jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Ωχου...
πονεσε;
Ωχου...
Τι λες βρε παιδι μου. Εστειλε μια επιστολη ο Παττακος πριν 11 χρονια στον Αδωνη. Ποσο μα ποσο στ αρχιδια μας?
Ασε μας Ζιγδη. Οι εποχες αλλαξανε. Προσαρμοσου.αντε και τον μιχαλολιακο τομεαρχη για τα ανθρωπινα δικαιωματα
ολοι χωρουν στην νουδου
ερε προβατα
Ασε μας Ζιγδη. Οι εποχες αλλαξανε. Προσαρμοσου.
Και εν τω μεταξυ μεσολαβησε η Μεγαλη Ελλαδα του ΠΑΣΟΚ επι 20 χρονια.τιποτα δεν αλλαξε
απο την ψωρωκωσταινα της νουδου ηρθαμε στην ψωρωκωσταινα του τσυριζοτσιρκουλου
Και τωρα που θα εισαι ανεργος, πώς θα απεργησεις? Τραγωδια.τελικά έκλεισε νέα 24 ωρη απεργία στις 9 μάρτη και 48ωρη τη μέρα που θα κατατίθεται στη βουλή
Ξεφτίλες.Βουλευτής του Συριζα μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου του ιδρύματος Λάτση που θέλει να αγοράσει το Ελληνικό.
Κωνσταντίνος Βασιλείου Γαβρόγλου
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
Είναι:
Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννου Σ. Λάτση (). (2005- )
Και εν τω μεταξυ μεσολαβησε η Μεγαλη Ελλαδα του ΠΑΣΟΚ επι 20 χρονια.
Φανταζομαι ειδες τον Παγκαλο στο ΣΚΑΙ που επι μιση ωρα τωρα ελεγε πώς εξαπατουσαν την ΕΟΚ για να παιρνουν λεφτα χωρις κανενα προγραμμα και τα μοιραζαν στους εγκαθετους.
Γιατι αδιαφορεις για το τι λεει ο Παγκαλος τύπε? Ειναι ψευτης? Ειναι ξεμωραμενος? Τι? Δεν το καταλαβα αυτο. Οταν καποιος πρωην πασοκος λεει για τα εργα και τις ημερες του ΠΑΣΟΚ ξαφνικα "αδιαφορουμε"? Οχι δεν αδιαφορουμε καθολου.ασφαλως και μεσολαβησε η χρυση εποχη του πασοκ που γιναν τοσα εργα οσα δεν ειχαν γινει τα προηγουμενα 150 χρονια
αδιαφορω τι λεει ο παγκαλος αλλα ασφαλως θα ακουσες και για την εποχη του 2007 για κατι 2 δις
τελικά έκλεισε νέα 24 ωρη απεργία στις 9 μάρτη και 48ωρη τη μέρα που θα κατατίθεται στη βουλή
Τύπε αυτος χαιρεται οταν βρισκει δουλεια επειδηλέφτη αν υποθέσουμε ότι από 5 Μάρτη βρίσκεις δουλειά στις 9 Μάρτη θα απεργήσεις ??
Τύπε αυτος χαιρεται οταν βρισκει δουλεια επειδη
α) θα μπορει να συνδικαλιστει
β) θα μπορει να απεργησει
γ) θα μπορει να παρει άδεια.
Γιατι αδιαφορεις για το τι λεει ο Παγκαλος τύπε? Ειναι ψευτης? Ειναι ξεμωραμενος? Τι? Δεν το καταλαβα αυτο. Οταν καποιος πρωην πασοκος λεει για τα εργα και τις ημερες του ΠΑΣΟΚ ξαφνικα "αδιαφορουμε"? Οχι δεν αδιαφορουμε καθολου.
Και ο ΓΑΠ ειναι πρωην πασοκος. Γιατι τον πιστευουμε?ακριβως πρωην τωρα λεει ψηφιζει νδ οποτε γιατι να πιστεψω αυτα που λεει ;
Πάγκαλος: Ψήφισα και θα ξαναψηφίσω Νέα Δημοκρατία
λέφτη αν υποθέσουμε ότι από 5 Μάρτη βρίσκεις δουλειά στις 9 Μάρτη θα απεργήσεις ??
σαφώς και θα απεργήσω βασικό δικαίωμα μου είναι να αγωνιστώ για τα δικαιώματα μου με το σωματείο μου
Δεν εχεις σωτηρια εσυ.σαφώς και θα απεργήσω βασικό δικαίωμα μου είναι να αγωνιστώ για τα δικαιώματα μου με το σωματείο μου
Και τωρα που θα εισαι ανεργος, πώς θα απεργησεις? Τραγωδια.
Α ναι ξερω.σου έχει πει κανένας ότι οι άνεργοι δεν κατεβαίνουν στο δρόμο για να διαμαρτυρηθούν και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους ???