alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Κολοσσιαιες. Απο τη μια ενας απατεωνας κι απο την αλλη ενας σοβαρος πολιτικος.δηλαδή εσύ μεταξύ τσίπρα και μητσοτάκη βλέπεις μεγάλες διαφορές ????
Κολοσσιαιες. Απο τη μια ενας απατεωνας κι απο την αλλη ενας σοβαρος πολιτικος.δηλαδή εσύ μεταξύ τσίπρα και μητσοτάκη βλέπεις μεγάλες διαφορές ????
Το τι "αξιζει" ο καθενας δεν το κρινει ο ιδιος, αλλά ο περιγυρος.είπα εγώ πουθενά ότι οι απόφοιτοι νομικής αξίζουν να αγωνίζονται για ένα πιάτο φαι? η να αμείβονται γα ένα πιάτο φαί? και δεν έχω τελειώσει το χάρβαρντ αλλά είμαι πτυχιούχος πανεπιστημίου(ΑΤΕΙ) πως να το κάνουμε
Σε ρώτησα αν γνωριζεις IFRS αλλά δεν απαντησες....
Κολοσσιαιες. Απο τη μια ενας απατεωνας κι απο την αλλη ενας σοβαρος πολιτικος.
Τί να το κάνει αυτό τύπε μου;
Το παιδί ξέρει αφισοκόλληση, νια φτιάχνει πανώ, να συμμετέχει σε πορείες και να φτιάχνει και μολότωφ.
Λογικά αυτά φτάνουν για να γίνεις πρωθυπουργός στην Ελλάδα. >
από που και ως που να φτιάχνω μολότοφ η παραπληροφόρηση έχει και όρια έχω δηλώσει άπειρες φορές ότι είμαι κατά της βίας και των επεισοδίων στη πορείες διότι αυτό που πετυχαίνουν είναι να διαλύσουν την πορεία
Το τι "αξιζει" ο καθενας δεν το κρινει ο ιδιος, αλλά ο περιγυρος.
Δεν σου ανηκει "δικαιωματικα" τιποτα. Πότε θα το καταλαβεις?
Εκατο πτυχια να εχεις, αν εισαι αχρηστος, δεν αξιζεις ΤΙΠΟΤΑ.
ο ένας με την ελπίδα που έρχεται και ο άλλος με την ανάπτυξη που έρχεται
φυσικά και οι δύο θα εφαρμόσουν ένα σκληρό μνημόνιο που θα επιβάλλεται από τους διεθνείς τοκογλύφους και θα καθιστούν τη χώρα προτεκτοράτο
το μνημόνιο επιβάλλεται από το κουαρτέτο ακα θεσμοί ακα τρόικα και αυτός που το γράφει από πίσω είναι η γερμανική πολιτική του σόιμπλε
που φυσικά θα φέρει στο τέλος μειώσεις στο βασικό μισθό αύξηση της ανεργίας μείωση της κατώτατης σύνταξης αύξηση ορίων ηλικίας και τελικά την εξαθλίωση και τη φτωχοποίηση μεγάλης μερίδας του ελληνικού λαού και της εργατικής τάξης
Την ελπιδα που ερχεται ψηφισες βλακακο, οσες κωλοτουμπες και να κανεις.
Ο αλλος ακομα δεν εταξε κατι, οταν βγει πρεπει να μαζεψει τα μπαζα απο τον ολεθρο του ψευτοκομμουνισμου που μας φορτωσατε.
όπου φυσικά αν υπήρχε πραγματικός κομμουνισμός δεν θα υπήρχε εξαθλιωμένος και άνθρωπος που να υποφέρει χωρίς φαγητό και βασικά αγαθά διαβίωσης σήμερα
Και γιατι οπου υπαρχει κομμουνισμος δεν υπαρχουν τα βασικα αγαθα?όπου φυσικά αν υπήρχε πραγματικός κομμουνισμός δεν θα υπήρχε εξαθλιωμένος και άνθρωπος που να υποφέρει χωρίς φαγητό και βασικά αγαθά διαβίωσης σήμερα
Γι αυτους κλεινουν τους δρομους οι αγροτες χαζουλη?αγώνας μέχρι τέλους
Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη του άνεργου του απεργού και του μετανάστη
Και γιατι οπου υπαρχει κομμουνισμος δεν υπαρχουν τα βασικα αγαθα?
Αν υπήρχε κομμουνισμός τύπε εσένα που είσαι λουφαδόρος θα σε είχαν στείλει στα Γκουλάγκ να σας πέτρες!
Εκτός αν είχες προλάβει να πάρεις θέση στην νομενκλατούρα, αλλά και πάλι το κεφάλι σου δεν θα ήταν σίγουρο σαν το πολιτμπυρό το Ιωσήφ...
Τύπε εσυ ειδικα, ούτε μια εβδομαδα δεν θα αντεχες σε κομμουνιστικο καθεστως.αυτό πως προκύπτει ακριβώς????
Και γιατι οπου υπαρχει κομμουνισμος δεν υπαρχουν τα βασικα αγαθα?
αυτό πως προκύπτει ακριβώς????