tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Mα λογικο να την θελουν και μακαρι να προχωρησει.
τον λέφτη τον ρώτησες ???
Mα λογικο να την θελουν και μακαρι να προχωρησει.
και λοιπον;
ο πρωθυπουργος απο το κρατος δεν πληρωνεται;
πρεπει να δινει το παραδειγμα ετσι δεν λετε τα δεξια;
Θυμισε μου λιγο τι ποσοστο παιρνει το ΠΑΣΟΚ στις ηλικιες 18-34.
αυτο δεν επρεπε να το πεις
στις εκλογες των 6 μηνων αν δεν κατεβαιναν τα καπη ουτε 100 χιλιαδες δεν θα ψηφιζαν
Πώς ειναι λογικο? Ο λεφτης λεει οτι θα κανουν ανθρωπινες αλυσιδες για να μην πουληθει το ελληνικο στις πολυεθνικες και να χρησιμοποιηθει για αλληλεγγυη στους προσφυγες. Στο καλο και να μας γραφουν λεει οι πολυεθνικες.Mα λογικο να την θελουν και μακαρι να προχωρησει.
Πώς ειναι λογικο? Ο λεφτης λεει οτι θα κανουν ανθρωπινες αλυσιδες για να μην πουληθει το ελληνικο στις πολυεθνικες και να χρησιμοποιηθει για αλληλεγγυη στους προσφυγες. Στο καλο και να μας γραφουν λεει οι πολυεθνικες.
να πηγαίνει δηλαδή διακοπές με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο όπως ο Βενιζέλος ???
Θυμισε μου λιγο τι ποσοστο παιρνει το ΠΑΣΟΚ στις ηλικιες 18-34.
Δεν ξερεις, μαλιστα.δεν ξερω ρε μαστορα τι ποσοστα παιρνει ουτε με νοιαζει
Δεν ξερεις, μαλιστα.
Ξερεις ομως οτι οι γεροι ψηφιζουν ΝΔ.
Επιλεκτικη γνωση βλεπω.
Μωρε μια χαρα ξέρεις.
"Αυτοί που επιχείρησαν εναντίον μου είναι αποβράσματα της κοινωνίας και όχι η κοινωνία.Είναι αποβράσματα του κινήματος, όχι το αγροτικό κίνημα. Με το αγροτικό κίνημα είμαι σε ένα διάλογο, συζητώ μεταφέρω τις προτάσεις τους. Πρόκειται για ακραία, μεμονωμένα στοιχεία έξω από το κίνημα των αγροτών"
"Ο καθηγητής Κατρούγκαλος υποστήριξε ότι θα πρέπει να γίνει διαφοροποίηση των μορφών βίας και ότι είναι πολύ πιο επικίνδυνη και καταδικαστέα η βία στην περίπτωση της στυγνής δολοφονίας του Παύλου Φύσα, από ένα γιαούρτωμα πολιτικού και από τα επεισόδια που θα προκληθούν σε μια μαχητική πορεία.
Παράλληλα υποστήριξε ότι ορισμένες φορές το Σύνταγμα και συγκεκριμένα το άρθρο 120, επιτρέπει τη βία όταν και επιτάσσει την αντίδραση των πολιτών όταν καταλύεται το Σύνταγμα ή όταν οι νόμοι είναι αντισυνταγματικοί."
Γιατί διαμαρτύρεται ο Ηγουμενίδης ????
To ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει σε ηλικίες κάτω των 50, η όποια επιρροή του βρίσκεται σε ηλικίες άνω των 65...
Ο τζωνυς μπορεί να κλαψει μαζί με την 50χρονη συνταξιουχο τραπεζικό που δεν δουλεψε ποτέ στην θέση της αν και διορίστηκε από τα 22 της, θα είναι σ[size=30pt]ύ[/size]γουρα η τελευταία αρχηγός στο ΠΑΣΟΚ.
Να σου πω επι της ουσιας, ΤΙ? Οτι ειχαμε 4 εκ. παραπανω επισκεπτες και μολις 200 εκ. περισσοτερα εσοδα?? Οτι ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ λενε οτι θα εχουμε αυξηση του τουρισμου ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ?? Και θα το πιστωσεις αυτο σε "ικανοτητες" της Ελληνικης κυβερνησης? Ή οτι το καλοκαιρι του 2015 ηρθαν τα πανω κατω ΚΑΙ στον τουρισμο λογω cc και λαθρομεταναστων? Ασε, δε θα καταλαβεις.
Και η κυβέρνηση τί θέλεις να σου κάνει;
Να υποθέσω εσύ χανε και το μουνοβαγον δε είστε κομματόσκυλα?
Τί πετάγεσαι εσύ μωρή τσουτσούνα
Να σου αποδείξω κι εγώ λοιπόν γιατί είσαι γίδι:
1) Μόνος σου είπες ότι έχουμε 4 μύρια παραπάνω τουρίστες.
Άρα, ο ισχυρισμός του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατέστρεψε τον τουρισμό, δεν ισχύει.
Η ένστασή σου ποιά είναι; Στο ότι δεν έβγαλες όσα θα ήθελες;
Και η κυβέρνηση τί θέλεις να σου κάνει; Αμισθί το γκαρσόν;
2) Δε γίνεται να χρεώνεις την έλευση μεταναστών σε ανικανότητα της κυβέρνησης και την ίδια στιγμή να μη πιστώνεις στις ικανότητες της ίδιας την έλευση τουριστών.
Δε λέω πως ισχύει και το ένα και το άλλο, αλλά δε μπορείς να τα έχεις μονά ζυγά δικά σου.
Προφανώς η αιτία και των δύο είναι ο εμφύλιος πόλεμος στη Συρία... αλλά για σενα αυτά είναι ψιλά γράμματα.
Εκτος των γερων οπως ο ο τραμουντανας,ψηφιζουν και οι ανοητοι νδ.Δεν ξερεις, μαλιστα.
Ξερεις ομως οτι οι γεροι ψηφιζουν ΝΔ.
Επιλεκτικη γνωση βλεπω.
Μωρε μια χαρα ξέρεις.
αφου σας αρεσουν οι πεταχτες τσουτσουνες και τα καροτα τι φωναζεις