tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Για ελα????
όταν έρθω όμως μινάρα μην μου πεις μα και μου και δεν μπορώ δεν προλαβαίνω ...
Για ελα????
Τι να κανω ρε γκάτζολε, να μην δω τα κοριτσια μου για να δω τη μουρη σου??????????όταν έρθω όμως μινάρα μην μου πεις μα και μου και δεν μπορώ δεν προλαβαίνω ...
πατρίδα μας η γη σύνορά μας ο ουρανός οι μετανάστες είναι ταξικά μας αδέλφια
Τι να κανω ρε γκάτζολε, να μην δω τα κοριτσια μου για να δω τη μουρη σου??????????
55.Και 52 νωρις ειναι.Τι καλα που θα ηταν αν υπηρχε στο Συνταγμα μια απλη προβλεψη, οτι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν παιρνει συνταξη γηρατος πριν τα 52. ΚΑ-ΝΕ-ΝΑΣ. Ούτε βαρεα, ουτε τιποτα.
Αναρωτιεμαι τι οφελος θα ειχε σημερα η χωρα.
την παρασκευη ειμαι περιεργος να δω τι θα σκαρφιστουν τα σαινια για το προσφυγικο,γιατι λενε δε θελουν να στηριξουν με ενιαια γραμμη
αι να χαθειτε
Ζεις σαν μεταναστης δηλαδη και τρως την δουλεια Αγγλου ηπηκοου με μισθο 1/5 απο οτι θα επαιρνε εκεινος.
εχω την τιβι με τσιπρα διπλα μου
με συντροφευει ο συνροφος τα λεει ωραια μια χαρα
Τι θες να πεις οτι δεν τους θελατε;Εσεις τους καλεσατε,τους λεγατε ελατε εχουμε δουλειες.Με την τεραστια διαφορα οτι εκει ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ, τον ζητησαν, τον καλεσαν και τον δεχθηκαν. Το 1/5 απο του Αγγλου υπηκοου που κολλαει?
Τι θες να πεις οτι δεν τους θελατε;Εσεις τους καλεσατε,τους λεγατε ελατε εχουμε δουλειες.
Εσεις γεμισατε την ελλαδα πακιστανομπακγλαντεζανοαφγανορουμανοβουλγαροεργατακια και τους περνατε με λιγοτερα λεφτα απο οτι τους Ελληνες.Θελατε το ευκολο κερδος.Φατε τα τωρα.
Με την τεραστια διαφορα οτι εκει ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ, τον ζητησαν, τον καλεσαν και τον δεχθηκαν. Το 1/5 απο του Αγγλου υπηκοου που κολλαει?
Τι καλα που θα ηταν αν υπηρχε στο Συνταγμα μια απλη προβλεψη, οτι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν παιρνει συνταξη γηρατος πριν τα 52. ΚΑ-ΝΕ-ΝΑΣ. Ούτε βαρεα, ουτε τιποτα.
Αναρωτιεμαι τι οφελος θα ειχε σημερα η χωρα.
ρωτα τον φρυδια που το εφτιαξε
ρε μαλάκα όταν ο φρύδιας έφτιαξε το όριο ηλικίας τα 52 ήταν 1963 και ο μέσος όρος ζωής δεν ξεπερνούσε τα 68 χρόνια...
ο μαλάκας ο σκατά στον λάκκο του Αντρέας όταν το 1985 το προσδόκιμο όριο ζωής είχε φτάσει στα 78 τι έκανε ???
μπα μπα τι βλέπω εδώ λέφτη ?? ο μαλάκας ο πατρινός δεν θέλει hot spot στην Πάτρα... ??? ανθρωπιστής και αυτός
«Είμαστε αντίθετοι με τα hot spots, που δημιουργούν μόνο συνθήκες εγκλωβισμού», δήλωσε ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, με αφορμή δημοσιεύματα περί πιθανής δημιουργίας κέντρου φιλοξενίας μεταναστών στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας.
να στο συμπληρωσω λιγο :
το '60 ο μεσος ορος ηλικιας του πληθυσμου ηταν κατω των 30 ετων με 2,8 παιδια ανα οικογενεια και σχεση εργαζομενων προς συνταξιουχους 6 προς 1 (σχεση που μπορουσε να δικαιολογησει αφθονες παροχες - το αναδιανεμητικο ασφαλιστικο δουλευει καλα για σχεσεις πανω απο 3 προς 1 και αριστα για σχεση 7 προς 1)
πλεον ο μεσος ορος ηλικιας του πληθυσμου πλησιαζει τα 45 ετη με 1,3 παιδια ανα οικογενεια και σχεση εργαζομενων προς συνταξιουχους 1,5 προς 1 - οι οποιοι με το υπαρχον ασφαλιστικο καλουνται να πληρωνουν εισφορες για τους 50ρηδες συνταξιουχους
Τωρα μιλησες σωστα,και οσο υπαρχετε εσεις οι μαλακες,θα την πληρωνουμε οι υπολοιποι.δεν είναι μαλάκες οι υπόλοιποι ευρωπαίοι που την δεκαετία του 1990 μετατρέψανε σταδιακά τα ασφαλιστικά τους συστήματα σε κεφαλαιοποιητικά και σταματήσανε τον αναδιανεμητικό τους χαρακτήρα...
εμείς είμαστε οι μαλάκες οι οποίοι επιμένουμε να κρατάμε στην ζωή ένα πτώμα που έχει προ πολλού σαπίσει... μην τυχόν και χαθεί κανένα ψηφαλάκι...
Τωρα μιλησες σωστα,και οσο υπαρχετε εσεις οι μαλακες,θα την πληρωνουμε οι υπολοιποι.