Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Αν αυτο που βλεπεις στη φωτο ειναι η ακινητη περιουσια που μοιραζονται, εχεις προβλημα. (Οχι πως δεν το ξερουμε οτι εχεις προβλημα).
Και το σκίτσο του Αρκά όλα τα λεφτά βέβαια όπως πάντα !!!
Μάλιστα . Επειδή υπάρχουν λοιπόν άστεγοι (περίπου 1500 υπολογίζονται σε όλη την Ελλάδα πρέπει όλοι να ζούμε σε τρωγλεςενώ το να υπάρχουν άστεγοι η να υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν να πληρώσουν το ενοίκιο τους το βρίσκεις λογικό ????
Kαι γιατι να προτιμησω τον κομμουνισμο για να εχω ενα τηλεφωνο ανα γειτονια και οχι τον καπιταλισμο για να εχω ενα τηλεφωνο σε καθε σπιτιμέσω την επιχορήγησης υπάρχει επάρκεια σε κατοικίες στην κούβα εκεί μοιράζονται την ακίνητη περιουσία επίσης από το 2009 έχουν αλλάξει κάποια πράγματα
επίσης υπάρχει τηλέφωνο ανά γειτονιά
ααα μάλιστα ανα γειτονιά…. όπως στην Ελλάδα ένα πράμα την δεκαετία του 50-60 που είχε το περίπτερο της γειτονιάς τηλέφωνο και όλοι την στήνανε εκεί για να τηλεφωνήσουν…
τι λες ρε παιδάκι μου χλίδα ….
Κλασικος καθεστωτικος παλαιοπασόκος.μην χαιρεστε
και το 2000 χαρηκατε αλλα σε λιγο κλαιγατε με μαυρο δακρυ
ο παπανδρεου δικαιωθηκε και οταν ελθει η δημοκρατια στην χωρα αυτο θα φανει
Μετα απο εναν εμφυλιο με 150.000 νεκρους? Και θαύμα ηταν.τοτε δεν ειχαμε την αναπτυξη του φρυδια;
Μετα απο εναν εμφυλιο με 150.000 νεκρους? Και θαύμα ηταν.
Μηπως θα αμφισβητησεις οτι ημασταν επι Καραμανλη η χωρα με την μεγαλυτερη αναπτυξη παγκοσμιως μετα την Ιαπωνια?
Μάλιστα . Επειδή υπάρχουν λοιπόν άστεγοι (περίπου 1500 υπολογίζονται σε όλη την Ελλάδα πρέπει όλοι να ζούμε σε τρωγλες
Kαι γιατι να προτιμησω τον κομμουνισμο για να εχω ενα τηλεφωνο ανα γειτονια και οχι τον καπιταλισμο για να εχω ενα τηλεφωνο σε καθε σπιτι
απίστευτο σκίτσο όλα τα λεφτά
επίσης ο σκιτσογράφος του αρκα για όσους δεν το γνωρίζουν είναι κομμουνιστής
ενώ το να υπάρχουν άστεγοι η να υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν να πληρώσουν το ενοίκιο τους το βρίσκεις λογικό ????
Α αρα οσοι δεν επιλεγουν αυτο το συστημα ειναι ειτε ασυνειδητοι ειτε κεφαλαιοκρατες.εσύ σαν κεφαλαιοκράτης σίγουρα δεν θα επιλέξεις τον κομμουνισμό μια μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού που δεν έχει όχι τηλέφωνο ούτε φαγητό πλέον σίγουρα θα το προτιμήσει αν αποκτήσει ταξική συνείδηση
έχεις δει πολλές τρώγλες στην ελλάδα?
επίσης δεν ζούν όλοι σε τρώγλες στην κούβα
έχεις δει πολλές τρώγλες στην ελλάδα?
επίσης δεν ζούν όλοι σε τρώγλες στην κούβα
εσύ σαν κεφαλαιοκράτης σίγουρα δεν θα επιλέξεις τον κομμουνισμό μια μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού που δεν έχει όχι τηλέφωνο ούτε φαγητό πλέον σίγουρα θα το προτιμήσει αν αποκτήσει ταξική συνείδηση