tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Από κατεστημένες πλούσιες οικογένειες ήταν πολλοί, μορφωμένοι αριστοκράτες. Αυτό δεν είναι και σήμερα ο πρότυπος στόχος; Να κάνει κάποιος μια μπάζα και να κάτσει να καβλαντίζει; Απλώς εκείνων δεν τους είχε γίνει ο κώλος τάλιρο να φτιάξουν μια ασφάλεια, τα βρήκαν έτοιμα και δεν είχαν κόμπλεξ να εξιδανικεύουν το σύστημα, ήταν οι ίδιοι γεννημένοι στο σύστημα. Την είδαν επαναστατικά μερικοί γιατί έτσι ήταν της μόδας ειδικά τότε, να γίνονται επαναστάτες επειδή οι πατριαρχικές σχέσεις ήταν ιδιαίτερα ανυπόφορες. Προτιμούσαν αντί για στρατιώτες του πλούσιου μπαμπά μέχρι να πεθάνει, να γίνουν ήρωες και "σώσουν" τον κόσμο όλο.
Συμπέρασμα μην κατηγορείς τους ρεμπεσκέδες, τον αυτοσκοπό και τα άνθη του καπιταλισμού ενσωματώνουν. Από τους χίπις βγήκαν οι μεγαλύτεροι κερδοσκόποι. Από το Hollywood μέχρι την Μύκονο και πιο πέρα λίμνες ωοτοκίας γόνων. Απλώς τώρα καταναλώνουν μόνο και δεν σκέφτονται η μορφώνονται γιατί είναι too sexy για τέτοιες ξεπερασμένες φάσεις.
αυτός μπορεί να είναι ο δικός σου στόχος... ο δικός μου πάντως δεν είναι και πίστεψε με την μπάζα μου την έχω κάνει αρκετό καιρό πριν ...