τυπε αμα δεν ξερεις από πολιτικα συνεχισε να τον παιζεις μην πεταγεσαι
τυπε δεν ξερω τι τρυπακι σου ετυχε , ευχομαι περαστικα σου .....και μην το παιζεις..φιλικα στο λεω
τυπε αμα δεν ξερεις από πολιτικα συνεχισε να τον παιζεις μην πεταγεσαι
Για να δούμε τώρα που ανέβηκε το χρηματιστήριο πόσο θα μειωθεί η ανεργία
www.newsbeast.gr/financial/arthro/2135753/ekriktiki-anodos-7-sto-chrimatistirio]Εκρηκτική άνοδος +7% στο Χρηματιστήριο
Κέρδη στις τράπεζες[/url]
www.newsbeast.gr/financial/arthro/2135753/ekriktiki-anodos-7-sto-chrimatistirio]Εκρηκτική άνοδος +7% στο Χρηματιστήριο
καλά λέφτη μου ... μέχρι να φτάσουν να ρεφάρουνε τα χαμένα που ρίξανε στο πιθάρι χωρίς πάτο που λέγεται ελλάδα έχει πολύ δρόμο και πολύ χρόνο ακόμη...
Παλληκαρι μου, κανε μια χαρη στην κοινωνια. Μην αναπνευσεις για 5 λεπτα.
δηλαδή για να καταλάβω πέφτει το χρηματιστήριο 2 μέρες θα αυξηθεί η ανεργία και καταστρεφόμαστε
ανεβαίνει το χρηματιστήριο και τι παραμένουν όλα στάσιμα??? δηλαδή θα πρέπει να ανεβαίνει με ιλιγγιώδης ρυθμούς για να ανακάμψει οικονομία και να μειωθεί η ανεργία η μήπως η απληστία των κεφαλαιοκρατών δεν έχει πλέον όρια
Aρχισε η ανάπτυξη!
φυσικά λέφτη μου... φράγκο που φεύγει από την χώρα δύσκολα ξαναγυρνάει και φυσικά δεν ξαναγυρνάει αν δεν διασφαλιστούν οι συνθήκες ότι θα παραμείνει στην ίδια αξία και θα γεννά κέρδη...
τώρα η ανάπτυξη μας τελείωσε πλέον περιμένουμε την ελπίδα
τζονυ
απο οτι ακουγεται, ενα απειροελαχιστο ποσοστο ψηφοφορων του συριζα ξαναγυρναει στο πασοκ
τελικα ειναι επταψυχο