redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ουτε ο λεβεντης παντως το σκαι λεει 9-10% λοιπα κομματα τυπε ;) ;) ;) ;) ;) ;)ο Καρατζαφέρης ούτε καν στους πίνακες δεν φαίνετε ?
ουτε ο λεβεντης παντως το σκαι λεει 9-10% λοιπα κομματα τυπε ;) ;) ;) ;) ;) ;)ο Καρατζαφέρης ούτε καν στους πίνακες δεν φαίνετε ?
μιλαω για νορμαλ πραγματα.Να μεινουμε στο ευρω,να μην γαμηθει το συμπαν,να μην καταρευσει το τραπεζικο συστημαΑυτό που ξέρω ότι δεν πρόκειται κανείς να ενδιαφερθεί για εμένα και πόσο μάλλον για εσάς. Έχεις νύχια να ξυστείς?
Έχει καλώς. Ειδάλλως την πούλεψες. Το ότι μπορεί να βολευτούν κάποιοι σε κάποιες φάσεις, δε μου λέει τίποτα. Ο τζόγος μου να πάει καλά και θα σουφρίτσες
μακαρι να μπει να γελαμε και λιγοτι έγινε ρε μνάκια ?? τι έχασα ?? δεν μπαίνει το παιντί στην βουλή ???
στο καλο μαλακα σχιζοφρενη
εγω το ειπα φιλε ;)Xωρις νασ θελω να διακοψω την επιδειξη κομπλεξισμου καποιων,
Θα ξαναπω...
Μην βιαζεστε...
ο Καρατζαφέρης ούτε καν στους πίνακες δεν φαίνετε ?
λες να βγει ο παττακός και να πάρει την εξουσία; έχεις καμία πληροφορία;Xωρις να θελω να διακοψω την επιδειξη κομπλεξισμου καποιων,
Θα ξαναπω...
Μην βιαζεστε...
Xωρις να θελω να διακοψω την επιδειξη κομπλεξισμου καποιων,
Θα ξαναπω...
Μην βιαζεστε...
Xωρις να θελω να διακοψω την επιδειξη κομπλεξισμου καποιων,
Θα ξαναπω...
Μην βιαζεστε...
μακαρι να μπει να γελαμε και λιγο
καραγκιοζη σκυφτηγιαυτο σε γλεντανεXωρις να θελω να διακοψω την επιδειξη κομπλεξισμου καποιων,
Θα ξαναπω...
Μην βιαζεστε...
θα δεις τα ποσοστα του σε λιγο και θα κουφαθεις ομως ;)ετσι... γιατί ο Λεβέντης είναι σοβαρή παρουσία...
εσυ εισαι γελοιοςετσι... γιατί ο Λεβέντης είναι σοβαρή παρουσία...
θα δεις τα ποσοστα του σε λιγο και θα κουφαθεις ομως ;)