Διαγραμμένο μέλος 152200
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 808
- Πόντοι
- 326
Μιλαμε για κλασσικη περιπτωση βλαβης...
Εγώ τύπε δεν θα πάω να σκοτωθώ για να το παίξουν προστάτες των λάθρο η κυρατασια και ο τσιπρας.
Να πάνα γαμηθούν οι λάθρο, ουτε απο την καρεκλα μου δεν σηκώνομαι για πάρτη τους
οχι ολοι κοιτανε την παρτυ τους
μαγκιες οι σκοπιανοι??
το ιδιο και εμεις
τι εγινε ρε φοβαστε τα σκοπια ρε ???
τι να κανουμε δηλαδη να απειλησουμε οτι θα κρατησουμε την ανασα μας ομαδικως αν δεν κανουνε οτι τους λεμε ?καμμενο κανε τα κουμεντα σου εδω και τωρα ο λαος μαζι σου
τι να κανουμε δηλαδη να απειλησουμε οτι θα κρατησουμε την ανασα μας ομαδικως αν δεν κανουνε οτι τους λεμε ?
τι να κανουμε δηλαδη να απειλησουμε οτι θα κρατησουμε την ανασα μας ομαδικως αν δεν κανουνε οτι τους λεμε ?
Μη μου κοροιδευετε το Μουνι-βαγόνι, ο πρωθυπουργός του κωλου που εχουμε δεν ειναι πιο έξυπνος/καταρτισμένος/γνωστής των πραγμάτων.
οχι ολοι κοιτανε την παρτυ τους
μαγκιες οι σκοπιανοι??
το ιδιο και εμεις
τι εγινε ρε φοβαστε τα σκοπια ρε ???
εγω ειμαι οδηγος αρματος οδμα θελουμε ακομα εναν πυροβολητη εναν αρχηγο πληρωματος απμα κι εναν πυροβολημενο μαντεψε ποιον θα κανειςτετοιο ξεβρακωμα δηθεν πατριωτων του πληκτρολογιου ειχα νω δω πολυ καιρο
περιμενω τωρα μονο τους χατες να δω τι αποψη θα εχουν αυτοι
γιατι αλλιως μιλαμε για καταστροφη και προδοσια στο χωρο σας
εγω ειμαι οδηγος αρματος οδμα θελουμε ακομα εναν πυροβολητη εναν αρχηγο πληρωματος απμα κι εναν πυροβολημενο μαντεψε ποιον θα κανεις
τετοιο ξεβρακωμα δηθεν πατριωτων του πληκτρολογιου ειχα νω δω πολυ καιρο
περιμενω τωρα μονο τους χατες να δω τι αποψη θα εχουν αυτοι
γιατι αλλιως μιλαμε για καταστροφη και προδοσια στο χωρο σας
μολφ? για την περισταση θα αναγκαστεις να παιξεις λιμπεροειδικοτητα πυροβολητη ειχα
Νόμιζω ότι εδώ όλοι θα αναγνωρίσουν το τεράστιο κενό που έχει δημιουργήσει η απουσία του ΠΠ.
ΠΟΡΝΟΠΑΠΠΕ γύρνα πίσω, σε έχουμε τεράστια ανάγκη.
να στειλουν ενα τανκς να γκρεμισει λιγο εκει
αντε ολοι οι πολεμοχαρεις του πληκρολογιου
αλλα μπροστα σε συγκεκριμενη αποψη ΚΟΤΕΣ
ειδικοτητα πυροβολητη ειχα