maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
γενικολογιες
Καθόλου. Ναι, ειμαι της άποψης οτι ο Ελληνας μονο με ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ μπαίνει σε καλούπια.
γενικολογιες
Συγκεκριμένα
Καθόλου. Ναι, ειμαι της άποψης οτι ο Ελληνας μονο με ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ μπαίνει σε καλούπια.
πρωτα θα πάνε φυλακα τα πασοκικα λαμογια και μετα βλέπουμεας βγουν τα τανκς τοτε
τι το παιδευουμε
ας βγουν τα τανκς τοτε
τι το παιδευουμε
8 χρονια ποιος σε κυβερναει πιστευεις;Δεν χρειάζονται, ας κυβερνήσει η τρόικα και το ΔΝΤ 1-2 χρονια χωρις τα καρτουν που μεσολαβουν και πουλάνε παραμύθι και μια χαρα θα στρώσουμε.
Δεν χρειάζονται, ας κυβερνήσει η τρόικα και το ΔΝΤ 1-2 χρονια χωρις τα καρτουν που μεσολαβουν και πουλάνε παραμύθι και μια χαρα θα στρώσουμε.
Αν μας κυβερνουσε 8 χρονια η τρόικα, το ΔΝΤ και ο Σόιμπλε, σημερα θα ειχαμε ανεργια 2% και αναπτυξη 8%.8 χρονια ποιος σε κυβερναει πιστευεις;
Αν μας κυβερνουσε 8 χρονια η τρόικα, το ΔΝΤ και ο Σόιμπλε, σημερα θα ειχαμε ανεργια 2% και αναπτυξη 8%.
Κανενας δεν σας εριξε το 2011.εδω ριξατε την κυβερνηση το 11 επειδη υπηρχε το δντ και η τροικα και τωρα θελετε να κυβερνησει
σας τον αλλαξαν τον γαλαζιο σανο;
Ο Παπανδρεου παραιτηθηκε και εφυγε σαν το λαγο.τοτε γιατι ριξατε τον παπανδρεου;
+50% θα ειχαμε υπερεργασια εγω πιστευω,και αναπτυξη 230%.Αν μας κυβερνουσε 8 χρονια η τρόικα, το ΔΝΤ και ο Σόιμπλε, σημερα θα ειχαμε ανεργια 2% και αναπτυξη 8%.
Εκει παντως που κυβερναει ο Σόιμπλε, δωσανε αυξησεις φετος.+50% θα ειχαμε υπερεργασια εγω πιστευω,και αναπτυξη 230%.
Κανενας δεν σας εριξε το 2011.
Μονος του παραιτηθηκε ο ΓΑΠ, κανενας δεν μπορουσε να τον ριξει με 153.
ΠΑ-ΡΑΙ-ΤΗ-ΘΗ-ΚΕ.
Δηλαδη το εβαλε στα ποδια.
Αυτο για το οποιο κατηγορεις τον Καραμανλη, που εφυγε ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ.
Ειναι εκπληκτικο πόσο προσπαθεις να αλλαξεις την πραγματικοτητα επειδη δεν σε βολευει.
Και γινεσαι γραφικος βεβαια.
Διακρινω οτι επαναλαμβανεις διαρκως τις ιδιες ατακες, ενω σου τις απαντω ΚΑΘΕ φορα.
ΚΑΙ ΕΝΩ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.
Αναρωτιεμαι, γιατι το κανεις?
Δεν εισαι μηπως πολυ εξυπνος ή υπολογιζεις οτι μπορει να μην ειμαι μεσα?
Eκει δεν κυβερνουσαν πασοκ και νδ να τους καταστρεψουν την οικονομια.Λογικο ειναι.Εκει παντως που κυβερναει ο Σόιμπλε, δωσανε αυξησεις φετος.
Εκει παντως που κυβερναει ο Σόιμπλε, δωσανε αυξησεις φετος.
Ε αποφασισε ομως.Eκει δεν κυβερνουσαν πασοκ και νδ να τους καταστρεψουν την οικονομια.Λογικο ειναι.
Πότε, το 2000? Μειωσεις δεν ειχαν ΠΟΤΕ. Παγωμα ειχαν.ποσα χρονια ειχαν μειωσεις και παγωμα μισθων;
Eκει δεν κυβερνουσαν πασοκ και νδ να τους καταστρεψουν την οικονομια.Λογικο ειναι.