gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.784
- Πόντοι
- 1.206
Ποια αποφαση του ΣτΕ δεν εφαρμοσθηκε τύπε?
Συγκεκριμενα.
Ρε μαλάκα αυτοί είναι περήφανοι που κυβερνούν κόντρα στις αποφάσεις της δικαιοσύνης! >
Ποια αποφαση του ΣτΕ δεν εφαρμοσθηκε τύπε?
Συγκεκριμενα.
Ρε μαλάκα αυτοί είναι περήφανοι που κυβερνούν κόντρα στις αποφάσεις της δικαιοσύνης! >
Δεν πειραζει, υπαρχει και το ποινικο αδικημα που λεγεται "παραβιαση δικαστικης αποφασης".ναι αυτο λεω κριθηκε παρανομη
αλλα δεν υπακουμε
Κι εσυ εισαι απλως μαλακας.η δικαιοσυνη ειναι ταξικη
Δεν πειραζει, υπαρχει και το ποινικο αδικημα που λεγεται "παραβιαση δικαστικης αποφασης".
Να εχουν δουλεια τα ειδικα δικαστηρια. Εκτος αν νομιζεις οτι τα καθαρματα που κυβερνανε, θα την γλυτωσουν παραδιδοντας απλως την εξουσια.
Οχι.
Ειδικα Δικαστηρια και φυλακή για τα καθαρματα.
Η πλακα ειναι οτι παρανομειτε και με τη βούλα του ΣτΕ και εχετε το θρασος να ζητατε το δικαιωμα στην παρανομία.
Τοση τσιπα εχετε.
Δεν πειραζει τύπε, θα εχουν δουλεια τα Ειδικα Δικαστηρια.Ρε μαλάκα αυτοί είναι περήφανοι που κυβερνούν κόντρα στις αποφάσεις της δικαιοσύνης! >
Φιλε δυο τινα συμβαινουν. Ειτε ειναι απυθμενα ηλιθιος ειτε τρολαρει σαν διαολος.Καλά που ο δικός μας συριζαίος είναι βλάκας και το παραδέχεται τουλάχιστον.
πραξικοπημα δηλαδη
τα νευρα δεν κανουν καλο
η κυβερνηση θελει το καλο μας
ολοι εχουμε τις αποψεις μας αλλα αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να γινομαστε ουγκανοι
ψυχραιμια πανω απ ολα
Τύπε μου κι εγώ αυτό δεν το έχω καταλάβει, το έχω αναφερει ξανά εδώ μέσα.
Στην Ελλάδα ο διορισμός της διοίκησης της δημόσιας ραδιοτελεόρασης από την εκάστοτε κυβέρνηση θεωρείται δεδομένος, ο Σύριζα θέλει τώρα να διορίζει και τις διοικήσεις των ιδιωτικών καναλιών!
Πραφανώς οι χαλβάδες της Ε.Ε. ανέχονται πιο εύκολα την ανελευθερία της αριστεράς. Φαίνεται ότι στη Δυτική Ευρωπη έχουν το κόμπλεξ των νικητών του ψυχρού πολέμου, καλά δηλαδή που υπάρχει και η τέως Ανατολική...
Δεν τό έχεις ρε μαλάκα, άντε σε καμιά πορεία να ξεσκουριάσεις και μην μας πρήζεις τ' αρχίδια με τις μπαρούφες σου....
ναι αυτο λεω κριθηκε παρανομη
αλλα δεν υπακουμε
Κατι το οποιο λεγεται πραξικοπημα . Οι τελευταιοι που το εκαναν αυτο πεθαναν στη φυλακη. Αλλοι στο παρελθον εκτελεστηκαν.
Υπαρχει βεβαια και ο τριτος δρομος, το ελικοπτερο
η νομιμα δημοκρατικα εκλεγμενη κυβερνηση του λαου δεν απειλειται
αμα χρειαστει θα την υπερασπισουμε στο δρομο
Λεωφόρος Γρηγοριου Λαμπρακη. Κορυδαλλος. Τρεξτε.η νομιμα δημοκρατικα εκλεγμενη κυβερνηση του λαου δεν απειλειται
Και συριζαιος και ολυμπιακος, ολα τα στραβα της μοιρας πανω σου.προς το παρων παω να δω τον ολυμπιακο
Και συριζαιος και ολυμπιακος, ολα τα στραβα της μοιρας πανω σου.