θεωρείς δηλαδή ότι δεν είμαι μορφωμένος σαν απόφοιτος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης???
Οχι... έχεις κάποιες βασικές γνώσεις οι οποίες δεν επαρκούν για τις ανάγκες της αγοράς όπως έχουν διαμορφωθεί στο επιχειρηματικό περιβάλλον ... τι δεν καταλαβαίνεις από όλα αυτά ??
Στην θέση σου θα καθόμουνα και θα ξεσκιζόμουνα στο διάβασμα και στις ασκήσεις που θα κατέβαζα από το ιντερνετ σχετικά με το αντικείμενο που έχω σπουδάσει με στόχο να είμαι συνεχώς ενημερωμένος για τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και για τις εφαρμογές τους..
Θα μάθαινα excel, powerpoint, access σε βαθμό expert, IFAS, IFRS, αγγλικά σε επίπεδο proficiency, θα ξεκινούσα να μαθαίνω δεύτερη ξένη γλώσσα και πιθανόν να επένδυα μέρος από το υστέρημα μου (κόβοντας το καφεδάκι και τις μπυρίτσες) σε ένα long distance μεταπτυχιακό...
και αυτά φυσικά εκτός ωραρίου εργασίας επενδύοντας τον προσωπικό μου χρόνο (διασκέδαση, ύπνο κλπ)...
τα ΤΕΙ και τα ΑΕι δίνουν κάποιες κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με το αντικείμενο σπουδών και με κανέναν λόγο δεν παράγουν πτυχιούχους έτοιμους για την αγορά εργασίας ... όπως λοιπόν ο δικηγόρος χρειάζεται δυό χρόνια άσκηση πριν πάρει την άδεια του, ο γιατρός το αγροτικό του κλπ κλπ κλπ έτσι και κάθε τεχνικός και επιστήμονας χρειάζεται να ασκηθεί πριν μπορέσει να δουλέψει σε πραγματικό περιβάλλον...
και όπως ο γιατρός πρέπει να διαβάζει συνέχεια, να ενημερώνεται, να πηγαίνει σε συνέδρια κλπ κλπ κλπ για να είναι συνέχεια μέσα στις εξελίξεις της ιατρικής το ίδιο πρέπει και ο λογιστής, ο οικονομολόγος, ο πληροφορικάριος κλπ