο σκυλάκι και λαμβάνει επιδότηση το πάει μάλιστα στην υπηρεσία και το ελένχουν ότι δεν το κακοποιεί πότε πότε. Επίσης σαν άνεργος που είναι δεν πληρώνει φόρους και δημοτικά τέλη για να μην αναφερθώ πόσα άλλα παραθυράκια έχει βρεί
βαλε κ το ασυλο κερασακι στην τουρτα λοιπον κ κοψε τις μαλ,,ιες περι μεταναστων που αναζητουν καλυτερο μελλον μεσω δουλειαςΗ οποία είναι να τους παρέχουμε αξιοπρεπή διαβίωση ανθρώπινη και όχι διαβίωση ζώου
επίσης όλα αυτά τα λές στη θεωρεία δεν έχεις δεί τι αποταμίευση μπορεί να κάνει κάποιος συμβασιούχος ορισμένου χρόνου εργαζόμενος των 500€ το μήνα η πόσο διάστημα χρειάζεται μέχρι να ξαναβρεί εργασία
όσο αφορά το ΗΒ ε τώρα θα τα ακούσει σιγά σιγα περικόπτουν για τους κάτοικους τρίτων χώρων όχι για τους άγγλους πολίτες ο φίλος μου γεννήθηκε εδώ έζησε και μεγάλωσε εδώ αλλά η μητέρα του γεννήθηκε Αγγλία και η καταγωγή της ήταν από την Αγγλία οπότε ο φίλος μου έχει αγγλική υπηκοότητα. Σαν άνεργος Άγγλος πολίτης του επιδοτεί επίδομα ενοικίου 250 λίρες το μήνα συζεί με μια αγγλίδα άνεργη και αυτή και με τις 500 λίρες το μήνα που επιδοτεί και για τους 2 νοικιάζουν μια χαρά σπίτι 50 τετραγωνικών στο μάντσεστερ με 500 λίρες το μήνα με πληρωμένα ηλεκτρικό νερό και φυσικό αέριο στην τιμή του ενοικίου με έχουν φιλοξενήσει μάλιστα.
Στο ΗΒ υπάρχουν πολλοί που ζουν αποκλειστικά με τα επιδόματα για αυτό πολλές στα 17 τους που μένουν έγκυες δεν παντρεύονται και κρατάνε τα παιδιά τους με σκοπό τα επιδόματα. Επίσης ο φίλος μου λαμβάνει 70 λίρες την εβδομάδα χρήματα για τη σίτιση του που του την καλύπτουν και με το παραπάνω. Επιπλέον πάει και παρακολουθεί κάποια επιδοτούμενα κόρσε τι είναι αυτά κάτι σαν σεμινάρια όπου μετά από εξετάσεις του δίνουν άδεια επαγγέλματος αυτά τα σεμινάρια είναι απολύτως επιδοτούμενα από το κράτος σύν ότι αν πάρει την πιστοποίηση του δίνουν και χρήματα σαν ανταμοιβή ότι θα βρεί εργασία. Έτσι ο φίλος μου έχει πάρει άδεια χειριστή κλάρκ, ecdl, άδεια γκρουπιέρη σε καζίνο, άδεια ελαιοχρωματιστή, άδεια εργάτη εργοστασίου μεγάλων μονάδων, άδεια εκπαιδευτή αγγλικών σε αυτούς που θέλουν να πάρουν lower και κάτι άλλα που δεν θυμάμαι τώρα.Έτσι συμπληρώνει το εισόδημά του αφού πάει και παρακολουθεί 3 ώρες τα απογεύματα όποτε είναι για κάνα δίμηνο δίνει εξετάσεις και άν πετύχει (που οι εξετάσεις είναι αστείες) παίρνει την άδεια συν επιπλέον επίδομα για τον κόπο του.
Επίσης στο ΗΒ υπάρχει επιδότηση κατοικιδίου αν υιοθετήσεις ένα αδέσποτο σου δίνουν επιδότηση έτσι ο φίλος απευθύνθηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες υιοθέτησε ένα αδέσποτο σκυλάκι και λαμβάνει επιδότηση το πάει μάλιστα στην υπηρεσία και το ελένχουν ότι δεν το κακοποιεί πότε πότε. Επίσης σαν άνεργος που είναι δεν πληρώνει φόρους και δημοτικά τέλη για να μην αναφερθώ πόσα άλλα παραθυράκια έχει βρεί
Gyaros Resort λέμε!
12 μίλια από την αρχοντική Άνδρο και 30 από την κοσμοπολίτικη Μύκονο. Ούτε στα καλύτερά τους όνειρα!
.....................................................................................
Επίσης σαν άνεργος που είναι δεν πληρώνει φόρους και δημοτικά τέλη για να μην αναφερθώ πόσα άλλα παραθυράκια έχει βρεί
να τον χαίρεσαι τον φίλο σου τον τεμπελχανά... ίδια σκατά είσαι και συ... τεμπέλης εκ πεποιθήσεως...
πες του ξυδακη,αν ειπε τετοιο πραγμα, γαμω το μουνι της μανας της γυναικας κ της κορης του αν εχει..τα στοιχεια μου στην διαθεση τουΟ ξυδακης λεει ότι οι προσφυγες θα μας λυσουν το δημογραφικο, ο δριτσας ότι θα μοιραστουν σε ολη τη χωρα, ο φιλης ότι θα πρεπει ολη η χωρα να ανοιξει τη φιλοξενη αγκαλια της κι εσεις ονειρεύεστε κεα και μακρονησο. Εδώ εκλεισαν την αμυγδαλεζα γιατι ηταν αουσβιτς και νταχαου και θα τους στειλουν στα ερημονήσια...
και γερμανια κι αυστρια κ γαλλια κ σκανδιναυιαετσι ειναι στην αγγλια
επειδη ετυχε να παω προσφατα μαλιστα μου τα ειπαν και μενα αυτα που περιεγραψε πιο πανω
υπαρχουν μαλιστα και εκπομπες τυπου πανια που πανε ανθρωποι που ζουν μονο απο επιδοματα εκ πεποιθησεως
πες του ξυδακη,αν ειπε τετοιο πραγμα, γαμω το μουνι της μανας της γυναικας κ της κορης του αν εχει..τα στοιχεια μου στην διαθεση του
πες του ξυδακη,αν ειπε τετοιο πραγμα, γαμω το μουνι της μανας της γυναικας κ της κορης του αν εχει..τα στοιχεια μου στην διαθεση του