arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Δηλαδή περιμένεις να μείνεις άνεργος για να ψάξεις για δουλειά ρε τεμπελη ?
γιατί εσύ ψάχνεις για δουλειά εφόσον είσαι εργαζόμενος??
Δηλαδή περιμένεις να μείνεις άνεργος για να ψάξεις για δουλειά ρε τεμπελη ?
Να σε δω ρε τεμπελόσκυλο μόλις τελειώσει η σύμβαση να ψωμολυσας και τίποτε άλλο
το φτηνό το κρέας για τα σ'κλια είναι...
θύμησε μας η ΔΕΗ δεν είναι κρατική επιχείρηση ????
γιατί εσύ ψάχνεις για δουλειά εφόσον είσαι εργαζόμενος??
Η διαφορα ενος εξυπνου δραστηριου ανθρωπου, που περνάει καλα τη ζωη του και εχει εξασφαλισει και τα εγγονια του (τι συμπτωση? ενας δεξιος) με εναν τεμπελη που περιμενει να γινει η Γη κοκκινη και κλαιγεται για την κακουργα την κενωνία (τι συμπτωση? ενας αριστερος).πάντα .. για κάτι καλύτερο, για κάτι περισσότερο καλοπληρωμένο, για κάτι περισσότερο ενδιαφέρον ...
ψάχνω, στέλνω βιογραφικά, συζητώ και αν τυχόν δω ότι με συμφέρει να αλλάξω αλλάζω.. αν όχι λέω ευχαριστώ για την προτίμηση αλλά δεν θα πάρω...
τι το παράξενο σε αυτο ??
δηλαδή εσύ θα χαρείς ένας ακόμα νέος άνθρωπος θα είναι στη μακρά λίστα της ανεργίας?
Η διαφορα ενος εξυπνου δραστηριου ανθρωπου, που περνάει καλα τη ζωη του και εχει εξασφαλισει και τα εγγονια του (τι συμπτωση? ενας δεξιος) με εναν τεμπελη που περιμενει να γινει η Γη κοκκινη και κλαιγεται για την κακουργα την κενωνία (τι συμπτωση? ενας αριστερος).
όπως και στην ΕΠΑΠ η οποία βγάζει την Green Cola στην Ορεστιάδα... είσαι ???
Και να ξενιτευτει για 600 ευρω?(1) εσύ δεν είσαι νέος άνθρωπος αλλά ένα πρόωρα γερασμένο άτομο
(2) η λίστα της ανεργίας δεν είναι μακρά... δουλειές υπάρχουνε άνθρωποι να δουλέψουνε δεν υπάρχουνε... σου πρότεινα δουλειά (έχω άκρες στην συγκεκριμένη επιχείρηση όπως και στην ΕΠΑΠ η οποία βγάζει την Green Cola στην Ορεστιάδα... είσαι ???
Μάπα μαγαζί.
Και να ξενιτευτει για 600 ευρω?
για τον λέφτη καλό είναι... μεροκαματάκι θα του δίνει... έχω μια καλή άκρη εκεί πέρα και μπορώ να τον χώσω με την προυπόθεση ότι δεν θα αρχίσει τα συνδικαλιστικά..
Κάτσε να δεις τι θα σου απαντησει, γκάτζολε.περικαλώ ??? η Ορεστιάδα δεν είναι στην Ελλάδα ρε χαμουτζή ????
Θέλει καὶ φροντιστήριο στὴ ντοπιολαλιὰ ὅμως.
πάντα .. για κάτι καλύτερο, για κάτι περισσότερο καλοπληρωμένο, για κάτι περισσότερο ενδιαφέρον ...
ψάχνω, στέλνω βιογραφικά, συζητώ και αν τυχόν δω ότι με συμφέρει να αλλάξω αλλάζω.. αν όχι λέω ευχαριστώ για την προτίμηση αλλά δεν θα πάρω...
τι το παράξενο σε αυτο ??
Και να ξενιτευτει για600[/color]496 ευρω?
(1) εσύ δεν είσαι νέος άνθρωπος αλλά ένα πρόωρα γερασμένο άτομο
(2) η λίστα της ανεργίας δεν είναι μακρά... δουλειές υπάρχουνε άνθρωποι να δουλέψουνε δεν υπάρχουνε... σου πρότεινα δουλειά (έχω άκρες στην συγκεκριμένη επιχείρηση όπως και στην ΕΠΑΠ η οποία βγάζει την Green Cola στην Ορεστιάδα... είσαι ???
για τον λέφτη καλό είναι... μεροκαματάκι θα του δίνει... έχω μια καλή άκρη εκεί πέρα και μπορώ να τον χώσω με την προυπόθεση ότι δεν θα αρχίσει τα συνδικαλιστικά..