arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
στον πεζοδρομο ειναι ?
η ενα γωνιακο ??
εχω παει μαλλον
το γωνιακό
στον πεζοδρομο ειναι ?
η ενα γωνιακο ??
εχω παει μαλλον
............ που το έχουν ανοίξει φίλοι μου το οποίο δεν λέω ποιο είναι για να μην θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση
δηλαδή ρε λέφτη αν πάει κάποιος άλλος και πει "ρε μάγκες θέλω και εγώ να μπώ στην κολλεκτίβα, θα δουλεύω και εγώ και θα τα μοιραστήτε και μαζί μου" θα τον αφήσουνε ???
το γωνιακό
όλες οι αποφάσεις παίρνονται από τις συνελεύσεις βάση του καταστατικού οι 9 που έχουν δημιουργήσει την κολεκτίβα θα ψηφίσουν αν θέλουν να τον δεχτούν στην κολεκτίβα αν συγκεντρώσει 5 ψήφους υπέρ τότε θα μπεί
Εγώ τύπε λέω ότι ντράπηκες να πεις ότι το λένε «Δαφνί» για να μην σκεφτούμε ότι τρελοί μαζεύονται εκεί!
Δεν μπορεις να το πεις "συνεταιριστικο καφενειο"?και επειδή δεν έχετε ιδέα τι είναι ένα καφενείο κολεκτίβα
Να τον παρεις σε πλαστικο ποτηρι απο το σπιτι σου σαχλαμαράκια.στην ελλαδα ειναι
μην κοιτας εκει στην αγγλια που πινετε κοστα και καφε νερο και σταρμπακς σαν χαμενα
Να τον παρεις σε πλαστικο ποτηρι απο το σπιτι σου σαχλαμαράκια.
Το “........” είναι ανοικτά από το πρωί στις 09:00 μέχρι όσο τραβήξει.
Μιλα καλα ρε. "Ενδιαφερουσα αποψη". Οχι ενδιαφερον.η τρόικα το δντ και ο σόιμπλε είναι δηλαδή οι σωτήρες ενδιαφέρον άποψη
μείωσαν την ανεργία με τα μνημόνια να φανταστώ δεν πεινάει ο κόσμος έχουμε γαμάτο σύστημα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης δεν υπάρχουν άστεγοι και το κυριότερο όλοι πλέον ζούμε πάνω από τα όρια της φτώχειας
Μιλα καλα ρε. "Ενδιαφερουσα αποψη". Οχι ενδιαφερον.
Καλα καλα δεν ξερεις να μιλησεις ελληνικα και εχεις αποψη για το πως θα ζουμε.
Οχι εκλογες. Να ψηφισει πρωτα ο Τσιπρας τα παντα. Να γυρισει στο 3% και μετα θα τις κανουμε.δημοκρατικές διαδικασίες μήπως θες και μια δικτατορία να σταματήσουμε να ψηφίζουμε και όλας να μην κουραζόμαστε
πέρα από την πλάκα
πάντως βλέπω εκλογές πάλι σύντομα
Εμενα με πειραζει, ναι. Γιατι οποιος ειναι τοσο απαιδευτος ωστε να συνταξει μια προταση, δεν ειναι δυνατον να εχει γνωση και αποψη για το πώς θα ζουμε τη ζωη μας.αυτο μας πειραξε τωρα
στην κολεκτιβα δεν ισχυει το 8ωρο;
Εμενα με πειραζει, ναι. Γιατι οποιος ειναι τοσο απαιδευτος ωστε να συνταξει μια προταση, δεν ειναι δυνατον να εχει γνωση και αποψη για το πώς θα ζουμε τη ζωη μας.
στην κολεκτιβα δεν ισχυει το 8ωρο;
οχι ρε μια χαρα
Η ψυχολογία των μαζών.ο απλος λαος εχει αλλη σοφια και μορφωση